Bildirim
Yeni dostumun cinsi ne biliyormusunuz?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yardimci olabilecek var mi? -
Sahibi filan olabilir bir kayıp ilanlarına bak pet sitelerindeki bence
cinsini malesef tam bilmiyorum -
-
Gerekli bilgilendirmeleri yaptim.Sahibi cikmazsa artik beraberiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğrafa bakılırsa Pekingese' ye benziyor ve fotoğrafa bakılırsa sahipli bir köpeğe benziyor onu şuan arayan bir sahibi mutlaka vardır bence semtte bilgilendirme yapabilirsiniz sahibini bulabilirsiniz. Maşallahı var tüyü kadar ömrü olur umarım -
Sahibi var madem güzel diyorsunuz da , gözü neredeymiş o köpek ne arıyor o zaman sokakta ? Adam gibi sahip o köpeğin o duruma gelmesine izin verir mi -bilerek ya da bilmeyerek- fark etmez. Umarım mutlu olursunuz belki de seni daha çok sevecek eski yuvasında huzursuzdu belki de . -
Aslında baya birbirimize alıştık.İlk defa kopek besliyorum.Bu cok cici boğaz.Mama yemiyor,ekmek yemiyor.Sürekli önüne peynir,et vs koyuyoruz.Halinden cok memnun ilgiyi seviyor.Birde cok güzel bir ozelligi var.Hiç havlamıyor.İlk basta endıselendım ama huyu oyle demek ki.Apartmandaklerin evde kopek olduğundan haberi bile yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X