Şimdi Ara

Yeni EthicWater Murica 75 dijital

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Forumda uzunca süre bir şeyler yazmadıktan sonra ilk konu olunca hatalarım için şimdiden affola. Muğla merkez ilçe Menteşe'de ikamet ediyoruz ve saolsunlar buradaki arıtma firmaları bizi iki kez güzelce kandırmayı başardı. İkinci seferin filtre değişim zamanı geldiğinde yaşadığımız içi parçacık dolu su çıkışı neticesinde forumu uzunca karıştırıp kendi filtre setimi oluşturup, değiştirmiştim. İkinci kendi değiştirdiğim filtre setinde sahte ürüne denk gelip tds ölçerde bile giriş seviyesi kadar değer görünce bu işi beceremeyeceğimi düşünüp tekrar forumu okumaya giriştim.

Sonuç ethicwater firmasının bu yeni modeli oldu. Aslında 3 modeli arasında kalmıştım ve gönlümün kaydığı Ternion modelini iletişime geçtiğim firmadan Yaşar bey vazgeçirdi. Benim gibi bu işi beceremeyeceğini düşünen ve bulunduğu bölgedeki firmalara da güvenmeyen biri olarak düşüncem; alacağım ürünün ekranının olması, gerek giriş çıkış değerlerini gerekse de filtre değişim zamanlarını göstermesiydi. Yaşar beyin yönlendirmesi ile Murica 75 modelinin Ternion modeli gibi dijital bir versiyonunun hazırlandığı öğrendim ve talep ettim.

Aşağıda resimlerini paylaşacağım ürün, benim için bile kolay bir kuruluma sahip. İlk üç dolum-boşaltım sürecini de yaptıktan sonraki tat gayet güzel. Tekrar forumu okuyup bir şeyler daha öğrenebilir miyim dediğim zaman karşıma çıkan tds ölçümü ile bi kıyas yapmanın yanlış olduğu bilgisinden sonra tek eksik kalan ürün ile birlikte gönderilen test sıvısı oldu. Henüz bu testi yapamadım ama onun dışında merak ettikleriniz var ise yardımcı olmaya çalışırım. Sizin sorularınızda belki bende bir şeyler öğreniyor olurum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_bek -- 23 Eylül 2024; 14:16:57 >

• hocam merhaba aynı cihazdan bende sipariş etmeyi düşünüyorum şuan kullanıyorsanız tadı, kalitesi nasıldır paylaşırmısınız

• ayrıca verdiğiniz bilgilendirme için teşekkür ederiz yol gösterici bir anlatım olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.