Şimdi Ara

Yeni dostumun cinsi ne biliyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sokaktan bir kopek buldum.Egitimli bir kopek.Hic havlamiyor.Lutfen cinsini ve huylarini soyler misiniz?

• Yardimci olabilecek var mi?
  • Sahibi filan olabilir bir kayıp ilanlarına bak pet sitelerindeki bence

cinsini malesef tam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Sokaktan bir kopek buldum.Egitimli bir kopek.Hic havlamiyor.Lutfen cinsini ve huylarini soyler misiniz?

hocam ırkı pekinese ancak şuanda onu heryerde arayan sahipleri olabilir facede veya pet forumlarında resimlerini paylaşın bence hem o mutlu olur hemde sahipleri

• Gerekli bilgilendirmeleri yaptim.Sahibi cikmazsa artik beraberiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafa bakılırsa Pekingese' ye benziyor ve fotoğrafa bakılırsa sahipli bir köpeğe benziyor onu şuan arayan bir sahibi mutlaka vardır bence semtte bilgilendirme yapabilirsiniz sahibini bulabilirsiniz. Maşallahı var tüyü kadar ömrü olur umarım
  • Sahibi var madem güzel diyorsunuz da , gözü neredeymiş o köpek ne arıyor o zaman sokakta ? Adam gibi sahip o köpeğin o duruma gelmesine izin verir mi -bilerek ya da bilmeyerek- fark etmez. Umarım mutlu olursunuz belki de seni daha çok sevecek eski yuvasında huzursuzdu belki de .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mech.engr kullanıcısına yanıt
    Aslında baya birbirimize alıştık.İlk defa kopek besliyorum.Bu cok cici boğaz.Mama yemiyor,ekmek yemiyor.Sürekli önüne peynir,et vs koyuyoruz.Halinden cok memnun ilgiyi seviyor.Birde cok güzel bir ozelligi var.Hiç havlamıyor.İlk basta endıselendım ama huyu oyle demek ki.Apartmandaklerin evde kopek olduğundan haberi bile yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.