Şimdi Ara

Yeni Ford Ranger Kulübü (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.890
Cevap
20
Favori
369.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok araştırdım sonundsa ankarada kasayı kapattıracak bir yer buldum 2-Şubat da Ankaraya gidip kasasını Starbox şeklinde kapattırıyorum gitmişken tavan barı ve cam filmlerinide yaptırıyorum toplam 2800 ytl ye anlaştım 6 taksit. (tavan barı nissanın max port tavan barı 500 ytl) araba bitince resimlerini sizlerle paylaşacağım. bilginiz olsun starbox kapatınca ruhsatı değişmesi gerekiyor bunun için proje çiziliyor bu fiyatın içinde proje dahil ama ayrıyetten 300 ytl gibi ruhsat masrafları var.
    piyasadan bir kaç resim...

Yeni Ford Ranger Kulübü

Yeni Ford Ranger Kulübü

Yeni Ford Ranger Kulübü

• resimler icin tesk

su vites topuzu ve torpido ustu cekmece metal görünümlü olsa cok daha guzel olurdu

ama genede şık bir ic tasarımı var aldıgı parayı hak ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liva55 -- 22 Ocak 2008; 15:48:55 >
  • İSTANBUL İCİNDE KASAYI KABİN SEKLİNDE KAPATN Bİ YER BULDUM AKDENİZ FİBERSAN IN URUNLRİNİ KULLANIO İLGİLENENLERE DUYRULUR
  • ducky resimler için teşekkürler.Bu arada müzik sistemi nasıl acaba?genelde fordların iyi oluyo diyolar merak ettim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hi-rider

benim görüşüme göre kesinlikle bir alakası yok!!ne yükü ne kilosu ya!!Bu işin doktoru bizmiyiz yoksa bu pikapı piyasaya sürenlermi....Adamlar en son seviyede üretiyolar ve dolayısıylada bunu göz önünde bulunduruyorlar.Bence arabanın orjinali neyse öyle kalmalıdır diye düşünüyorum.Yoksa herkesin düşündüğünü üreticiler düşünmüyormu sanki??düşünüyorki ona göre projeleriyle üretiyolar...Bana kalırsa alonso kardeşim kesinlikle ağırlık felan atırma...

tamam arkadaş sen yük atma ama yağışlı havada da trafiğe çıkmanı tavsiye etmem düz yolda takla atabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eorman

arkadaşlar, ben de bayimin yalancısıyım (çünkü çok önceden gelmesi gerekiyordu ilk söylediklerine göre), 31 ocak - 5 şubat tarihleri arasında XLT hi-rider 4x2 otomatik aracım geliyor.

merak ettiğim, arka kasayı kapatırsam, bu, aynı zamanda, şu sürekli konuşulan arkaya ağırlık koyma etkisini yaratır mı acaba? (kasalar kaç kg bilmiyorum)

bir de arka tarafa kamera takan, ya da takılan bir araç gören var mı?

kasayı kapatınca ağırlığı fazla etkilemiyor çünkü kullanılan malzeme fiber
  • ses sistemi iyi degil kesinlikle hayal kirikligina ugradim o konuda basslari cok zayif veriyor ayarini yapmama ragmen ve uzerinde 0.5 metrelik anten var onun tamamini acmayinca cizirdiyo radyosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducky -- 22 Şubat 2008; 17:57:30 >
  • hadi yaaaaaa:(:(:(
  • arkadaşlar, rangeri bende çok beğeniyorum ama almaya kalksak vergisi nası olur acaba ne kadar öderiz senelik. geçen hafta geriye dönük vergi falan bişeyler işittim ama tam inceleyemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

arkadaşlar, rangeri bende çok beğeniyorum ama almaya kalksak vergisi nası olur acaba ne kadar öderiz senelik. geçen hafta geriye dönük vergi falan bişeyler işittim ama tam inceleyemedim

4x2 2008 model için geçen yılkı vergisi 750 ytl gibi cüzi bir rakamdı ticari araç sınıfına girmesi sebebiyle ucuz oluyor. ancak 4x4 lerde fiyat yaklaşık 4 katına çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.M.K.

quote:

arkadaşlar, rangeri bende çok beğeniyorum ama almaya kalksak vergisi nası olur acaba ne kadar öderiz senelik. geçen hafta geriye dönük vergi falan bişeyler işittim ama tam inceleyemedim

