Bildirim
....YENİ FORD FALCON (AVUSTRALYA)....
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.
-
bu da çok güzel..
-
Asfalt ağlar ama yapma böle -
bence en hoş duran bu ama buna benzin yetmez -
perfect bie araç teknik bilgilerini ve performansını merak ettim biliyormusunuz.... -
arac cok guzel olmus ama ingiliz versıyonuheralde sagdan dıreksıyon teknık verrılerı varmı -
Önünü Ben Honda Acord'da Benzettim.
Gerçekten Gzüel Bİr Tasarım Olmuş... -
quote:
Orjinalden alıntı: lmnggen
perfect bie araç teknik bilgilerini ve performansını merak ettim biliyormusunuz....
okuduğumu yanlış anlamadıysam 2 motor seçeneği var : 5.4 lt-415 hp sae ve 4.0 lt-402 hp sae. -
quote:
Orjinalden alıntı: omer49
arac cok guzel olmus ama ingiliz versıyonuheralde sagdan dıreksıyon teknık verrılerı varmı
Bu araç Avustralya versiyonu. Zaten Avustralya da da trafik sağda. Araç hakkında teknik bilgim yok. Çok güzel araba. Ama türkiyeye gelmez. -
quote:
Orjinalden alıntı: zooropa
quote:
Orjinalden alıntı: lmnggen
perfect bie araç teknik bilgilerini ve performansını merak ettim biliyormusunuz....
okuduğumu yanlış anlamadıysam 2 motor seçeneği var : 5.4 lt-415 hp sae ve 4.0 lt-402 hp sae.
100km de ne yakıyormuş o da yazıyormuydu bence en az 20lt -
onu yazmamışlar -
Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca....
quote:
Orjinalden alıntı: @NTARES
quote:
Orjinalden alıntı: omer49
arac cok guzel olmus ama ingiliz versıyonuheralde sagdan dıreksıyon teknık verrılerı varmı
Bu araç Avustralya versiyonu. Zaten Avustralya da da trafik sağda. Araç hakkında teknik bilgim yok. Çok güzel araba. Ama türkiyeye gelmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X