Şimdi Ara

***YENİ FİAT AEGEA' YAKINDA*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

Oha, yavru S60 aegea sahibi olsam böyle bir şey yapardım, ps de olsa hoş...

***YENİ FİAT AEGEA' YAKINDA***

fazla beklentiye girmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KırmaKirazınDalınıYAA

45-50k turbo benzin orta donanım veya full olursa alırım daha fazla vermem fiatın marka algısı yüksek değil çıkarıp 60k fiyat koyarlarsa sinek avlarlar

Her malin bir alicisi oldugu gibi senin aldigin arac tutuluyor almadiginsa sinek avliyor gibi bir durum yok 40 bin liraya sifir baz yada orta model 1.0 motorlu B segment hatchbackler satiliyorken Fiat dedigin Lada mi Tata mi sana turbo benzin fulunu 45e versin?
    Ne bos luzumsuz insanlarsiniz..

• 60 bin e 1.6 mj satarsa iyi satar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

Hocam bu fotoshopu sen mi hazırladın ?

Yok hocam nette vardı jant vs. eklenmiş Abarth havası vermeye çalışmış yapan arkadaş, çok güzel duruyordu, atayım dedim

• Bana o program lazım hb değilde sedan alırsam bir düşüncem var, bilirsin şu klasik amerikan arabaları sadece tavan değil sütunların en başından tavana kadar beyaz oluyorya öyle yapma düşüncem var nasıl durur diye merak ettim

• Dış tasarımı çok güzel. Umarım gerçekteki hali de fotoğraflardaki gibidir kimi araçlar hayal kırıklığı oluyor.

Konsoldaki ekran bütünlüğü bozmuş bence daha güzel tasarlanabilirdi. Gösterge panelinin konsola uzanması biraz demode geldi 2000 doğan slx in modernleştirilmiş hali gibi.

Ön tarafta biraz Jaguar rüzgarları esmiş sanki, güzel olmuş.

• Yeni Fiat Aegea - aracı dün yalova şehiriçinden bursa yoluna çıkarken gördüm. araç 34 plakaydı. ancak internete baktığımda satışa henüz çıkmadığını gördüm?
    bence çok güzel bir araç olmuş. lineadan biraz daha kaslı gibi duruyor. biraz da havalı bir görünümü vardı.
  • Arkadaşlar Fiat Aegea'yı test ettik ve izlenimlerimiz ile birlikte aracın detaylı fotoğraflarını bu yazımızda paylaştık. İsteyenler ziyaret edebilir.

İlk Sürüş: Yeni Fiat Egea testi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.