Şimdi Ara

yeni donanım sonrası açılmama sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben yeni anakart,ram,işlemci yeniledim ama sorundan kurtulamadım bi türlü.birini hallediyom başkası çıkıyor..şimdide sabah kaltığımda çalışan pcde mause ve enter yapınca açılmıyor..sorun şu şekildedir.
    win7 ultimate orjinal var...bir proyu açık bırakıp yatıyorum sabah açılmıyor..pc çalışır vaziyette ama ne mause nede enter tuşu tıklayınca açılıyor.normalde bunlardan birine tıklayınca açılması lazım.güç ayarlarıda sadece ekranı kapat secili 10 dakika sonra olarak..ayrıca açık bıraktığım proda çalışmıyor sanırım....çünkü normalde çalışırken modemde internet gösteren lamba pır pır yapıyor .bu şekildeyken baktım o pırpır olan lamba sabit duruyor.yani programda çalışmıyor.ama pc açık tüm ışıklar yanık.fan çalışıyor..bios ayarlarıda default secili.sebep ne olabilir..
    sistem win7 ultimate orjinal
    Intel Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    ASUS H97M-PLUS Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600Mhz HDMI&DVI&DP Anakart
    KINGSTON 4 GB DDR3 1600 Mhz RAM HYPERX CL9 KHX1600C9D3/4G Ram.... bunlarda işlemci anakart ram lar.şimdiden çok teşekkürler yardım edceklere.

• güncel...sanırım kimsede böyle bi sorun olmamış..
  • O malum programı açmadan denedin mi?
  • gocmez G kullanıcısına yanıt
    Selam
    Donanım değişikliği yapmışsınız ve tüm sorunları yazmışsınız ama Windows 7 Ultimate'yi yeni mi kurdunuz, yoksa eskisi ile mi çalışıyor bundan hiç bahsetmemişsiniz.
    Eğer HDD'deki eski Win7 ise bunu sağlıklı çalıştırmanız mümkün değildir.

Yeni sistem kurarak denemelisiniz.

Sanırım anakartı Vatandan aldınız. Eğer öyleyse müşteriden gelen arızalı anakartı serviste gözden geçirerek sizi yeni diye satmışlardır. Vatan bunu sıkça yapmakta ve binlerce hakkında dava vardır..

Bilginize ve iyi bayramlar olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.