Şimdi Ara

Yeni Ford Focus Türkiye'de satışa çıktı! İşte fiyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
17.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayalet gösterge 30 - 40 pikselle çok iyi durmuyor,, şöyle iPhone gibi 500 pikselleri devirse çok daha iyi görüntü olmaz mı,, bence en iyisi hayaletsiz gösterge,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musty3535123

1.5 motoru çöp. TSI motor varken bunlar alınmaz.
    Benzinliye bilemem fakat dizeli çok iyi. Verimli ve çok güçlü. Yakıt tüketimi çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

Hayalet gösterge 30 - 40 pikselle çok iyi durmuyor,, şöyle iPhone gibi 500 pikselleri devirse çok daha iyi görüntü olmaz mı,, bence en iyisi hayaletsiz gösterge,
    Bence de. Birçok dijital ekran gördüm ama pahalı araçlarda bile çok kalitesiz geliyor bana da.

İbreli çok net ve orijinal duruyor.👍

• 8 ileri otomatik 1.5 dizeli test etmek isterim doğrusu.

yalnız ön farlardaki ledler yeni volvo'lardaki thor'un çekicine fazlaca andırmıyor mu?
    http://haberisvec.com/en-buyuk-yeniligi-thorun-cekici/
  • Ford Focus'un alameti farikası olan çok kollu bağımsız süspansiyonu iç etmişler. Ivız zıvır oyuncakları doldurmuşlar araca, ne fayda.

• quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Benzinliye bilemem fakat dizeli çok iyi. Verimli ve çok güçlü. Yakıt tüketimi çok iyi.

Dizeli cmax'i şaha kaldırıyor resmen, baya şaşırttı beni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıtlık şart. yoksa bu millet çoluğunun çocuğunun rızkından keser, gider faizi bol kredi çekip bu fahiş rakama bu arabayı alır. ödeyemez, cinnet geçirir katliam yapar ertesi gün haberlere çıkar.

• Merhabalar,
    Fiyatı için yorum yapmak istemem çünkü ülkemizin yok diye ısrarla lanse edilse de var olan ekonomik dar boğazı sebebi ile maalesef tüm ürünlerde fiyatlar 6 ay öncekilerinin 2 katını görmüş durumda.
    Bunun dışında aracın ST-LİNE modeli bence gayet güzel olmuş.Yol tutuşu konusunda zaten Focus segmentinin en iyileri içinde üstüne eklenen güvenlik paketleri ile iyi bir ivme kazanmış.
    Ayrıca birilerinin oyuncak dedikleri şeyler teknoloji diye adlandırılıyor ve bu teknolojiye sahip olmayan araçlar kısa zaman sonra al benisi olmayan 80 li yılların Tofaşları gibi olacak o sebeple yeni teknolojilere ve bunları deneyen her Markaya saygı duyuyorum.
    Fiyatlamalar için ise ben artık bu daralmada Hükümetin ÖTV yi bu indirdiği miktarlarda en azından sabitlemesi gerektiğini, çalışanlardan alınan gelir vergilerinin dilimlerininde biraz esneklik yapması gerektiğini düşünüyorum, bu yolla en azından insanların aldıkları maaşları artarsa piyasada her alanda alımda artar.

• Artık çift kavramalıların devri sona eriyor ki bu çok iyi bir şey

Tork konvertörlüler dayanıklıklılık, konfor ve bakım maliyeti nedeniyle çok üstün bir durumda

Yeni nesil tork konvertörlüler ekonomik olmayı da başararak en büyük handikaplarını geride bıraktılar.
  • 1.0 140 beygirliğini neden getirmiyorlar acaba? Bence güzel bir seçenek illa herşeyin en leşini getirecekler maksat ittirme kaktırma biz bunu hakediyoruz şu fiyatlara bak 3-4 sene önce bu paralara bmw 5 mersedes e alınıyordu. Bence kimse bu çöplere para vermesin sıfır araba almak akıl karı değil artık.

• St line Hb bekliyorum aylardır Civic Hb almayı düşünüyordum Focus gelsin karşılaştıralım dedik. Hayal kırıklığının dibini yaşıyorum.
  • Ben hep 2000 motor kullandığım için beni ilgilendirmeyen fiyatlar..

• Bu iç ve dış tasarımla araç satmayı başarırlarsa bravo. Araç tasarım anlamında resmen geriye gitmiş. Hele iç tasarım 2008 model araçlar gibi.
  • Biraz alman edası biraz japon ezgileri biraz da Fiat dandikliğiyle müthiş bir rezalet olmuş tebrikler.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Söylediklerin tamamen DAYANAKSIZ

1. Üstün alman markası BMW 318i motorunu araştırmanı tavsiye ederim. Bu motor düşük kaliteli kara düzen 1.6 Honda motorunun içinden geçer.
    2. Focus ile tüplü ve öfkeli kronik problemleri ile mimli Civic kıyaslanamaz. Civic dediğin, TDCI Focus eksozundan çıkan CO2 kadar değeri olmayan bir arabadır.
    3. Değil park sensörü, tost makinesi bile eklersin. Önemli olan marka imajı ve üstün Ford kalitesi, donanıma değil arabaya para ver. Düşük bütçeli müşterilereine Civic itelemek için gırtlar dolu civic satıyorlar. Civic'de Head-Up Displa koysan Civic yine Civic
    4. Hayatında Head-Up Display lafı duymamışsın. Sırf Head-Up Display dediğin olay Civic'i satın alır.
    5. Bang&Olufsen Ses Sistemini hayatında ilk defa Focus ile duyduğun belli. Focus B&O Ses Sistemini Civic'e taksan kaporta saçları göçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri

Söylediklerin tamamen DAYANAKSIZ

1. Üstün alman markası BMW 318i motorunu araştırmanı tavsiye ederim. Bu motor düşük kaliteli kara düzen 1.6 Honda motorunun içinden geçer.
    2. Focus ile tüplü ve öfkeli kronik problemleri ile mimli Civic kıyaslanamaz. Civic dediğin, TDCI Focus eksozundan çıkan CO2 kadar değeri olmayan bir arabadır.
    3. Değil park sensörü, tost makinesi bile eklersin. Önemli olan marka imajı ve üstün Ford kalitesi, donanıma değil arabaya para ver. Düşük bütçeli müşterilereine Civic itelemek için gırtlar dolu civic satıyorlar. Civic'de Head-Up Displa koysan Civic yine Civic
    4. Hayatında Head-Up Display lafı duymamışsın. Sırf Head-Up Display dediğin olay Civic'i satın alır.
    5. Bang&Olufsen Ses Sistemini hayatında ilk defa Focus ile duyduğun belli. Focus B&O Ses Sistemini Civic'e taksan kaporta saçları göçer.
    honda’yla aranızda ne geçti ne bu kin böyle mesajı okumasam forddan değil auididen falan bahsediyorsun sanardım

• atillaahmetalp kullanıcısına yanıt
    Duyduğum kadarıyla, bu modellerin yol tutuşu eskisi gibi değil. Arka süspansiyon sistemi değişmiş. Bence deneme sürüş deneyimlerini incelemek lazım.

• aracın ıcı fıat egea degıl mı .tamamen rrezalet

• Arkadaş yeni çıkan araçların daha önceki modellerine göre tek farkı led teknolojisi başkada hiç bir şey yok

• bizim forum da yine gerçek hayattan uzak bi fanboyluk devam ediyor. yok bang olifsen yok bilmem ne , Türkiye'de focus bir şirket arabasıdır. HB yine satmayacak. sedan ise yine 1.5 dizel , beyaz , manuel trend x güzel rakamlar yakalar, toplu alımlarda koç bu konuda başarılı. 2019 model araca hem de titanium versiyona 150nmlik atmosferik koymak gerçekten müthiş bir mühendislik harikası, geçen seneler de olduğu gibi yakın da bu fiyat listesinden en az yarısı satıştan çekilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.