Yeni GM niz _OTuRMaYaN_Ayi_ görüşlerinizi bekliyo BERAMUSDA Şu Anda
salla gm kim sen kim
Experience'ı değiştirmeyi unutmuşsun. Git biraz daha çalış. 52 level'ın experience'ına denk geliyor.
o adamm manyak yaw hiç olmesmi o adam atağı 4.... küsür keşke benim kide ole olsa
ayrıca oyunda 91 lvl diye birşey yok gm istesede 91 lvl olamaz gm
beyler Allah aşkına Job : GM yazısına bakın bu kesin paint te yapmış yazı o kadar dandikki Allahım yaa yaw ufaklık biraz daha çalış da gel
kardeşim anca bu kadar oluyo napalım kendimizi geliştirios :D
Yaw anlayınsanıza 1 Nisan
ecom86 imzanda bir satır boşluk var ve kural dışı olmasına neden oluyor. Mümkünse silebilir misin boşluğu. :)
Nolur nolmaz imzamın yedeğini aldım ama buda 1 nisan olsa gerek ben üye olduğumdan beridir tarihe bakabilirsiniz bugüne kadar ne banlandım nede imzam silindi tanıyanlara sorun imzamda gayet kural içi gözüküyor
Eski üye olduğunuzu görüyorum ID'niz 12579. Banlandığınıza ben de rastlamadım evet, şimdiye kadar kurallara uyarak takıldığınız için de tebrik ederim.
Fakat imzanız kural dışı.
Yanlış anlamayın, bu tip küçük nedenlerle imza sildirdiğimi daha önce de hatırlıyorum.
Umarım şimdi olmuştur.Uyardığınız için teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
Experience'ı değiştirmeyi unutmuşsun. Git biraz daha çalış. 52 level'ın experience'ına denk geliyor.
hehe ewt paintte yapmış bunu belli :) keşke azıcık daha uğraşsaymış..
kardeşim anladıkta benim yazdığım konuda nie tartışıonuz gidin imza die bi konu açın onda tartışın yafs alla alla şurda iki dk makara yapamıcakmıyız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme