Şimdi Ara

Yeni Ekran Kartı aldım ve...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle S.a ati radeon ekran kartımda problem vardı bugun asus nvidia 2 gb ekran kartı aldım ekran kartını gayet normal bi sekilde taktıktan sonra pc yi actım casper yazısı falan geldi ondan sonra siyah ekran geldı ve monitöre goruntu gelmedı 1 kac bisi denemedim olmadı ne yapmam gerekli yardımcı olursanız cok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: texas6shot

Beyler öncelikle S.a ati radeon ekran kartımda problem vardı bugun asus nvidia 2 gb ekran kartı aldım ekran kartını gayet normal bi sekilde taktıktan sonra pc yi actım casper yazısı falan geldi ondan sonra siyah ekran geldı ve monitöre goruntu gelmedı 1 kac bisi denemedim olmadı ne yapmam gerekli yardımcı olursanız cok sevinirim...

Klasik ama sormam lazım ekran kartı anakart ile uyumlumu anakartın mhz hızı ekran kartınn kini karşılıyormu sürücüyü eksiksiz kurdun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle a.s.
    Ekran kartında ek güç giriş yeri var mı ?
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGzMEZsMC_yYNz3eM26LLyFHU9tmxZ0WLTelA1fnJdqSlv01XkVarsa taktın mı kabloyu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PimpMyRide -- 15 Ağustos 2013; 0:44:01 >
  • ekran kartı takılı oldugu icin kuramıyorum pc nin özellikleri ddr2 3 gb ram , ddr2 anakart , intel core 2 duo
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

Öncelikle a.s.
    Ekran kartında ek güç giriş yeri var mı ?
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGzMEZsMC_yYNz3eM26LLyFHU9tmxZ0WLTelA1fnJdqSlv01XkVarsa taktın mı kabloyu ?

ekran kartında ek güç kaynagı yok arkadasım
  • nasıl yapabılırım lutfen yardımcı olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.