Şimdi Ara

Yeni Fizyoterapi Sitemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Site Adı : Genç Fizyoterapistler / Sihirli Eller
    Site adresi :www.gencfzt.com
    Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Sağlık / Fizyoterapi
    Kullanılan yazılım : Php-Nuke 8.0 Çekirdekli, (özel olarak geliştirilen bir ayrı sürümü) en çok başımızı ağrıtan konu Türkçe karakter problemi oldu. Aldığımız hosting ve domain hizmetlerinden memnunuz. Halihazırda site içinde aktif bir forum var ama genelde fizyorepistlere ve hastalarına yönelik olduğu için bu siteyi buraya yazmakta sakınca görmedim. 5 noktada AJAX kullandık. 3 adet menü, 1 adet chat, 1 adet resim galerisi (IE7 de bir küçük sorunu var) bulunmakta fakat sadece bunlardan 2 tanesini (menü olanlar) aktif kıldık. RSS beslemeleri hem site için hem de forum için yerleştirdik. Tahmin edebileceğiniz gibi MySQL 5.x ve PHP 5.x kullanıyoruz. Dil kodlamasında UTF-8'i baz alıyoruz. Ama ISO-8859-9, windows-1254 te kullandık bazı noktalarda. Şu an aklıma herşey gelmiyor ama çok problemli bir CMS sistemini biraz biraz adam ettik. Ayrıntılar için sitedeki İletişim bölümünde ve forumda ki yardım bölümünde bulunmaktayım ben.

Başka bir nuke geliştirme sitesinden aldığımız destekle ilerliyoruz. Fakat reklama girmesin diye buraya yazmıyorum.

Gelişim aşamasında sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar. Teşekkür ederim. Umarım kimsenin yolu fizyoterapistlere düşmez, sağlıklı günler dilerim herkese.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.