MErhabalar, Az once Digiturk film paketine abone oldum. Yarin montaja gelecekler. O islemlerden once sizlere sormak istedigim seyler var. Yardimci olabilirseniz cooook memnun olurum
1-) Canak anten takilacak. O canak antenlerin LNB'lere 2-3lu cikisli LNBler takabilir miyiz? Evde 3 tane tv var. MAdem canak anten takiliyor. O tvlere uydunun sifresiz kanallarinin yayinlarini izleyebilelim bari diye. Boyle birsey mumkun mu?. Gelecek olan teknik elemanlara soylersem yardimci olurlar mi?
2-) Eutelsat uydusunda sifresiz kanallar var mi?
3-) Receiver olarak hangi cihazi onerirsiniz? Hangisinin performansi daha iyi? Kanal gecisleri, Kayit etmeleri filan...
4-) Kumanda arizalninca baya masrafli oluyormus diye duyum aldim. Oyle mi? Acaba piyasada "Yan sanayi" kumandalar var mi?
5-)Digiturk evin diger tvlerinde izleme yapmak icin bir olayi var mi? Yani kalo tvde paralel yapip izleyebiliyorduk. acaba digi de var mi boyle bir sey?(parali servisi var mi?)
6-) Mobil uygulamasi basarili mi?
cok soru sordum kusura bakmayin biraz heyecan - panik arasi bir duygu varda
dedehakanD
kullanıcısına yanıt
1)2 veya 3 girişli lnb takılır fakat eutelsatta sadece trt kanalları şifresiz
2)Trt kanalları şifresiz sadece yukarıda bahsettiğim gibi
3)Mümkünse humax marka rica ediniz teknik servisten
4)O konuda bir bilgim yok :)
5)Yan oda paketi var isterseniz yan odayada bir digitürk kurabiliyorlar ucuz fiyatlara
6)Mobil olarak dilediğin yerde hizmeti var lig tv hariç ücretsiz fakat lig tvyide izlemek istiyorsanız mobil lig tv paketini almanız gerekmektedir
umut_shnU
kullanıcısına yanıt
eutelsatta yabanci kanallar yok mu? Almanca yayin yapan kanal aslinda ariyorum... Onun icin ekstradan canak takilacak sanirim..hotbird-astra icin:/
quote:
Orijinalden alıntı: dedehakan
eutelsatta yabanci kanallar yok mu? Almanca yayin yapan kanal aslinda ariyorum... Onun icin ekstradan canak takilacak sanirim..hotbird-astra icin:/
evet öyle olması gerekiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme