Şimdi Ara

Yeni Fear (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim ağlıyo neden ağlıyo acaba? Bir lockun fearından yırtmak için her zaman yaptığınız balon açmak aklına gelmemiş ve kendi beceriksizliğini wl'lara yüklüyorsun. Lock ile savaşırken önemli olan ilk darbeyi vurmak ya da yaptığın ilk hamle... Fear immune eden bi warrior'un bizi ne kadar zorladığını biliyor musun? Ya da sürekli kendini heallemeyi becerebilen bir pala ya da shammy karşısında. En önemlisi pat diye çıkıp bi koyuşta kesen, canın anca yüzde 20lere geldikten sonra fear atıp savaşmaya başlayabildiğin bi roga karşı ne yapılabileceğini biliyor musun? Adamın bi açıp cloak of shadowu, o ne zorluklarla attığın fear ve dotların birden silinip adamın canını doldurana kadar tekrar saklanmasını? Ya da sen yaklaşana ya da dotları atana kadar seni 3-4 ok atışıyla kesen bi huntera karşı ne yapılabileceğini? Warlocklar her zaman üstün değildi, karşısında önlem almasını beceremeyen ve yukardaki avantajlarından yararlanamayan beceriksiz oyuncular oldukça lock zordur. Benim fear'ımı immune etmeyen warrior'un vay haline. Bilmediğiniz bir sınıf hakkında sadece dışardan gördüklerinizle konuşmayın...

• quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

Kim ağlıyo neden ağlıyo acaba? Bir lockun fearından yırtmak için her zaman yaptığınız balon açmak aklına gelmemiş ve kendi beceriksizliğini wl'lara yüklüyorsun. Lock ile savaşırken önemli olan ilk darbeyi vurmak ya da yaptığın ilk hamle... Fear immune eden bi warrior'un bizi ne kadar zorladığını biliyor musun? Ya da sürekli kendini heallemeyi becerebilen bir pala ya da shammy karşısında. En önemlisi pat diye çıkıp bi koyuşta kesen, canın anca yüzde 20lere geldikten sonra fear atıp savaşmaya başlayabildiğin bi roga karşı ne yapılabileceğini biliyor musun? Adamın bi açıp cloak of shadowu, o ne zorluklarla attığın fear ve dotların birden silinip adamın canını doldurana kadar tekrar saklanmasını? Ya da sen yaklaşana ya da dotları atana kadar seni 3-4 ok atışıyla kesen bi huntera karşı ne yapılabileceğini? Warlocklar her zaman üstün değildi, karşısında önlem almasını beceremeyen ve yukardaki avantajlarından yararlanamayan beceriksiz oyuncular oldukça lock zordur. Benim fear'ımı immune etmeyen warrior'un vay haline. Bilmediğiniz bir sınıf hakkında sadece dışardan gördüklerinizle konuşmayın...

ben locked yaparak anlatmaya çalıştım derdimi. sen konuyu açıp anlattığın için teşekkür ederim...

• Sana selpak veriyim + bana classların açıklamısını yapma hepsi ile oynadım senden ii biliyorum. Umarım hordesundur yoksa sen undead rogue wowdan silerdin:-). Neyse ben uzatmak istemiyorum size bundan sonraki patchte ii şanslar :-) cya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyartechh -- 18 Nisan 2007; 15:25:50 >
  • QQ
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyyartechh

Sana selpak veriyim + bana classların açıklamısını yapma hepsi ile oynadım senden ii biliyorum. Umarım hordesundur yoksa sen undead rogue wowdan silerdin:-). Neyse ben uzatmak istemiyorum size bundan sonraki patchte ii şanslar :-) cya

Bu şekilde cümleler nasıl kuruyosunuz anlamıyorum. iyi oyuncu ben sen den iyiyim demez. kendi kendinin noobluğunu ortaya çıkartıyosun. hem lvl69 warlock alıyodu NERDEYSE. nedemek yani alamazmı !!. beni lvl 60 adamda alıyo classına hakim olan adam eğer benim clasıma üstün olan yanlarını kullanmayı biliyorsa alır. Önce oynayan adamın oyunu sonra itema bakar iş. ben full epic dizdim falan diyon bide hay allağım ya konuşmıyım dedim ama valla senin kadarınıda görmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: santanio

quote:

Orjinalden alıntı: seyyartechh

Sana selpak veriyim + bana classların açıklamısını yapma hepsi ile oynadım senden ii biliyorum. Umarım hordesundur yoksa sen undead rogue wowdan silerdin:-). Neyse ben uzatmak istemiyorum size bundan sonraki patchte ii şanslar :-) cya

Bu şekilde cümleler nasıl kuruyosunuz anlamıyorum. iyi oyuncu ben sen den iyiyim demez. kendi kendinin noobluğunu ortaya çıkartıyosun. hem lvl69 warlock alıyodu NERDEYSE. nedemek yani alamazmı !!. beni lvl 60 adamda alıyo classına hakim olan adam eğer benim clasıma üstün olan yanlarını kullanmayı biliyorsa alır. Önce oynayan adamın oyunu sonra itema bakar iş. ben full epic dizdim falan diyon bide hay allağım ya konuşmıyım dedim ama valla senin kadarınıda görmedim.

