nerden biliyorsun benim sitemin tutumayacağını vede yanlış yapıyosun demişsin eğitim hakkında siteleri hiç sevmem hiçte yapmak istemem bu yüzden eğitim sitesi asla kurmam kursamda yine fazla tutmaz çünkü eğitimle ilgili hiç bi bilgim yoq.onun için ben asla eğitim sitesi kurmam ok...
yani ben eğitim filan gibi gereksiz ve saçma ve sıkıcı sitelerle uğraşmam kendimin zevk alarak yapacağım sitelerle uğraşırım ok...
birde senin sitenin adı ne eğer siten varsa ve iyi tutuyosa bişi dicek deilim ama daha bi siten bile yoksa böle bi cevap veremezsin yani o sen hiç site mite yapma demişsin ya onun için...
sitenin ilgi toplamayacağını tahmin etmek için illa webmaster mı olmak gerekiyor veya çok tutan bi web sitesi sahibi olmak mi gerekiyor. bütün sinema eleştirmenleri çok izlenen filmlerde yönetmenlik mi yapmışlardır? senin tavirlarindan anlaşılıyo bi şey çıkmayacağı
mesajımda demiştim zaten neden tutmayacağını oradan okuyabilirsin.... bkz. Paragraf 1
yanlış yapıyorsun demem eğitim sitesi kurmak istemeyişinden dolayı değil, eğitimi gereksiz ve boş görmendendir. eğer hack sitesi kuracağım diyorsan bu bilgileri nasıl öğrendin ?????? vahiy(!) yoluyla mı??? ben sana eğitim sitesi aç demedim ki !!! sadece eğitimi küçük görmenden dolayı yanlış yapıyorsun dedim. önce karşındaki insan ne diyor bunu anlamaya çalış!!!
a be saf kardeşim yaşının küçük olması problem değil, tecrübe tecrübe tecrübe.
ben bir işe kalkışan girişim ruhu olan insanları sever ve desteklerim ama sana yukarıdaki mesajımda dediğim gibi doğru düzgün bir hedefin yok. olsa amenna problem yok ama daldan dala zıplamak sadece zaman kaybı olur.
"yani ben eğitim filan gibi gereksiz ve saçma ve sıkıcı sitelerle uğraşmam kendimin zevk alarak yapacağım sitelerle uğraşırım ok... " demişsin. tamam işte bu noktadan hareket et. sevdiğin işi yap. ama diğer arkadaşların dediklerinden sonra hemen yan çizip yok mizah sitesi yok webmaster falan filan..... demenden dolayı dedim boşuna site açma diye. öyle bir aşk olacakki içini yakıp kavuracak. sendeki sadece heves anlaşılan. o kadar çabuk karar değiştirmişsinki 12 saat 37 dakika sonra:
o zmn ne sitesi açayım ne olursa olsun açarım sizce ne sitesi açayım :) bu arada yaşım "15" belki inanmazsınız ama öle...
müthiş bir kendini beğenmişlik kokuyor ne bu yaaaa çocuk oyuncağı mı ??? biraz ciddiyet profesyonellik el insaf ya.
ikinci gönderdiğin mesaja gelince: illaki bu yorumları yapmak için site sahibi olmak mı gerekiyor??? akıl sahibi herkes gelir burada okur ve yorum,tavsiye yazar. nitekim bende bunu yaptım ama çocuk olunca hemen alınıyorsunuz malum ergenlik çağı. stress had safhada. o kadar okuduğunu anlama ve yorumlama eksiğin var ki hangisi düzeltilsin.
aslanım dediklerimin hepsinin az olduğu kanaati bende hasıl oldu.kusura bakma dost acı söyler.
"yahu önüne gelen ahck sitesi açıyor bu nedir??? kardeşim senin yaşın kaç başın kaç??? mis gibi siten var işte neden daha güzel şeylerle uğraşmıyorsunuz?
bu işlere imrenmeyin arkadaşlar, emin olun sonra harcadığınız zamana yanarsınız ama iş işten geçmiş olur... "
işte bu system32 nin yazdığı bu yazıya karşılık bunu yazdım ok sende biraz bu topicteki bütün yazıları okumayı denesen ii olur ;
"o zmn ne sitesi açayım ne olursa olsun açarım sizce ne sitesi açayım :) bu arada yaşım "15" belki inanmazsınız ama öle..."
üstelik fikrimin deişmesinin nedeni ben hack işine 1 senedir uğraşıyom çeşitli siteler hackledim sonra site açıyım dedim aslında bu istek 1-2 ay önce vardı ama daa yeni yazdım foruma... tabi 1 sene fln uğraşıncada sıkıldı arkadaşlarda biraz böle bişi yapmamı istemiyince bende vazgeçtim ztn ben paralı host+domain alcaktım adamlar domaini veriyo ama eğer hack sitesi açacaksan host veremeyiz diyolar hack hakkında site yapmaya izin veren sitelerde beni aşıyo yani bana biraz pahalı geliyo ok. onun için böle dedim... üstelik benim sitemi beğenen beğeniyo un.real ve alpeki99 siz beğenmeyin tmm istemiyosanızda girmeyin sizin yazdıklarınızlada bu topic başlığının hiç bi alakası yoq ben burda fikir danıştım ama sen bu foruma gelir gelmez birilerine dalaşmaya başlamışsın bilmem niye?????
insanlığa faydalı olacak bişeyler yaparsan daha iyi olur kardeşim boşver hacker sitesi falan niye milletin ahını alacaksın ki.. bana sorarsan download sitesi yap bak buradaki herkesin işine yarar (tabi gerekli güncelliği sağlayabilirsen). Ama ben yinede şunu belirteyim bir siteyi yapmak tasarlamak içerik bulmak ne kadar zorsa, onun tutulması ve tanıtılmasıda çok zordur. Neyse karar senin kolay gele....
saol kardeş elimde şu an 10-15 gb lik alan var ama adsl hızım o kadar dosyayı upload etmeye yetmez herhalde ama işte düşünüyorum ve fikirlerinize açığım...
fuckthehack.com
oldu başka ....
hem abi dalga geçme eğer bilmiyosan hacki ve sevmiyosan bare böle yerlerde belirtme ne o fuck muck...
bir arkadaş böyle durumlarda şunu derdi:
neyseeeeeeeeeeeeee
quote:
Orjinalden alıntı: punishment__
hem abi dalga geçme eğer bilmiyosan hacki ve sevmiyosan bare böle yerlerde belirtme ne o fuck muck...
ama kafiyeliydi :) o zaman vackthehack.com
quote:
Orjinalden alıntı: polter
quote:
Orjinalden alıntı: beyblade73
fazla reklam yapma hackerrlar o domaini alıyorlar..benimkini aldılar.
Hacker'lar senin domainini Hackerlık yaparak mı alıyorlar
HAyır... bildiğin parayla.......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme