Şimdi Ara

YENİ F/P LİDERİ MONSTER ABRA A5 V10.2.2 (7700HQ,16GB,240GB SSD+1TB,4GB GTX1050Ti,FHD IPS) - 4699 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim laptop ihtiyacım var alacağımda ama neden monster alayım en düşük fiyatlı gtx 1050 modeli olan laptopunuz 3899 tl msi nin i5 7300hq işlemcili olan aynı laptop 3499 tl monstera şans vermek isterim aslında sonuçta Türk malı ama fiyat yüksek madem Türk malı fiyat daha düşük olması gerekmezmi yani abra a5 v11.1 modelinizin işlemcisini i5 7300hq yapsanız daha ucuz bir fiyattan satsanız bizim gibi bütçesi kısıtlı olan insanlarda faydalansa olmaz mı ? Sizde bizi düşünmezseniz kim düşünecek :)
  • Sabah bir gaz alıyordum az daha neyseki buradaki arkadaşlar 4500'lük Dell modelini gösterdiler. Havale indirimi de yok üstelik. 4300e falan satılsa o zaman F/P lideri olurdu.
  • zinedine_zidane kullanıcısına yanıt
    Merhaba zinedine_zidane;

Uyardığın için çok teşekkür ederiz. Hatamızı düzelttik.

İyi günler
  • O kadar şey yazılmış ama bir kelime cevap veren olmamış firmanızdan. Bir çok arkadaşa 850m 860M LER Çıktığında laptop aldırdım sizden. O zaman bireysel olarak hem destekleyen biriydim sizi kendimce hemde fp ürünieriniz vardı. Şimdi ise beni bile amazon sitesinde i5 li 1050ti ekran kartlı laptop ararken bulabilirsiniz. Bence biraz anlayışınızı değiştirin hatta haddime olmayarak düzeltin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.