Şimdi Ara

Yeni evliye beyaz eşya tavsiyesi lütfen.!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yeni tadilat yaptırdığımız evimize bir buzdolabı almayı düşünüyoruz ve tasarruf olayına çok dikkat ediyorum. Özellikle Dh de en çoK konuşulan ve beğenilen BOSCH KGE58AW30N A++ veya BOSCH KGE58AL30N A++ modelini takip ediyordum. Ama ev halkına bu devirde No Frost olmayan buzdolabı alınmaz fikrini ne anlattıysam değiştiremedim neyse no frost tasarruflu buzdolabı araştırmalarımda

ARÇELİK 2488 CNG, A%60 KOMBİ BUZDOLABI- 2100 TL
    ARÇELİK 5088NFY A%60 TEK KAPILI BUZDOLABI - 2400 TL

yanlız bu modelin dış görünümü siyah olduğu içinde ev halkının illa inox (çelik görünümlü) renk istediğinden karar veremedik :)

yani çelik görünümlü %60 tasarruflu A++ marka no frost kombi veya normal kapılı buzdolabı marka ve modeli paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

handesilver,
    70na40 (bacanağım bosch versiyonunu kullanıyor, çok memnun)
    WM12E4S1 , E serisi 1000 liradan bilemedin 1100 tl den fazla etmez.
    bence rengine aldanmayıp S serisi (indirimde iken 1350-1399tl ye 10s763) tercih edilmeli.
    uygun fiyatla alabilirsen 1500-1600 tl ye 12s763 ve 14s763 de olabilir.
    hem makinenin sadece ön yüzü gözükecek. bana sorarsan kapak tasarımı ve ön yüzü, S serisi daha hoş.

LORD FORD ÖNERİLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER

ama artık almış bulunduk umarım pişman olacağım bir sıkıntıyla karşılaşmam diyorum..

buzdolabında daha geniş nofrost kapatisesinden dolayı KG56NA72NE yi tercih ettik bulaşık makinesindede kampanyada ve a++ özelliğinde olduğu için SN26M882EU yu tercih ettik (bana kalsa 6 program gereksiz ama)
    geri kalan fırın ocak ve çamaşır makinesi bir önceki mesajımda yazdığım modeller birde davlumbaz LC654BA30 oldu hepsine pazarlıkla 8500 iyimi ettik kötümü henüz farkında değiliz

• benim tavsiyem, profilo bm6284 bulaşık makinesi, bd 5772 anfı buzdolabı, cm1200dtr çamaşır makinesi. buzdolabı ile çamaşırın şubat sonuna kadar extra kampanyası var. bulaşık içinde sağlam bir pazarlık gerekir.
  • yanı burda kımse modelıne kadar tavsıyede bulunamaz. ancak profilo ve bosch onerebılırım.
  • Arkadaşlar ürünleri aldım ;

buzdolabı KD56NAW30N siemens

çamaşır 10s763 siemens

bulaşık SN25M231TR siemens

nasılş seçimler?
  • hayırlı olsun...
  • ben www.ankastrelife.com sitesinden çok uygun bir fiyata ve çok iyi bir hizmetle aldım.tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ada4

ben www.ankastrelife.com sitesinden çok uygun bir fiyata ve çok iyi bir hizmetle aldım.tavsiye ederim.

REKLAMLAAAAARRR :)))))))

http://www.ankastrelife.com/U3149,175,bosch-ankastre-sethba43t420-ankastre-firinppp612b21e-ankastre-ocakdww061421-davlumbaz-bosch-ankastre-set.htm

Bu ürünleri bu fiyata satabileceğinizi mi zannediyorsunuz ? Bayii de 3100TL 12 taksit , SİZİN İNTERNET SİTENİZDE 3550TL 12 taksit :))

• Merhabalar
    beyaz esyalarum yavas yavas tamamlaniyor.

Televizyon panasonic 46st33e (alindi)
    Camasir makinesi lg 1479fds5 (alindi)
    Buzdolabi arcelik 2488 cng (bu hafta icinde alinacak)
    ocak dominox siyah model
    Geriye bulasik makinesi ve davlumbaz kaldi

bunlarda mutfakta olacagindan buzdolabi ve ocaga uygun olmasi icin siyah dusunuyoruz

Bulasik makinesinde 3 markaya baktim birer tane siyah urun bulunuyor

SIEMENS / SN25M687EU - jetMatic
    BOSCH / SMS53N16EU – ActiveWater
    ARÇELİK / 6384 HC – 8 Programlı

hepsinin fiyat ve ozelliklerini arastirdim ama hepsinin kendine ozgu farkiliklari var bosch ve siemens 1600-1800 tl araliginda arcelik ise 1450 civarinda hepsininde 100 lira civarinda garantileri +4yila kadar uzatiliyor.

Simdi fiyat performans ve kullanim acisindan hangi urunu hangi sebeplerle tercih etmeliyim bu konuda satin ustalardan bilgi alabilirsem cok sevinirim.

• aynı durumdayım çok canım sıkkın banada haber veriri misin öğrendiklerini
  • valla herkez herşeye cevap veriyor ama bu konuda hiçbir sayfada cevap bulamadım hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz87

Merhabalar

ocak dominox siyah model

bunlarda mutfakta olacagindan buzdolabi ve ocaga uygun olmasi icin siyah dusunuyoruz

hepsinin fiyat ve ozelliklerini arastirdim ama hepsinin kendine ozgu farkiliklari var bosch ve siemens 1600-1800 tl araliginda arcelik ise 1450 civarinda hepsininde 100 lira civarinda garantileri +4yila kadar uzatiliyor.

Simdi fiyat performans ve kullanim acisindan hangi urunu hangi sebeplerle tercih etmeliyim bu konuda satin ustalardan bilgi alabilirsem cok sevinirim.

Ocak için neden dominox tercih ettiniz özellikle 500 tl gibi bir fiyati var en ucuz modelinin. Termikel, Simfer veya Silverline hakkında araştirma yaptiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Merhabalar

ocak dominox siyah model

Ocak için neden dominox tercih ettiniz özellikle 500 tl gibi bir fiyati var en ucuz modelinin. Termikel, Simfer veya Silverline hakkında araştirma yaptiniz mi?

onu kız tarafı aldıda ondan :) diğer yazdıklarım benim araştırmalarım sonucu alınan ürünler :)

ama bulaşık makinasını benim belirleyeceğim modeli alın dedim o yüzden araştırma yapıyorum...

• quote:

Merhabalar

ocak dominox siyah model

ARÇELİK 8 PROGRAMLI GUZEL.BOSCH DA kurutma sorunu varmış

• arkadaşlar 24-25 şubat tarihlerinde sirkeci altınhanda kampanya var sınırlı stoklarda indirimli fiyata ürünler var bi gidip görmenizde fayda var derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan46

Forum Deil Yardım Makinası Mübarek BU FOrumu Kurandan ALlah razı olsn

• quote:

Orijinalden alıntı: ethemgun

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan46

Forum Deil Yardım Makinası Mübarek BU FOrumu Kurandan ALlah razı olsn

amın amın cumlemıze kardesım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.