Şimdi Ara

Yeni elektronik sigaram geldi beyler , baya sağlam :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cihazın markası Eleaf iJust2...
    Almak isteyen varsa diğerini satabilirim , sıfır jelatini üstünde kutusu açılmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende düşünüyorumda ne kadara aldınız bide kullanımı felan sıkıntı çıkarıyor mu ?
  • Dostum başka cihazlarım da var daha önce arkadaşımda kullanmıştım o zamanda beğenmiştim , şimdide beğendim on numara cihaz valla.
    İnstagramda birde bazı internet sitelerinde satıyorlar ama 300 ün üstünde fiyat yazanlar olmuş.
    Daha uyguna verebilirim dilersen , memnun kalacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regretol -- 14 Haziran 2016; 0:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regretol

Dostum başka cihazlarım da var daha önce arkadaşımda kullanmıştım o zamanda beğenmiştim , şimdide beğendim on numara cihaz valla.
    İnstagramda birde bazı internet sitelerinde satıyorlar ama 300 ün üstünde fiyat yazanlar olmuş.
    Daha uyguna verebilirim dilersen , memnun kalacağına eminim.

hangi il ? birde ne kadar son fiyat ?
  • İstanbul dostum , diğer platformlarda 230 falan yazdım ama 210 liraya bırakırım , fiyat sondur. Türkiyede fiyatları araştırabilirsin dilersen.

• 2 arkadaşım da 5li coillerle birlikte aldı biri 200 diğeri 160 a verdi şuan sıfırı 160 a alabileceğim bir satıcı var teşekkürler piyasayı biliyorum
  • 5 li coil başka bir arkadaşımda var 4-5 paket sıfır , 0.5 ohm du sanırım. Dilersen 1 pakette 5 li coil gönderebilirim.

• sigara içmeyen biri olarak hiç bir bilgim yok şimdi bu ne işe yarıyor nikotin var mı bağımlılık yapıyor mu ?
  • ismety öz İ kullanıcısına yanıt
    İçine koyulan likitin nikotinlisi de var nikotinsizide var , tercihinize bağlı. Youtubedan videosuna bakabilirsiniz , ijust2 ürünün ismi.

• Regretol R kullanıcısına yanıt
  • Bende ego aio var 110 tlye aldım forum sitesinden. Memmunum ama ileride daha iyi makinalara geçmek lazım sanırım.
    Bir de coil meselesi sıkıntı bu sarma olayını ben yapamam herhalde. Hazır almaya devam

210'a zor satarsın onu. Araştıran adam 140a rahat bulur. Daha düşüğüne bulmasıda kolay olur. Hadi gümrük meselesi vesaire insanlar getiremiyorda. Kanını emmeyin bu kadar adamların. Koyun 150ye satın.

Edit: Bir forum sitesinde ekstra 2 adet 0.5 ohm coil + 10ml premium aromalar ile 140a satan buldum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 14 Haziran 2016; 3:08:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.