Şimdi Ara

yenı golf gti mi seat leon cupra mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

Orjinalden alıntı: forbest

quote:

Orjinalden alıntı: murat_celal

leon alırdım 40 bg fark az değil

Golf6 GTI 210bg

30 bg fark da az değil

leon cupra dynometre testinde 260 ps olarak cıkıyor

• evet cupra 260ps
  • Benimkinin büyük abisi olarak tabiki de cupra!!!
    Kimisi alfanın çakması diyo, kimisi vwnin taklidi diyo.. Var ya birini alır diğerine vurur.
  • şahsen yeni gti için ben daha değişik düşünüyordum yani en azından audinin kullandığı 350nm tork üreten 211hp gücündeki 2.0 litre turbo fsi motoru koymasını beklerken 280nm tork üreten standart golf 5 gti motorunda 10hp artışla piyasaya giriyor, şahsen 210hp bir golf gti beklemiyordum, dana güçlü bişey bekliyordum hem gücü hemde torku daha yüksek bir gti bekliyordum..

leon cupra performansı ve frenleri gti'dan daha iyi, daha hızlı ve yol tutuşta aralarında çok fazla bir fark yok sadece gti yol tutuş konusunda bir çıt önde ve üstelik daha ucuza daha güçlüsünü almak varken neden cupra olmasınki bende seçimimi cupradan yana kullanıyorum
  • Açıkcası Hem Golf Hem Leon piyasada hergün gördüğümüz araçlar özellikle ne tarafa baksam beyaz-siyah Leon görmekten bıktım.Bu sebeple iki araçıda almam.Ama sarı Cupra'ya hayır demem:)

Ben başka alternatif söyleyeceğim.Kırmızı yada Metalik Gri TYPE R hiçbir zaman hayır demem.En azından piyasada daha azlar.Mesela Astra OPC arden mavisi hiç yokdiyebiliriz:)

yenı golf gti mi seat leon cupra mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 15 Ocak 2009; 20:39:11 >
  • leon daha agresif,, ve esortik bi araba,, sert,hırçın,,haşin
  • Scirocco

yenı golf gti mi seat leon cupra mı?

• SEAT
  • seat ın tek eksisi iç mekan, eğer içi kaliteli olsun diyosan GTI diğer herşey için Cupra
  • Golf derim ikisinin yanına üçüncüsü eklenirse Tayyar derim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.