Ben orda epic muhabbetini artizlik için kullanmadım. Son olarak ii oyuncuyum demedim. Sadece aradaki farklı göstermek istedim olay bundan ibaret. Herkese kolay gelsin

• arkadaşlar feardan sonra damage verdikten sonra fearın bozulma olasılıgı yükselmedimi? bu tarzda bi nerf geldi?

warlock yine fearını atar son range gelir saydırır dotlarını pek fazla degişen olay olmaz pvpde, sadece warlocklar biraz daha hareketli olcaklar okadar... savaştan kaçma gibi bi durumda atar fearını damage vermez kaçar benmi anlamadım acaba.... neden bukadar büyüdü
  • off tartısmaya bak ........
    sizin burda tartısmanızın oyuna etkisi ne?
    gidin bunu wow forumlarında tartısın.....
    ama nub! idiot! moron vs mesjlarla karsılasınca kufuru basmayın adamlara
  • Osman senin tavsiyelerin inan şu an istediğim en son şey o yüzden kanımca kendi tavsiyelerin kendine kalsın. . . .

""niye adam sana bi kere vurmadan kesmek hoş mu oluyordu normalmiydi senin için işine gelmedimi bırak işine gelmedimi devam et""

evet adam bana vuramadan ben birisini kesiyor isem elbette hoş olmaz.. warlokc dmg almadan magemi kesecek lvl 68 mage 4500 instant pyro vurdu bana bu dmg değilmi. Yakalayınca çatır çatır kesiyorlar valla. Paladinimi kescem yoksa dokunmadan. Warrioru dmg almadan kesecek warlokcmu var. Druidi genelde kedi modunda saldırdıklar için wl a pek imkan dahilinde değil. Şamanı evet 3 dot atıyorum kesiyorum değilmi. Priest dersen ki affliction warlock pek kolay kesemiyo priesti sen dmg almamadan bahsediyon.. Ne kaldı geriye rogue.. Evet evet bildin rogue olayında dmg almama konusu var haklısın ama dmg almayan wl değil rogue. Aslında warlock imba değil eskisi kadar. Tbcden önce imbaymış diyorlar ama ben bilmiyorum.
    Ama görünen oki insanlardaki Wl korkusu pek gitmemiş. Benim demek istediğim şudur ki ben buraya bir konu açmışım patch notunda olmayan bir nerften bahsediyorum ve wl olarak benim hoşuma gitmediğini söylüyorum. Konuyu kişiselleştirmeyin eğer hoşunuza gitti ise nerf güzel olmuş deyin. İlk vuruşta kalksın deyin hiç olmasın deyin tartışın. Ama kişiselleştirmeyin. Evet benim işime gelmedi ama benim işime gelmeyen Wla nerf değil oyunun dinamikleri. Bu nerfte oyunun dinamiklerinden sadece biri. Gün geçtikçe seviyesizleşen oyuncular item kavgaları kendini dolandırılma olayları komple değerlendirilen bir durum yani. Ko öldü yaşasın yeni Ko. Oyun elden gitti bari şu forumu KO forumu yapmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirnak -- 18 Nisan 2007; 17:54:59 >

• Kimine göre doğru, kimine göre yanlış bir uyguluma olacak belki ama Blizz bunu yapıyorsa gerçekten bir bildiği vardır arkadaşlar. Kendimce bir örnek vereyim. Hunter charımla, bir lock ile kapışırken aklıma pvp ye başlamadan önce hep şu gelir. "Fear'dan kurtulma şansım olacakmı?". İnanın bir çok lock u normalde çok rahat kestiğim doğru ama o öldükten sonra ben de ölüyorum. Pvp bittiğinde ayakta kaldığımı daha hiç hatırlamam. Fear sırasında yediğim dotların haddi hesabını geçtim, bir de çaresizce ordan oraya gezelemek zaten başlı başınca bir adaletsizlikti bana göre. Dmg yiyince bunun kalkması bi nebze bu duruma belki çözüm olacak ama inanın olması gerekeni de bu bence. Ya değilse Fear + dot, Fear + dot mantığı bana göre wow dünyasında dengeyi bozan bir sebeplerden birisi. Bunun ilk vuruş ya da son vuruş ya da karşındakinin spelline göre bu fear şu zamanda bozulsun olayını bilemem ama başından beri düzeltilmesi gereken bir durumdu. Fikirlerimizi atışıp takışmadan tartışırsak inanın en bilgili bizler oluruz arkadaşlar. Birbirimizi kırmayalım. Buyrun söz sizde şimdi.

