Şimdi Ara

Yeni ekran kartı alacağım öneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size bı sorum olacak.
    Ben şimdi 4000-5500 TL arası ekran kartı arıyorum .
    Bu tür konularda çok bilgili değilim de.
    Sistemim:16 GB ram,
    İşlemci: Intel i7-7700 cpu 3.60 GHz
    Ekran kartı (şuanki): zotac GTX 1050 ti
    Güzel FPS veren,darboğaz,ısınma yapmayan bir ekran kartı öneririseniz sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Amd tarafında Rx 5600 xt,5700,5700 xt iyi gider diye düşünüyorum. Nvdia tarafında Rtx 2060,Rtx 2060 Super, Rtx 2070 modelleri güzel olur.

Monitör çözünürlüğümüz ve hz değerleri (75 yada 144 hz gibi) de önemli tabi.
  • perhanpayidar kullanıcısına yanıt
    Önerinin için teşekkür ederim

AMD ısınma yapmıyor mu ?,

• Benim sistemimdeki işlemci ve ramler sizinle aynı hocam. Şu an Sapphire Rx 590 Nitro+ kullanıyorum. Şu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hatta bende incehesap.com 'dan fiyatı uyguna geldiği için Xfx Rx 5600 Xt siparişi verdim. Şimdikini bir ara satışa koyacağım. Amd den devam ediyorum yani

Forumda Amd kullanıp memnun olmayan, sıkıntı yaşayan da birçok arkadaş var. Bu sizi endişelendiriyorsa Nvdia ya yönelin.

Aslında monitör daha belirleyici. 1080p 60 hz monitör için 2070 almaya da gerek yok bence.
    Hocam şimdi baktım da 60 hz .yani ne almamı öneririsiniz ? (biliyorum çok soru sordum da çok bilgim yok kusura bakmayın)

• Erdemxne E kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem sevinirim. Aklıma şimdi geldi. Aradınız soruların cevapları bu iki videoda. Daha net anlaşılır diye linkleri ekliyorum.
    Volkan Oyun Kuvvetleriyoutube
    Ekran Kartı Tavsiyeleri Mayıs - Haziran 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=OFteejcaH1M

Volkan Oyun Kuvvetleriyoutube
    1080p 144Hz Monitör mü? 1440p 144Hz Monitör mü? Oyun Testleriyle Birlikte!
    https://www.youtube.com/watch?v=IE6aLA5TQKA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perhanpayidar -- 23 Mayıs 2020; 22:14:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erdemxne E kullanıcısına yanıt
    hocam amd ısınma yapıyor muhabbeti çok komik bir muhabbet. rx 5700 xt alın kafanız rahat olsun gücü hissedin :D
    Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam

• Yok hocam internete diğer kullanıcı yorumlarına baktım rx5700xt ısınma yapıyor,ve daha birçok sorun yapıyor diye baya kullanıcı yorum yapmış da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdemxne

AMD ısınma yapmıyor mu ?,
    Merhaba.
    Asus Rog Strix 5700XT kullanıyorum 1080p 144 Hz de.
    Tüm oyunları ultra detayda oynarım, daha 70 C nin üzerine çıktığını görmedim, tavsiye ederim, uygun bir indirim yakalayınca alabilirsiniz.
    Kasa havalandırmanız da iyi ise sorunsuz kullanırsınız.

Selamlar...
  • Mr. Elektronic M kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için sağolun hocam.iki ekran kartın da aşağı yukarı performansı aynı.ama ben internete araştırdığımda çoğu kişi aldıktan 1 hafta sonra aşırı ısındığını söyledi. Yada çeşit çeşit problemler yaşadığını söyledi.

• monitörü ileride yükseltmeyi düşünmüyorsan 60-75hz için 1660 super alabilirsin paran cebinde kalır. o monitöre fazlası fark yaratmaz. 1650s 4gb olduğundan ileride sıkıntı olabilir yoksa o bile yeterli. amd kartlarda driver sorunları yaşandı belki şu an çözülmüş olabilir tam oturmadı yazılım tarafı ve adrenalin arayüzü vs kullanışsızmış (fan kontrolü vs) ve nvidia kartlar muadillerine göre daha az güç çekiyor ve verimli.
  • Hocam ileride monitörü değistirebilirim+daha çok simülasyon oyunlarını oynayacağım için sıkıntı olacağını zanetmiyorum

• Bütçe 5500 se 2070 süper al geç derim

• Bu bütçeyle RTX 2070 Super alabiliyorsun hocam.

• MasTeRfalcon kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolun

• 2070S tam gelir

3 fanlı bir model almanı tavsiye derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.