Şimdi Ara

Yeni ev için düğün paketi :) Aeg-Electrolux (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buzdolabında LG 559PLCZ, Liebherr 4613 veya Bosch KGE58DL30N;

Çamaşırda AEG L75280FL veya Electrolux EWF1286LEW;

Kurutma EDH3684

Bulaşık SMS63M38, Bm6481mg ya da f65712

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Buzdolabı konusunda LG 559PLCZ baktığım modellerden biriydi ama Liebherr 4613 de fiyat dışında göz kırpıyor kesinlikle :)

Çamaşır makinelerinde L75280FL ile L87494EFL arasında ne fark vardır aceba. L75280FL için detaylı bilgi bulamadım da L87494 şöyle--> LINK
    Kurutma yer sıkıntısı yüzünden iptal :(

Bulaşıkta fiyatları sebebiyle en makulü Bm6481mg geldi diğerleri biraz yüksek ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 27 Nisan 2015; 14:58:31 >
  • Bugün bir avm de konudaki pekçok ürünü görme fırsatım oldu. Şuan listemde kalan ürünler ; Buzdolabında Bosch KGE58DL30N, Çamaşırda electrolux eEf1286Lew, Bulaşıkta electrolux Esf6535Lox

Çamaşır ve bulaşık makinelerini bugün alacağım muhtemelen, modeller hakkında fikri olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 28 Nisan 2015; 8:38:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modeller olabilir. 6535 inverter motorlu, programları güzel. Ancak üst sepeti küçük biraz. Sık bulaşık yıkarım, çok doldurmam diyorsanız alabilirsiniz. Çamaşır ve buzdolabı mükemmel.

6535te üstteki sepet yukarı hareketi iş görür diye düşündürdü. Çamaşırda bende öyle düşünüyorum ama buzdolabı konusunda emin olamıyorum bir türlü, low frost bakıyorum ama bosch olmasa iyimi olur diyorum kendime
  • İnsanlar Evlenince kız tarafından dolayı hep üst seviye takılıyor. Nişanlım ve ben en uygununu arıyoruz. Toplamda 8000 e ayarlamaya çalışıyoruz.

Konuyu takip ediyorum. Özellikle çeyiz konusunda öneriler faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 4 Mayıs 2015; 9:30:37 >
  • Beyaz olması zorunluluğundan 6630row siparişi verdim ama ürünü hiçbir yerde bulamamam biraz şüpelendirdi beni cihazı Tanıyan varmıdır nasıl bilinir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 10 Mayıs 2015; 0:21:51 >
  • Alınanlar eklendi, buzdolabı konusunda Çelişki devam etmekte.

• Hocam bulaşık ve çamaşır tam f/p ürünü en mantıklı olanlar

buzdolabına gelince bosch grubundan pek memnun kalınmıyor oranlarsak en fazla %75 memnun

bence buzdolabınıda electrolüx alın ciddi bir indirim yapılmasını talep edin bayiden
  • mfatih1905 kullanıcısına yanıt
    Beyaz renk elle tutulur bir model Varmı electrolux te. açıkçası hiç bakmadım electrolux buzdolabı. Bosch Siemens dışında LG baktım bir ara teşhirdeki modellerin plastik malzeme kalitesini çok düşük buldum vazgeçtim ondan
  • Çamaşır ve bulaşık electrolüx alın hocam , buzdolabı var ancak hacimler küçük yoksa gerçekten kaliteli makineler

buzdolabını ise arçelik beko düşünebilirsiniz gerçekten sağlamdırlar servis olayıda sıkıntı olmaz kronik sorunlarıda neredeyse yoktur(buzdolabı için)

arçeliğinüksek ve şu ürününde çok iyi kampanya var net hacim çok yüksek ve enerji sarfiyatı a+ no frost
    http://www.arcelik.com.tr/no-frost-buzdolabi-2472-CE-Buzdolabi.html?srt=PU

bekodada güzel bir ürün var neofrost diye geçiyor a+ ve net hacmi bununda yüksek
    http://www.beko.com.tr/no-frost-buzdolabi-B-9476-NMN-Buzdolabi.html

eğer ithal ürün alacaksanız hotpoint ariston diğer seçeneğiniz olabilir

• mfatih1905 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki o markaları düşünmüyorum ,yorumun için teşekkür ederim.
  • Buzdolabı ve Televizyon da alındı ilk mesaja eklendi. Cihazları haftaya kullanmaya başlıyorum nasipse.

• Tercihleriniz güzel ve benim evindekilere çok benziyor. 6535 bulaşık yerine 6630 almanız çok iyi olmuş. Güle güle kullanın.

Size ve yardımcı olan herkese teşekkürler. Buzdolabı dışında özenle Seçtim inşallah oda yanıltmaz karlanma buzlanma konularında

• Düşünen veya çelişkiye düşen arkadaşlara yardımcı olması adına yaklaşık 20 günlük low frost tecrübemi aktarmak istedim.

No frost kullanan bir sülalede olduğum için tepkiyle karşılandı düşüncem sonra bulduğumuz nofrost buzdolapları sığmayınca mecbur aeg lowfrost u aldık. Herkes bir kusur aradı "aha arkası donuş" , "aha su damlası heryer" gibi sesler çıktı ilkten. Sonra genelde dolap çalışmıyormu oldu yorumlar

Şahsi görüşlerim:

No frost sebzeye yapılmış bir zulümdür. Çeri Domates dolabı kurduğumuzun 3. Günü alındı hala duran var ve büzüşme-pörsüme, matlaşma gibi birşey yok. Dün Ya eski sistemde hata vardı yada şimdiki aldığımız domates değil dedim kapağı açıp domatesleri görünce.

Kar Varmı ? Var ama sadece dolabın sırtında benim koyduğum hiçbirşeyde kar yok.

Okuduklarımla pratikteki farklar, 0 ses değil. Ses var ama nadir. Her çalışma aynı işi yapmıyor anladığım kadarıyla. Bir ısıtıyor bir soğutuyor gibi. Gece yatak ucundaki duvardan dinlesemde duymuyorum kısaca.

Alınırdı? Tekrar almazsam aldırmazsam hata sayarım. Hem nofrosttan ucuz hem verimli bence.

• Ozy245 O kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inş.
    Bu aldığın ürünleri kaç liraya aldın? peşin taksit ? bende electrolux düşünüyorum.
  • Teşekkürler Allah razı olsun. Darısı başınıza. Çamaşır ve bulaşık 1500 er nakit. Buzdolabı indirim kodum vardı 850tl 9 taksit. TV 2100 9taksit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 21 Haziran 2015; 0:21:39 >
  • Ozy245 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .... low -frost tavsiye ediyormusun? bende uygun olması gerekçesiyle lowfrost düşünüyorum ?
  • ajgeri06 A kullanıcısına yanıt
    Sizin ilk mesajnızın üstünde görüşlerimi aktardım low frost ile ilgili.okuyun bence ama Kısaca evet

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.