• wl oynayın ondan sonra konuşun.rogue dmg almadan kesiyor yapılcak hiç bişiy yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

quote:

Orjinalden alıntı: cirnak

Yeni patch ile birlikte hasar almak crown kontrolden çıkma şansı veriyor. Yani daha kısacası Fear nerf yedi diyelim . Sadece fear değil gerçi frost ve rootda etkileniyor ama en çok warlocku etkiliyor. Test serverinde fear 2 dot ile 6 7 sn sürüyor genelde. Görünen oki Warlock sayısında bayağı bir düşüş olacak. En azından bglerde çok fazla göremiyeceğiz Warlockları. Şahsen ben Warlockla pvp yapmam daha pvpde rogue pvede warlock. Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olduk buna denir heralde. Clos nerflenecek derken fear nerflendi. Cümleten geçmiş olsun...

sen roga nerf mi bekliyodun
    saçma
    cloak of shadow roga gerekli olan yeteneklerden biriydi %80 wowu oynayanların dusuncesi budur.....dot açıp kaçmak güzel oluyo dimi.....
    sana tavsiyem artık biraz kabullen wlun imbalıgı geride kaldı.....kabullenemiyosan bırakırsın...ayrıca offical forumlarda bile cloak of shadow tartışması kapandı

Kardeş tbc çıkmadan önce adam 3 dot atıp kaçıyodu sonra ölüyorduk hiç onları demezler saten sonuna kadar katılıyorum6 sn yede 2k hp kala rogue kesen lock cok gördüm oynamayı bilmeyipte sonra aglıyolar cos diye.

• antiwarlock olarak kazanılmıs bı zafer sayıyorum lvl 70 mage
  • aglıyo maglıyo diye sokakta dolaşan çoluk cocuk laflarıyla konuşmamayı ögrenin önce.. bir warlock karakter açın ve tek savunma silahının fear oldugunu ögrenin.. fear polymorphyden farkı kalmamış. gereken cevapları birçok arkadaş vermiş zaten ama okuyan yok yada okuyupta o kalın kafasına sokan adam yok!
  • bu tur tartısmalar heryerde oluyor eger oluyorsa zaten pvp tamamen bıtmıs demektır ınsanlar oyundan cok forumlarda pvp yapıyorsa zaten pvp bıtmıs demektır ustune 1 kelıme eklemeyın cunku pvp herkesı mutlu etmelı ıyı oyunuyanı mutlu etmelı ıyı oynuyan akrakterı nerflendı dıye oynuyamayanlara kesılıyorsa ordan pvp den soz etmek mumkun degıldır kımse kımsenın sucunu cekmek ozrunda deıldır bu oyunda pvp yok dıyorum herzaman zevksız ya cok guclu oluyosun ya cok gucsuz ozaman senın kendı etkın ne oyuna ? sen oynamıyosunkı karakterın oynuyor bot gıbı sonrada kendı ellerınle yapamadıgın zaferlerı kendın yaptın sanıyor kendı ellerınle yaptıgınıda kendın yaptın sanıyorsun aslında bız bır sey yapmıyoruz adamlar oynuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zakuska -- 18 Nisan 2007; 19:02:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zakuska

bu tur tartısmalar heryerde oluyor eger oluyorsa zaten pvp tamamen bıtmıs demektır ınsanlar oyundan cok forumlarda pvp yapıyorsa zaten pvp bıtmıs demektır ustune 1 kelıme eklemeyın cunku pvp herkesı mutlu etmelı ıyı oyunuyanı mutlu etmelı ıyı oynuyan akrakterı nerflendı dıye oynuyamayanlara kesılıyorsa ordan pvp den soz etmek mumkun degıldır kımse kımsenın sucunu cekmek ozrunda deıldır bu oyunda pvp yok dıyorum herzaman zevksız ya cok guclu oluyosun ya cok gucsuz ozaman senın kendı etkın ne oyuna ? sen oynamıyosunkı karakterın oynuyor bot gıbı sonrada kendı ellerınle yapamadıgın zaferlerı kendın yaptın sanıyor kendı ellerınle yaptıgınıda kendın yaptın sanıyorsun aslında bız bır sey yapmıyoruz adamlar oynuyor :)

agzından bal damlıyorda millet anlar mı acaba bu art arda dizilmiş kelimeleri?
  • gerekliydi nerflendi, şimdi görelim yetenekli olan warlockları:P

artık lolcoil-fear-dot dot curse-fear-dot dot dot yok :P
  • Magenin sheepi canı doldurmuyor ve bu test serverindaki bir bug değilse o zaman feari mumla arayacağız hep beraber...

++ fear kaldırılmadı arkadaşlar. Sadece dmgda çıkma olasılığı arttı. gene 10 sn sürdüğüde oluyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirnak -- 18 Nisan 2007; 19:37:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cirnak

Magenin sheepi canı doldurmuyor ve bu test serverindaki bir bug değilse o zaman feari mumla arayacağız hep beraber...

++ fear kaldırılmadı arkadaşlar. Sadece dmgda çıkma olasılığı arttı. gene 10 sn sürdüğüde oluyor yani.

bug olduğu tseric tarafından onaylandı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.