Şimdi Ara

Yeni Etkinlik: Infernal Machine (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ringi solo aksaarsanız harcayacağınız zaman çok büyük kayıp olacaktır.
    4 lü gruplar halşnde arkadaşlarınızla farmlamanızda fayda var.

dün bir arkadaşımız ringi aldı
    diğer 3 kişi de ise ringin 2 şer parçası var.

çünkü her seferin de
    1- portal parçalarını bosslardan düşürebilmeniz
    2- portalı açtıgınzıda eksik olan parçanızın portalının açılmasını beklemeniz
    3- bir de o portaldan bossun o parçayı düşürmesi

bu olasılıklar ciddi olasılıklar.

soranlar olabilir.. yaklasık 4-5 saat farm yaptık totalde ve mp6 oynadık

işin özü solo mp1 falan kasmayın giden zamana yazık.
  • aynen katılıyorum 4 arkadas önce teker teker keyleri düsürmeye bakin. act 1 2 3 kasın yeterince..sonra act 4 ten planı düsürmeye calisin...bunlar bitince de yine teker teker portal açın ve organları alın
  • Blizzard resmi açıklaması;

If you are in a party and the portal device isn't yours, is there still a chance of getting an organ piece drop if you defeat the boss?
    Anyone who participates in the fight, is present for the kill, and has full stack of NV has a chance at an organ drop regardless of who actually opened the portal. However, if an organ drops for one player, it's not guaranteed to drop for all players unless you're playing at MP10.

Yukarıdaki arkadaşların söylediği gibi, herkes kendi başına (ya da keyfinize göre ortak) anahtarları toplasın ve 1 infernal machine yapsın. Sonra 4 kişi parti oluşturun. Herkes NV 5 yaptıktan sonra sırasıyla portalları açın. 1 portal yerine toplamda 4 portal açmış olacaksınız, bu da aynı zaman dilimi içinde yüzük bulma şansınızı haliyle 4 katına çıkaracak.

• act 1 de en hızlı nv 5 yapılacak yer neresi bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kecebas

act 1 de en hızlı nv 5 yapılacak yer neresi bilen var mı?

festering woods'ta 4 yaparsın ordan field of misery'ye geçip 5lersin
  • mp10 da act 3 teki key vermedi bana. Her mp kademesinde %10 artar mp10 da kesin düşer söylemi yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

mp10 da act 3 teki key vermedi bana. Her mp kademesinde %10 artar mp10 da kesin düşer söylemi yanlış.

NV5 miydi?

cunku blizzard kendi ilan etti %100 dusecek diye MP10 de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 18 Ekim 2012; 20:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Blizzard resmi açıklaması;

If you are in a party and the portal device isn't yours, is there still a chance of getting an organ piece drop if you defeat the boss?
    Anyone who participates in the fight, is present for the kill, and has full stack of NV has a chance at an organ drop regardless of who actually opened the portal. However, if an organ drops for one player, it's not guaranteed to drop for all players unless you're playing at MP10.

Yukarıdaki arkadaşların söylediği gibi, herkes kendi başına (ya da keyfinize göre ortak) anahtarları toplasın ve 1 infernal machine yapsın. Sonra 4 kişi parti oluşturun. Herkes NV 5 yaptıktan sonra sırasıyla portalları açın. 1 portal yerine toplamda 4 portal açmış olacaksınız, bu da aynı zaman dilimi içinde yüzük bulma şansınızı haliyle 4 katına çıkaracak.

portal limit 3 tur bir instance'da.

• Az önce yaptık hellFire ringi ve beğenmedik sonra salvage ettik malzemeleri geri verir diye, vermedi. Gitti yüzük...
  • portalı acıp bosslara girince mpl5 olması şartmı organlar için yoksa bütün mpl seviyesinde düşüyormu beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis Caelum

portalı acıp bosslara girince mpl5 olması şartmı organlar için yoksa bütün mpl seviyesinde düşüyormu beyler?

NV5 hellfire ring gorevi icin her bir organ, key ve recipe icin sarttir. MP5 ile NV5 ni karistirmis olabilirsin diye belirtiyorum.

onun disinda her MP degeri 10% dusme sansi veriyor. MP5 50%, MP10 100% dusme sansi veriyor organ, key ve gorev recipesi icin.
  • O zaman dpsyi bi 100 150k araasına çekene kadar uğraşmamak lazım. MPL 5de elite ile minionlarda sıkıntı yokta boss hemde 2 tane pek tat vermiyor 85k dps ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

mp10 da act 3 teki key vermedi bana. Her mp kademesinde %10 artar mp10 da kesin düşer söylemi yanlış.

NV5 miydi?

cunku blizzard kendi ilan etti %100 dusecek diye MP10 de...

NV5 idi.Bende şaşırdım ve şaşırmaktan farklı tepkilerde verdim
  • ya beyler ne dicem bu mp secip public oynıyamıyomuyuz ?
  • 2 günlük uğraşı 3 anahtar ve sonuç yüzük parçası düşürmeyen ghom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

2 günlük uğraşı 3 anahtar ve sonuç yüzük parçası düşürmeyen ghom

bencede cok kasış olmus
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.