Şimdi Ara

yeni güncelleme berbat olmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Savasmayı bilmeyen , 40 domuz 5 iyileştirme büyüsü ile harikalar yarattığını zanneden oyuncuları bir nebze görmeyeceğiz artık. Gayet güzel olmuş güncelleme , tek sevmediğim noktası kahramanların güçlerinin azaltılması.

kısaca savunan için iyi, saldıran için kötü olmuş.

domuzla saldıranı küçük görüyorsun halbuki anti hog base planları var, savunma binalarını sırayla dizip aralara tuzak koyunca domuzlar uçuyor. ama köyü sıkışık dizersen 30 tane domuz gelir yerle bir eder

şimdi de full ejder basıp havadan işi bitiriyorlar şimdi daha mı iyi oldu sanki ? ejder maliyeti ve uzun üretim süresi de cabası, savaştan alınan ganimetin de tadı tuzu kalmadı artık

• Uzun zamandır zaten domuz saldırısı almıyordum. Köy düzenini anti hog yaptıktan sonra sadece 1 kere sıhırbaz dev domuz karısımı 275 askerlik th10 ordusu 2 hero ve full büyüyle ciddi saldırı yemiştim. Ama yine de anti hog düzenini bozmayı düşünmüyorum, zira domuzlar ortaya girdikten sonra bir öfke bir heal ile içerideki x toplarını ve havanları alır almaz 10 lvl 15 lvl heroları dahi çok rahat alacaktır. Barbarın öfkesiz haliyle tek vuruşu oldukça zayıfladı, kralicenin de canı 5 lvl birden azlatıldı. 20 lvl barbar dahi olsa tek vuruşu 208, 1.2 sanıye de bir vuruyor bir domuzu alması için 3.6 saniyede 3 vurusa ıhtıyacı var. 8 10 tane domuz dahi kalsa yeter. Aynı durum kralice içinde gecerli, 0.75 sn de bir 175 vurur 20 lvl kraliçe. Bir domuzu alması daha az zamanda için 3 vurusu yeterli fakat onun da canı azaltıldı. Son heal buyusunu herolara saklayan yine her turlu alacaktır. Herşey anti hog düzeninin kusursuz çalışmasına bağlı. Tabi ki artık eskisi kadar kolay olmaycaktır, 40 tane domuza o kadar kara ıksır basan daha temkinli olacaktır, heroları ayakta değilse, sadece domuzlara güvenip aktif köylere kolay kolay saldırmayacaktır. Hele sürekli domuzla savaşarak kara ıksır harcayan ve herolarını ihmal edenler için durum biraz daha zorlaştı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.