Evet arkadaşlar kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Öncelikle bu işi zevk için yapıyorum daha doğrusu bu işi yaparken zevk alıyorum.İlla bir şeyler yapmak için bir şeyler yapmıyorum..
Bu fikirle yola çıkara kendi dizi & film & klip sitemi kurdum.İçine birşeyler ekliyorum.ARtık tanıtılacak düzeye de geldiğine inanıyorum ama yeterli mi değil.Sitede daha çok eksik var ama zamanla kapanacaktır bunlar.
Ayrıca size şu kadar söyleleyim bir diziyi herhangi bir siteye benden önce koyan yok..Bu kadar eminim kendimde ..Ayrıca canlı izleme imkanıda sunuyoruz dizileri..Film arşivi zaten sürekli güncel.Her gün düzenli olarak film ekliyoruz ki gelen ziyaretçilerimiz her gün bir şeyler izleyebilsin diyr..
He bu arada bazı siteler gibi sitenin orasından burasından reklam fışkırmıyor.Adam bir video koyuyor video izleyene kadar 30 tane popup çıkıyor.BİZ BUNLARDAN FARKLIYIZ VE FARKLI KALACAĞIZ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme