Milletin uçuyor dediği 1.6 dizellerin kaç tanesinin 0-100 ü bu araçtan iyi?
quote:
Orijinalden alıntı: eczman2000
Milletin uçuyor dediği 1.6 dizellerin kaç tanesinin 0-100 ü bu araçtan iyi?
Bu çeker mi çekmez mi,uçuyor muhabbeti kadar garip bir muhabbet nadir...
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
Bu çeker mi çekmez mi,uçuyor muhabbeti kadar garip bir muhabbet nadir...
Alıntıları Göster
golfü görmesek kamyonet falan zannedeceğiz. 1.2 çeker mi bu çeker mi muhabbeti gerçekten efsane olacak bir gün.
50 bin üzeri sıradan bir c sınıfı arabaya, 40 bin üzeri de b sınıfı arabaya halen mantıksız geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Chillout
50 bin üzeri sıradan bir c sınıfı arabaya, 40 bin üzeri de b sınıfı arabaya halen mantıksız geliyor.
mantıksız ama çözümü de yok, katlanıyoruz..
quote:
Orijinalden alıntı: Chillout
c max al 1.6 tdci hemde full alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
Alıntıları Göster
tork fazla oldugu için çekmeme gibi bir problem olmaz merak etmeyin.
ama 1.2 motor yüksek süratlarda 1.4 e göre daha fazla yakar. tabi aracınız yüklü ilen şehir içi bile 1.4 den fazla yakabilir.
almışken 1.4 alın hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
Alıntıları Göster
çok para yahu bize 0 araba haram
quote:
Orijinalden alıntı: sakaryafirat
Wolksvagenin motoru çok mu sıkıntılı renaultla falan karıştırıyorsunuz sanırım.
yanlış alıntı yaptınız galiba :)
Zamanında 1.6 FSI otom. Passatı da aynı mantıkla almıştım. İlerleyen günlerde gördüm ki araba gitmiyor resmen yerinde sayıyor. Yokuş çıkarken kamyonetler bile selektör yapıp yol istiyor. Daha sonra 1.4 TSI otom. Golf6 aldık. Arabayı tutabilene helal olsun.
Özetle dostum sen sen ol yüksek motordan şaşma. Ha, 1,2 motor gitmez mi? Gider tabii ki ama seni de çok üzer.
quote:
Orijinalden alıntı: emrullah bozlak
Zamanında 1.6 FSI otom. Passatı da aynı mantıkla almıştım. İlerleyen günlerde gördüm ki araba gitmiyor resmen yerinde sayıyor. Yokuş çıkarken kamyonetler bile selektör yapıp yol istiyor. Daha sonra 1.4 TSI otom. Golf6 aldık. Arabayı tutabilene helal olsun.
Özetle dostum sen sen ol yüksek motordan şaşma. Ha, 1,2 motor gitmez mi? Gider tabii ki ama seni de çok üzer.
1.4 TSI yerine 1.2 TSI bna göre çok daha mantıklı ?
1) 1.6 atmosferik ya da dizel motorlardan daha zevkli..
2) 1.4 vergi dezavantajına sahip, 1.2 MTV avantajı..
3) Fiyatı daha uygun ve hafif bir motor..
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
dsg ler hala sıkıntılı mı?...
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Golf e istenen fiyatı çok buluyorum o fiyatta daha donanımlı bir araç bulabilceginizi dusunuyorum. ayrıca forumda golf 7 ile ilgili acılan konulara da bakmanızı tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Empire
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
fiyat sorun değilse ne işin var sorunlu golf arabasıyla hem de 1.2
üstelik bağımsız süspansiyon bile yok zıplaya zıplaya gidersin .
senin anlayacağın rezalet bir araba seçmişsin. golfün adı kaldı sadece . ne kalite ne sorunsuzluk ne garanti ne donanım hepsi uçtu gitti.
55 bin verilecek araba değil
üzerine 20 daha koy adam gibi motoru olan 180 beygir otomatik Volvo v40 al.
iyi de donanımı olur. şuan kampanya da var.
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
fiyat sorun değilse ne işin var sorunlu golf arabasıyla hem de 1.2
üstelik bağımsız süspansiyon bile yok zıplaya zıplaya gidersin .
senin anlayacağın rezalet bir araba seçmişsin. golfün adı kaldı sadece . ne kalite ne sorunsuzluk ne garanti ne donanım hepsi uçtu gitti.
55 bin verilecek araba değil
üzerine 20 daha koy adam gibi motoru olan 180 beygir otomatik Volvo v40 al.
iyi de donanımı olur. şuan kampanya da var.
Alıntıları Göster
ben bundan sonra shadow yorum yapmadan hiç bişey yazmam hiçbir konuya
quote:
Orijinalden alıntı: Del Boske
ben bundan sonra shadow yorum yapmadan hiç bişey yazmam hiçbir konuya
Sorunun gerçek anlamda sorulduğunu kabul edecek olursak, atmosferik benzinli motora sahip bir arabadan, her ne kadar da 1.2 de olsa, 1.2 TSI motora geçmek performans açısından olumsuzluk yaratmaz.
Gel gelelim, 7-DSG daha tam anlamıyla açılmamış, kapalı bir kutu. ABD'de 10 yıl garanti verilen, burada 2+2 şeklinde saçma sapan seçenekler sunulan şanzımanı ben olsam tercih etmezdim. Ayrıca her ne olursa olsun, 55.000 TL gibi bir para bu zamanda benzinli arabaya verilmez. O paraya dizel otomatik Megane 3 bulunabilir.
Sorunun gerçek anlamda sorulduğunu kabul edecek olursak, atmosferik benzinli motora sahip bir arabadan, her ne kadar da 1.2 de olsa, 1.2 TSI motora geçmek performans açısından olumsuzluk yaratmaz.
Gel gelelim, 7-DSG daha tam anlamıyla açılmamış, kapalı bir kutu. ABD'de 10 yıl garanti verilen, burada 2+2 şeklinde saçma sapan seçenekler sunulan şanzımanı ben olsam tercih etmezdim. Ayrıca her ne olursa olsun, 55.000 TL gibi bir para bu zamanda benzinli arabaya verilmez. O paraya dizel otomatik Megane 3 bulunabilir.
Alıntıları Göster
Arkadaşım, senin yorumunun farkını sonradan anladım. Bu tarz saçmalıklardan ne zevk alıyorlar, ben de anlayamıyorum. Kendilerini burada komik duruma düşürüyorlar. Allah herkese akıl fikir versin diyorum.
Hatay konusu hakkında size PM gönderemedim. Daha doğrusu, söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Sevgi ve saygılarımla.
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
Şöyle söylemek insanların anlamasına daha yardımcı olur, 1.6TDI 105bg araçlardan daha seri
1.6TDI yeni a3 ile 1.2TSI yeni golf'ü aynı gün arka arkaya sürdük ben bir fark göremedim aslında ama arkadaşlarım 1.2TSI daha seri dedi,
Katalog verilerine baktığın zaman da 0-100km hızlanma olarak 1.6TDI dan daha iyi durumda. neden 1.6TDI'ı örnek verdim çünkü ülkemizde en kabul görmüş motorlardan biridir.