Şimdi Ara

Yeni gitarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çalmayı tamamen bilmiyorum ama öğrenmekteyim.Yeni bir elektro gitar aldım dikkat etmem gereken hususlar neler,bu marka kaliteli midir? Biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Gitar Schecter marka Amerika ürünüymüş.

Yeni gitarım

AMFİYİ DE UNUTMADAN:

Yeni gitarım

Şimdilik bu amfiyi verdi 15 w.lık alıcaktım depoda kalmamış bu hafta sonu verecek. Bu 10w Boston amfi.

Biraz bilginiz varsa paylaşın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tristiana

Arkadaşlar ben çalmayı tamamen bilmiyorum ama öğrenmekteyim.Yeni bir elektro gitar aldım dikkat etmem gereken hususlar neler,bu marka kaliteli midir? Biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Yeni gitarım

AMFİYİ DE UNUTMADAN:

Yeni gitarım

Şimdilik bu amfiyi verdi 15 w.lık alıcaktım depoda kalmamış bu hafta sonu verecek. Bu 10w Boston amfi.

Hocam bende Schecter Omen 6 Extreme var , Schecter piyasada bulunan en kaliteli markalardan dayanıklı , sağlam fakat senin aldığın gitar SGR yani Schecter'ın yan sanayi ürünü . Schecter alman daha sağlıklı olurmuş başlangıç için

• quote:

Orijinalden alıntı: GodOwaR*

quote:

Orijinalden alıntı: Tristiana

Arkadaşlar ben çalmayı tamamen bilmiyorum ama öğrenmekteyim.Yeni bir elektro gitar aldım dikkat etmem gereken hususlar neler,bu marka kaliteli midir? Biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Yeni gitarım

AMFİYİ DE UNUTMADAN:

Yeni gitarım

Hocam bende Schecter Omen 6 Extreme var , Schecter piyasada bulunan en kaliteli markalardan dayanıklı , sağlam fakat senin aldığın gitar SGR yani Schecter'ın yan sanayi ürünü . Schecter alman daha sağlıklı olurmuş başlangıç için

Yan sanayi ürünü nedir arkadaşım by schecter yazıyor daha ne. :) Zaten her şeyi ile birlikte 480 liraya aldım.Çok muhteşem olmasını pek beklemeyin çünkü başlangıç gitarı.

GodOwaR* Yorumun için teşekkürler. :)

• SGR, schecter'ın alt kalite mallarını ürettiği diğer markası. Direk schecterlara bak. Bir de boston amfi kullanmışlığım var. Hayattan bezdirir sakın para verme ona
  • Gitarın tipi double cuteaway ya da SG. Hoş bir gitara benziyor kullanmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.