Şimdi Ara

yeni fz 31m serisi çıktı.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla arkadaşlar fz31m çok daha avantajlı duruyor 250 harddisk ve ekran kartı bakımından...ahh be acele etmişim notebooku alırken 2 ay daha beklesydim keşke.....neyse bi tanıdığa aldırırz artık.....
  • bugün fz31m inceledim fz21m ile arasında bir fark göremedim dış görüntüsünde bile bi fark yok az önce sony'nin kendi sitesinde inceledim fark olarak şunları gördüm;
    fz21m nin grafik kartı 8400M GT
    fz31m nin grafik kartı 8400M GT GPU
    gpu ne fark yapar bilmiyorum

fz21m nin şarj süresi 190dk şarj ömrü 110dk
    fz31m nin şarj süresi 230dk şarj ömrü 135 dk ikisi arasındaki farklar sadece bunlar neden fz31myi çıkarmış sony hala anlamış değilim en azından çift lamba koysaymış daha tercih edilirdi diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nixmix -- 8 Şubat 2008; 0:06:42 >
  • FZ 340 arkadaşlar fiyat önemli bir kriter dikkatli değerlendirelim.

tekrar ediyorummmmmmmmmmmm :)
  • FZ31M'in konfirgasyonu tartışılmaz!.. Bekleyip görmekte yarar var. Blu-Ray özelliği yarayan arkadaşlar kacırmamalı...
  • arkadaşlarr.fz 340 1099£ ya düşmüş ya süper fiyat....ah be keşke bekleseymişim yavvvv.
  • İSTANBUL BİLİŞİM DE VARMI ŞUAN BU FZ31M ?
    BİLEN VARMI ARKADAŞLAR?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacada

İSTANBUL BİLİŞİM DE VARMI ŞUAN BU FZ31M ?
    BİLEN VARMI ARKADAŞLAR?

FZ31M lrden daha yeni modeller öıktı şu anda ayrıca avrupa modellerini boşver amerika modellerine bak ....

istanbul bilişimin sitesine bi bak derim yeni modelleri göreceksin nefes kesen cihazlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

hayrola gazozun mu bitti

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.