Bildirim
***YENİ FİAT AEGEA' YAKINDA*** (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: KırmaKirazınDalınıYAA
45-50k turbo benzin orta donanım veya full olursa alırım daha fazla vermem fiatın marka algısı yüksek değil çıkarıp 60k fiyat koyarlarsa sinek avlarlar
Her malin bir alicisi oldugu gibi senin aldigin arac tutuluyor almadiginsa sinek avliyor gibi bir durum yok 40 bin liraya sifir baz yada orta model 1.0 motorlu B segment hatchbackler satiliyorken Fiat dedigin Lada mi Tata mi sana turbo benzin fulunu 45e versin?
Ne bos luzumsuz insanlarsiniz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60 bin e 1.6 mj satarsa iyi satar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _TerryLeather_
Hocam bu fotoshopu sen mi hazırladın ?
Yok hocam nette vardı jant vs. eklenmiş Abarth havası vermeye çalışmış yapan arkadaş, çok güzel duruyordu, atayım dedim
Bana o program lazım hb değilde sedan alırsam bir düşüncem var, bilirsin şu klasik amerikan arabaları sadece tavan değil sütunların en başından tavana kadar beyaz oluyorya öyle yapma düşüncem var nasıl durur diye merak ettim
-
Yeni Fiat Aegea - aracı dün yalova şehiriçinden bursa yoluna çıkarken gördüm. araç 34 plakaydı. ancak internete baktığımda satışa henüz çıkmadığını gördüm?
bence çok güzel bir araç olmuş. lineadan biraz daha kaslı gibi duruyor. biraz da havalı bir görünümü vardı. -
Arkadaşlar Fiat Aegea'yı test ettik ve izlenimlerimiz ile birlikte aracın detaylı fotoğraflarını bu yazımızda paylaştık. İsteyenler ziyaret edebilir.
İlk Sürüş: Yeni Fiat Egea testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X