Mayısta evleniyorum. Bu sebeple kiralık ev arıyoruz. Ama semt ve mahalle konusunda karar verebilmiş değiliz. Nişanlım tuzlada çalışmakta bende altunzadede. Semt olarak Maltepe veya Kartal'da tutmayı düşünüyoruz. Ancak bu semtleri çok iyi bilmiyorum. Bilenler hangi mahalleyi tavsiye ederler ve kiralar ne durumdadır yardımcı olurlarsa memnun olurum.
İstediğimiz özellikler
Aracımız yok bu sebeple ulaşıma yakın olsun bütçemiz 1000 tl gibi İlk tercih Maltepe ikincisi kartal
Bangkokta kiralık ev sorsan cevap alırsın ama maltape için yanlış yerdesin...
Nereye açmalıyım konuyu ?
Burada bu tarz bi başlık gördüğüm için buraya açtım. Varsa tavsiyen alabilirim...
quote:
Orijinalden alıntı: floperx
Merhabalar
Mayısta evleniyorum. Bu sebeple kiralık ev arıyoruz. Ama semt ve mahalle konusunda karar verebilmiş değiliz. Nişanlım tuzlada çalışmakta bende altunzadede. Semt olarak Maltepe veya Kartal'da tutmayı düşünüyoruz. Ancak bu semtleri çok iyi bilmiyorum. Bilenler hangi mahalleyi tavsiye ederler ve kiralar ne durumdadır yardımcı olurlarsa memnun olurum.
İstediğimiz özellikler
Aracımız yok bu sebeple ulaşıma yakın olsun bütçemiz 1000 tl gibi İlk tercih Maltepe ikincisi kartal
Maltepe Zümrütevler'den bak dostum. Maltepe metro istasyonundan yukarı doğru çıkarsan oralar Zümrütevler'dir.
Bir arkadaşım oturuyor Zümrütevlerde 3+1 daire, ultra lüks 850 TL kira veriyor, yeni bina.. Hafta sonu oralarda gezip bulabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: awdasase
quote:
Orijinalden alıntı: floperx
Merhabalar
İstediğimiz özellikler
Maltepe Zümrütevler'den bak dostum. Maltepe metro istasyonundan yukarı doğru çıkarsan oralar Zümrütevler'dir.
Bir arkadaşım oturuyor Zümrütevlerde 3+1 daire, ultra lüks 850 TL kira veriyor, yeni bina.. Hafta sonu oralarda gezip bulabilirsin.
Merhaba metroya yürüyerek yakın mıdır ?
Bildiğiniz Sahile yakın bu tarz bi yer varmıdır fiyat açısından ?
Evet yakın metroya. Sahil taraflarını bilmiyorum. Önermem sahil tarafını, malum rahatsız olursunuz Ama dediğim yerden bakarsanız güzel fiyata evler bulabilirsiniz.
Benim bahsettiğim arkadaşın evi 120 metre civarı, 2-3 senedir oturuyor, kirası 1000 lira olmuştur.