Şimdi Ara

Yeni Gitar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşagı yukarı 6 yıl oldu askerlik araya girdi oraya da götürdüm sağ olsun komutanlarımız sıkıntı çıkarmadılar :) gitar çalıyorum cort x-1 kullandım bu süre zarfı içinde anfim ortayollu bir anfi ama ses kalitesinden gayet menunum hibrit anfilerden oda emekli olabilir diye düşünüyorum randal kafa anfilerden alacağım Line 6 POD 2.0 prosesörüm var ve artık 1000 1500 tl arası bir gitar almayı düşünüyorum flying V modellerine hastayım jackson modellerinden birde bu gitar değil tabiki :)) ama bu tiphttp://www.espguitars.com/products/9346-esp-snakebyte-sw?category_id=1963396-james-hetfield kasa bir gitarda olur dist ve overdrive tonları sıcak olması gerek clean tonuda büyülemeli humbucker tercihim ama stratocaster da olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca 2 humbucker + 1 single ya da tek humbucker çift single manyetik olursa dadından yenmez

BÜTCE - 1000-1500 MAX -2000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NanOSilencE -- 23 Ocak 2015; 18:14:15 >

• Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • explorer kasa istiyorsan ltd e x350-360 lar vari sanırım 360 sabit köprü(öneririm)
    ama bu gitarlarda denge sorunu var ben ex 260 kullanıyorum ordan biliyorum

ex 400 ayrı bir hoş bence
     Yeni Gitar
  • 22 fret terçih etmiyorum bu modelin yenilerin gövdenin arkaya doğru uzayan kısmı iç bükey kullanıyor dış bükey olsa yada bulsam düşünebilirim aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başlangıç olarak elektro gitar
    13 yıl önce açıldı
    klasik gitar yardım
    6 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.