4x2 2008 model için geçen yılkı vergisi 750 ytl gibi cüzi bir rakamdı ticari araç sınıfına girmesi sebebiyle ucuz oluyor. ancak 4x4 lerde fiyat yaklaşık 4 katına çıkıyor.

yani diğer heybetli suv lardan veya jeep denilen lüx 4*4 lerden vergi konusunda bi farkı olmuyo. valla ciddi bi şekilde düşünüyodum ama yattı bu iş galiba

• yani diğer heybetli suv lardan veya jeep denilen lüx 4*4 lerden vergi konusunda bi farkı olmuyo. valla ciddi bi şekilde düşünüyodum ama yattı bu iş galiba

Niye 4X2 otomatik vites düşünmüyorsun görünüş ve boyutlar 4x4 ile aynı
  • hiç kullanmadım ama arkasını falan atar diye düşünüyorum ani manevralarda. birde 4*2 ler karda, buzda, çamurda normal arabayla aynı olmazmı. ranger ın 4*4 ü sürekli 4 çekermi
  • quote:

hiç kullanmadım ama arkasını falan atar diye düşünüyorum ani manevralarda. birde 4*2 ler karda, buzda, çamurda normal arabayla aynı olmazmı. ranger ın 4*4 ü sürekli 4 çekermi

Henüz 2 aydır ranger kullanıcısıyım ama arkasını atma, savurma gibi şeyler yaşamadım belkide çok agrasif kullanmadığım içindir ancak şunu söyliyeyim tüm kartalkaya yolunu tamamen kar varken zincirsiz ve sorunsuz olarak çıktı. 4x4 ler hakkında hiç tecrübem yok.
  • dün hafif ıslaktı yollar...trafiği çok fazla olmayan bir yolda biraz zorlayayım dedim..viraja birazcık hızlı girdim arkası kaydı sonra önden de kaydı.Sonra toparladı, ama bu çok normal bence, ben sadece limitini anlamak için azcık zorladım.Fakat ben yol tutuşundan rahatsız değilim.Binek otomobil gibi kullanırsan kayar gidersin.Aracın karakteristiğine göre kullanırsan hiç bir problem çıkarmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonsoR25

dün hafif ıslaktı yollar...trafiği çok fazla olmayan bir yolda biraz zorlayayım dedim..viraja birazcık hızlı girdim arkası kaydı sonra önden de kaydı.Sonra toparladı, ama bu çok normal bence, ben sadece limitini anlamak için azcık zorladım.Fakat ben yol tutuşundan rahatsız değilim.Binek otomobil gibi kullanırsan kayar gidersin.Aracın karakteristiğine göre kullanırsan hiç bir problem çıkarmaz.

Güzel söylemişsin başka söylenecek laf yok.
  • Arkadaşlar kasayı kapattırmam sebebiyle kasa üzerinde takılı olan, takla barı açığa çıkıyor. ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonsoR25

dün hafif ıslaktı yollar...trafiği çok fazla olmayan bir yolda biraz zorlayayım dedim..viraja birazcık hızlı girdim arkası kaydı sonra önden de kaydı.Sonra toparladı, ama bu çok normal bence, ben sadece limitini anlamak için azcık zorladım.Fakat ben yol tutuşundan rahatsız değilim.Binek otomobil gibi kullanırsan kayar gidersin.Aracın karakteristiğine göre kullanırsan hiç bir problem çıkarmaz.

Bu araçlar doğru kullanımda çok keyiflidir ancak binek araçları aratmayan yüksek performanslarına aldanıp virajlara binek otomobillerle aynı hızda girmek akıllıca olmaz tabiki.
  • slm arkadaşlar
    aranıza gelmekten çok mutluyum.2,5 aydır yeni ranger hiürider 4x2 sahibiyim.
    aracımı izmirde kullanıyorum,arkasına 128 kg lik gizli ağırlık taktırdım zıplama kayboldu ayrıca lastiklerin havasını 40 basmışlar ben 35 e düşürdüm konforu arttı,almak isteyen tümarkadaşlara ısrarla tavsiye ederim

sorularınız olursa memnuniyetlec yanıtlarım sevgilerimle
  • merhaba bayford, hoşgeldin.

şu gizli ağırlık mevzusunu biraz açabilir misin, nerede nekadara taktırdın, yakıt tüketimini söylendiği gibi etkiliyor mu vs...

mümkünse fotoğraf da olsa çok iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.