Şimdi Ara

yeni dijital tv kartı alacağım yardım!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yeni bir tv kartı alacağım herzamanki gibi sizin önerilerinizi almadan yanlış kart alma olasılığım yüksek. Alacağım tv kartı AverTV Trinity (Analog+DVB-S+DVB-T+FM) kart pci express x1 veriyolunu kullanıyor. Kullandığım bilgisayarın özellikleri GA-G31M-S2L anakart, işlemci dual core 1.80 ghz, ram 1 gb acaba bu kart bu sistemde takılmadan çalışırmı. Bunun haricinde karasal yayını destekleyen dijital tv kart tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler.

• mesajım görüntülenmiş ama hiç cevap verilmemiş. Bilgisi olan arkadaşlardan hala yorum ve öneri bekliyorum. Teşekkürler.
  • hocam o kart karasal yayın içindir siz gidip en güzeli skystar 2.d modelli bitane tv kartı alın keyfinize bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mozasur

Selam arkadaşlar yeni bir tv kartı alacağım herzamanki gibi sizin önerilerinizi almadan yanlış kart alma olasılığım yüksek. Alacağım tv kartı AverTV Trinity (Analog+DVB-S+DVB-T+FM) kart pci express x1 veriyolunu kullanıyor. Kullandığım bilgisayarın özellikleri GA-G31M-S2L anakart, işlemci dual core 1.80 ghz, ram 1 gb acaba bu kart bu sistemde takılmadan çalışırmı. Bunun haricinde karasal yayını destekleyen dijital tv kart tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler.

Hocam alacağınız kart çok yönlü bir kart uydu+karasal yayın+Anolog hpsi bir arada sisteminiz yeterli kart için skystar 2.d de karasal yayın desteği yok yukarıdaki arkadaş önermiş ama dikkat etmemiş sanırım bence alın kullanın şimdiden hayırlı olsun...

Ürünün özelliklerine linkten bakabilirsiniz..
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=561&IID=131211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞaBaNoviÇ -- 13 Mart 2009; 18:57:43 >

• arkadaşlar teşekür ediyorum tavsiyeleriniz için benim asıl sorum dual core 1.80 işlemci, gigabyte g31 anakart bu kartı kaldırabilecekmi benim asıl problemim.
  • quote:

arkadaşlar teşekür ediyorum tavsiyeleriniz için benim asıl sorum dual core 1.80 işlemci, gigabyte g31 anakart bu kartı kaldırabilecekmi benim asıl problemim.

Kaldırır hocam bir sorun olmaz yalnız ram belleğini 2 gb ta yükselmeni tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞaBaNoviÇ -- 14 Mart 2009; 9:16:31 >
  • iyi o zaman bu kartı alıyorum yorumlarınız için teşekkürler
  • aldım arkadaşlar kartı ama hala kuramadım kanalları buluyorum ama kanal listesini bulamıyorum izleyemiyorum. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞaBaNoviÇ

quote:

Selam arkadaşlar yeni bir tv kartı alacağım herzamanki gibi sizin önerilerinizi almadan yanlış kart alma olasılığım yüksek. Alacağım tv kartı AverTV Trinity (Analog+DVB-S+DVB-T+FM) kart pci express x1 veriyolunu kullanıyor. Kullandığım bilgisayarın özellikleri GA-G31M-S2L anakart, işlemci dual core 1.80 ghz, ram 1 gb acaba bu kart bu sistemde takılmadan çalışırmı. Bunun haricinde karasal yayını destekleyen dijital tv kart tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler.

Hocam alacağınız kart çok yönlü bir kart uydu+karasal yayın+Anolog hpsi bir arada sisteminiz yeterli kart için skystar 2.d de karasal yayın desteği yok yukarıdaki arkadaş önermiş ama dikkat etmemiş sanırım bence alın kullanın şimdiden hayırlı olsun...

Ürünün özelliklerine linkten bakabilirsiniz..
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=561&IID=131211

Farketmiştir ama önemsememiştir.

Baksanıza arkadaş izleyemiyor. bigdede'nin bir bildiği varmış demek ki!

Not: Evet SS2 kullanıcısıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSilence -- 14 Nisan 2009; 23:28:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.