Şimdi Ara

Yeni Facebook'un Betası Yayında! (Resmi uygulama güncellendi!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Yeni Facebook'un Betası Yayında! (Resmi uygulama güncellendi!)

14 Eylül itibari ile ''Beta'' uygulama Türkçe desteğine kavuşmuştur

Yeni Facebook uygulaması Microsoft tarafından markete eklendi. Beta kullanıcısı olmak için indirebilirsiniz.

WPCentral haberi:

''Microsoft has finally redesigned the official Facebook app (or at least started to), answering many of your calls to overhaul the app for the popular social network. While the current version of Facebook for Windows Phone will continue to remain on the Store, it has garnered many complaints from users even despite the numerous updates it has received over the last few months.''

Edit:
    Uygulamanın final sürümü marketteki yerini aldı. Ancak beta süreci hala devam ediyor.

Facebook uygulaması için link:

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/facebook/82a23635-5bd9-df11-a844-00237de2db9e

Facebook Beta uygulaması için link:

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6?signin=true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasates -- 14 Eylül 2013; 17:34:47 >

• Markette yok galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok beğendim üzerinde biraz oynanırsa harika olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

Markette yok galiba

Ben de arayarak bulamadım ama masaüstümle girdiğim Windows marketteki indir bağlantısını izledikten sonra telefonuma eposta ile indirme bağlantısı gönderdiler o bağlantıya tıklayarak indirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu

quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

Markette yok galiba

Ben de arayarak bulamadım ama masaüstümle girdiğim Windows marketteki indir bağlantısını izledikten sonra telefonuma eposta ile indirme bağlantısı gönderdiler o bağlantıya tıklayarak indirdim.

Tesekkurler dostum yaptim sayende eyv.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldukça hızlı olduğunu söyleyebilirim ama sayfaları ie de açması hoş değil! Facebook dan çıkıp bir internet sayfası açayım dedim ne göreyim ie face sayfalarından geçilmiyor

• Bence güzel olucak ama nedense arama yapınca çıkmıyor :(

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten güzel olmuş, ufak tefek eksiklikleri var. birde bildirimleri nasıl test edemedim henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

Gerçekten güzel olmuş, ufak tefek eksiklikleri var. birde bildirimleri nasıl test edemedim henüz

Geliyor hocam. iPhone ile kiyasla 1,1 bucuk dakika gecikmeli ama geliyor

Ancak arka plan gorevlerinden kapatmamaniz lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasates -- 1 Mayıs 2013; 18:44:42 >
  • Uygulama güncellendi arkadaşlar, Türkçe karakter desteği eklendi
  • Arkadaşlar mutlaka deneyin . Galeriden fotoğrafa gelin facebookta paylaş deyin ben böyle hızlı fotoğraf paylaşan bir alet görmedim . Android de işkence . iostan daha kolay ve hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicksand

Arkadaşlar mutlaka deneyin . Galeriden fotoğrafa gelin facebookta paylaş deyin ben böyle hızlı fotoğraf paylaşan bir alet görmedim . Android de işkence . iostan daha kolay ve hızlı.

ios'ta da galerideki istediğin foto ve fotoları 2 tıkla facede paylaşabiliyorsun. fark ne anlamadım daha hızlı ve kolay demişsin aynı mantıkla paylaşıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Arkadaşlar mutlaka deneyin . Galeriden fotoğrafa gelin facebookta paylaş deyin ben böyle hızlı fotoğraf paylaşan bir alet görmedim . Android de işkence . iostan daha kolay ve hızlı.

ios'ta da galerideki istediğin foto ve fotoları 2 tıkla facede paylaşabiliyorsun. fark ne anlamadım daha hızlı ve kolay demişsin aynı mantıkla paylaşıyor zaten

önce ki facebook sürümünde işkenceydi .. Hızlı derken 8mb bir fotoğrafı çok kısa zamanda paylaşabiliyorum onu kastettim (upload olarak) .

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 6 Mayıs 2013; 16:10:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

önce ki facebook sürümünde işkenceydi .. Hızlı derken 8mb bir fotoğrafı çok kısa zamanda paylaşabiliyorum onu kastettim (upload olarak) .

Edit: imla

şimdi anladım :) facebook'u foto konusunda pek aktif kullanmıyorum kaç mb foto yüklenirken ne kadar sürüyor hiç dikkat etmedim. iyi oldu wp8 için facebook güncellemesi çok büyük eksiklikleri vardı, hayırlı olsun wp8 kullananlara, umarım baloncuklu mesaj sistemini de getirirler şuan ios'ta o şekilde kullanıyorum çok kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 6 Mayıs 2013; 16:17:16 >

• baloncuk yapmayacaklarını söylediler hatta bildirim ekranınıda koymayacaklardı live tile 'a çok güveniyorlardı ama bi oturtamadılar sistemi farklı olmak adına bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama bakalım Bill amca amacına ulaşabilecek mi :)
  • Facebook Beta icin güncelleme yayinlandi. Stabilite ve hiz konusunda onemli gelismeler saglanmis.

Link:

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6?signin=true

• sohbette çevrimdışı olmayı bulabilmiş değilim
  • Uygulama an itibariyle güncellendi

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Uygulama an itibariyle güncellendi

ben bir şeyler paylaşamıyorum. uygulama paylaşım yapmıyor mu
  • Türkçe Facebook uygulaması yokmu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.