Şimdi Ara

Yeni ev için beyaz eşya (ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsi için bölüm göremedim çamaşır ve bulaşık makineleri bölümüne açtım.

9.000tl kadar bütçede eşya bakıyorum. Belli bir liste oluşturdum bu ürünler hakkında görüşlerinizi merak ettim.

Ocak : Kumtel KO-420 / F Inox 4 Gözü Gazlı Setüstü Ocak Doğalgaz (300tl)
    Midi Fırın : Luxell LX-13575 Yeşil Elma Börekçi Mini Fırın (130tl sayılır bir yerde buldum)
    Buzdolabı : Samsung RT46K6000WW/TR A+ 468 lt No-Frost Buzdolabı (2500tl)
    Çamaşır Makinesi : Vestfrost VWM 7111/7100 A++ 7 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi (1200tl)
    Bulaşık Makinesi : Vestfrost VF BM 5001 A++ 5 Programlı Bulaşık Makinesi (1300tl)
    TV : Awox 40102 40" 102 Ekran Full HD LED Ekran (1155tl)
    Süpürge : Electrolux ESPC71DBT Silent Performer Cyclonic ACBA 72db Toz Torbasız Elektrikli Süpürge (540tl)

Ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz. Alacağım zamana göre 7000-7500tl olması lazım. Çamaşır makinası gidebilir yerine kurutma özelliğide olan bişey bakabilirim. Aynı bütçede daha iyisi varsa onlarıda yazarsanız sevinirim. Genelde olumlu yorumu çok ürünleri seçiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 17 Ağustos 2019; 15:45:1 >

• Eşyalar alındı yardımı olur diye alınanları ekliyorum.

Çamaşır Makinesi => Profilo CMG120DTR (yukko2020tl)
    Bulaşık Makinesi => Vesfrost BM 5001 (hepsiburada 1168tl)
    Buzdolabı => Altus ALK 471 NX (yukko 2900tl)
    Ocak => Altus Al-83 GD (hepsiburada 430tl)
    Elektrikli Süpürge => Electrolux Slient Performer Cylonic ESPC74SWF (Gittigidiyor en ucuz satan kişi 638tl)
    Ütü => Philips Powerlife Plus GC2981/20
    TV => SEG 43sbu700 (Hepsiburada 2049tl Vestel üretimi/garantili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 25 Ağustos 2019; 20:48:11 >
  • Merhaba hocam, öncelikle hayırlı olsun. Ben de bulaşık makinesi düşünüyorum açıkçası, tek kısıyım. Haftada ıkı defa max calısır açıkçası. Aldıgın makıne için ne dersın? Biraz bilgi verır misin rica etsem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulaşık makinesi için;

Ürünün malzeme kalitesi iyi alt tabanı plastik olanlardan değil. 5 program olması çok önemli değil 30dk hızlı vs var mühim mi değil.

Hızlı programa (30dk 40 derece) tek tablet fazla geliyor. Bir yıkadım köpük kalmış bir daha boş yıkadım. Diğer programlar temizdi ağır bulaşık atmadım normal bulaşıkta sıkıntısı yok...

Kurutması çok iyi değil makinede veya bazı tencerelerde vs ıslaklık kalıyor.

Hoşuma giden bir özelliği az bulaşık tuşu var. Seninde işine yarar mantığı şöyle sadece üst tarafa kahvaltılıktır bardak vs attın alt boş tuşa basıyorsun ağırlığına göre makine bu modda o zaman altı çalıştırmıyor üst taraftaki pervane çalışıyor. Daha az su tüketiyor vs biriktirme ile uğraşmıyorsun...

En büyük sıkıntısı bence sesi çok sesli çalışıyor ben daha az çıkar diye bekliyordum.

Diyatına göre sundukları bence yeterli iyileri bunun iki katı fiyatlarında...

• Buzdolabından memnun musunuz? Almayı düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Memnun kaldık , sesi gayet az , sebzeleri çürütmüyor. Uzun süre taze tutabiliyor. Genel anlamda şikayetimiz olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.