Şimdi Ara

yeni evlenecek kardeşinize bi fikir verin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abowwwwww hitachi yi sharp ı miele yi vestel mi üretiyor. yapmayın allah aşkına mahçup bey bu açıklamalar sizi mahçup eder regal ile karıştırdınız sanırım siz diğer dünya markalarını
  • cyhnsr kullanıcısına yanıt
    beyfendi
    şimdi siz ortalama 1800 tlye sharp hitachi buzdolabı alabileceğinizimi düşünüyorsunuz
    bunlar vestel üretimidir
    panasonıc bazı alt modelleri vesteldir bunu dünya alem biliyor
    hıghend serileri kendi teknolojisidir diğer alt serileri fason ürettiriyorlar
    ama vestel bu firmalara fason üretim yaparken bazı kriterler söz konusudur
    vestel coğrafi ve lojistik üstünlüğü dolayısı ile
    bu firmalar vestele üretim yaptırıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 25 Eylül 2013; 12:39:11 >
  • mesajım bulunsun.. ilgiyle takip ediyorum evlilik hazırlıkları içerisindeyim. :)
    bu arada candoğan62 beyin forumda AEG marka bir çamaşır makinesi hakkında güzel yorumları ve incelemesi var.
    kendisi de almış. incelemeni tavsiye ederim. benim için aydınlatıcı oldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_67849136/tm.htm
  • geçen sene aynı dertlerle bende uğraştım.
    Öncelikle unutmaman gereken bir gerçek "beyaz eşya şans işidir" rivayeti kesinlikle doğru.
    Annemler bosch kullanıyordu herkese tavsiye ediyorduk arkadaşım evlenirken aldı sürekli sorunlar yaşıyor.
    Ben ise internette araştırırken Samsung un fiyat ve özelliklerini görünce direk Samsung aldım. Çamaşır makinesi, Buzdolabı ve TV. Bulaşık makinesini almayış sebebim fiyatları çok yüksek olmasıydı
    Aldığım üç üründen de çok memnunum. Buzdolabında sorun oldugunu düşündüğümüz bir durum vardı, servisi çağırdık, neyi yanlış yaptıgımızı gösterdi ve sorun çözüldü.

Sonuç ben Samsung u tavsiye ederim fakat hangisini alırsan al, kısmetin önemli.
  • mahçup M kullanıcısına yanıt
    lutfen bana kanıtlayın bu tezınızı burradaı cok ıddıalı satıcılar cok ıddıalı ıntenet fenomenlerı
  • mahçup M kullanıcısına yanıt
    Miele'i vestel mi üretiyor, mahçup kardeş kaç tane içtin?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.