Şimdi Ara

Yeni Elektronik Sigaram Cuboid Mini !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir tüp nikotin nekadar ve kaç gün idare ediyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regretol

Cihazın neydi ? Gayette bırakılıyor daha 2 aydır sigara içmiyorum 1 hafta önce eski cihazı sattım o parayla bunu aldım gayette memnunum.

Ben sigarayı bırakıyorum dedim ve bıraktım. Hiç öyle azaltayım, nikotin sakızı, elektronik sigara derdim olmadı.

Çevremdeki bir çok arkadaşım şu sizin cihazın aynısından aldı ve bir kaç ay içinde normal sigaraya dönüş yaptı.

Başka bir arkadaşım siyah sigaraya benzeyen, sigara ile aynı boyut ve şekilde elektronik bir cihaz aldı, o da aynı sonucu verdi.

Diyeceğim o ki; sigarayı bıraktıran bu zımbırtılar değil sizin iradenizdir hocam. Bırakırım deyip bırakacak kadar iradeniz olmalı !

Düşünsenize sizin para verip aldığınız boktan bir şey size hükmediyor. Kendini size zorla aldırıyor, ne kadar saçma bir şey değil mi ?

Diyorsanız nikotin eksikliği falanca etkileri yaratıyor, başım ağrıyor, sinirlerim bozuluyor bunların hepsi hikayedir.

Bir gün uyandığınızda nefes alamıyor olsanız ve doktor "sigara yüzünden" dese 1 saniye içinde bırakırsınız ve bir daha başlamazsınız.

Yumurta kapıya dayanmadan anında kesin ve elinizi sürmeyin, giden günlerin telafisi olmaz sağlığınız hatta canınız söz konusu ise gerisi size kalmış.

• JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    Güzel konuşuyorsunuz da ben sigarayı bırakmak için almadım ki ? Öyle bişey demedim , ben performansını seviyorum ve likitlerin aromaları hoşuma gidiyor. Zevk meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Alkolle gidiyor mu

Likitine göre güzel gider

• çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Alkolle gidiyor mu

Sigara alkolle güzel gitmiyor ki. Yemin ediyorum sarhoşken sigaradan zerre keyif almıyorum.Sarhoşu geçtim çakırlıktan sonra sigara içmek lüzumsuz. Zaten sigara dumanının az bir tadı var ( o da parliament gibi ayrı tadı olan 1-2 sigarada) o da alkolle ölüyor zaten.Alkolün ağızda bıraktığı tat çok kuvvetli. Sigara bastıramaz. Bastıramıyor da zaten güzel ağır bir şey içtin mi. Kafan güzel olduğunda zaten kütük yakıp içine çeksen o da güzel gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 29 Mayıs 2016; 0:12:41 >
  • Satıyorum beyler sıfır ayarında cihaz ,https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117389723&p=1&anchorToGo=117389723#117389723

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.