< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni dönem başlıyor, hedefleriniz neler? (2. sayfa)

-
-
Hocam sen 5 k yapmıştın diye hatırlıyorum gecen sene bu zamanlar nasıldı netlerin konu durumun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ocak ayında tyt netlerim 105-110 arasıydı, ayt de 60-65 civarıydı. Matematikten max 2 yanlışım çıkardı, olimpiyat mevzusu yüzünden baya hakimdim. ama ben konuları baya erken bitirmiştim, fizik son 1 aya kaldı onu batırdığım için 5k geldi yoksa ilk 1000 olabilirdi
-
skinny fat saçmalığı. 70 kiloyken bile bira göbeği vardı.
-
bu dönem kaç geldi gpa
-
Bölümdeki 2-3 sectionımızın ortak olduğu bir kızla mümkün olursa azcık da olsa muhabbet kurmak. Haddimizi ve ligimizi bayağı aşacağız, tavşanlı linyitspor olarak anfield'da liverpool ile oynayacağız ama bazı hayaller yarına kalmamalı
@objet petit a hocamın bu hedefime yardımcı olacağına eminim.
-
kanka sizin bölümüm abazalığı dillere destan diyorlar
-
Maalesef hocam. Ama bazı makineci arkadaşların iddiasına göre 2022 ve 2023 girişli mühendislik kızlarının en güzelleri bizdeymiş. Bu sene %25 kız oranı da tutturduk.
Bu devir değişecek, değiştireceğiz.
-
Özellikle endoda iyi bir puanla geçeyim ortalamamı da 3.5 altına düşürmeyeyim bu dönemlik hedef bu ingilizceyi yaza bırakacağım maalesef
Dönem 2 haftadır başladı bizde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-565559509 -- 29 Ocak 2024; 9:25:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayir.
-
Hocam imkansız bir hayal olduğunu biliyorum ama,
Hayalleri de güzel yapan bu değil midir?
Hayır'ınızı tatlı bir naz olduğuna yoruyorum. Beni yarı yolda bırakmayacağınıza olan inancım tam
-
kız mı bu bloklamışım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X