Şimdi Ara

yeni guncellemeyi yukleyemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuklerken yarida kesiliyor .manuel olarak denedim bu seferde assert failed hatasi var yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wade53 kullanıcısına yanıt
    recoverye gir factory reset yap öyle dene.. (CWM recovery varsa yükleyemessin orjinal recovery olacak)
    Yarıda kesilirken ne hatası veriyor hocam ? Dilersen fabrika ayarlarına dön öyle dene güncellemeyi

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1945938

Orj. recovery yüklü zaten normal yukleyince yükleme yaparken yarıda kesiliyor recoverye dönüyor kendim flashliyim dedim assert failed hatasi aldim internette çözümler var ama İngilizcem sağlam değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade53 -- 18 Kasım 2013; 19:20:08 >
    Bendede aynı hatayı verdi , oto güncellerken hata verdi, uyandırma tuşuna basınca Asset hatası mesajı vardı.

• sorun bende de var ama büyük ihtimal çözümünü biliyorum;

öncelikle muhtemelen teli rootladınız ve system app kısmında değişiklikler yaptınız yada backup yaparken kullandığınız program system dosyalarını değiştirdi bu yüzden uzun bir işlem olucak ama forumda v6172 kodlu orj romu indirip system klasörünün içeriğini kopyalamak bende deniyecem birazdan sonuçları yazarım buraya
  • WoLWeX kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyiz o zaman hocam.

Ben telefonu root ettikten sonra Titanium backup ile Motorola Atrix den yedeklediğim uygulamaları telefona yüklemiştim onun dışında başka bir oynanma yapmamıştım, belki roottandır diye unroot ettim ama işe yaramadı, sizin sonucunuzu bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bios guncelleme sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beklemedeyiz

• arkadaşlar forumdaki full rom u indirin sp flashlayın akabinde tek tek update edin ben boyle aştım bu hatayı şimdi.
  • system içindeki her klasörü yenilemeden önce cwm yüklüyorum sonra yeniden başlatıp sorun varmı diye bakıyorum sonrasında tekrar orj recoverye dönüp güncellemeye dönüyorum o yüzden uzun sürüyor
  • skamber kullanıcısına yanıt
    Bu durumda Kurulu tüm uygulamalar silinmiş olacak tabi :(
    SP Flash ile brick gibi birşey söz konusu değildir herhalde ona göre yapacağım :)

• Uygulamalar için PC' ye snappea yı kurun yedekleyin apk ları. sp flashta brick olma durumu hep vardır fakat bilen birisi de daima düzeltir.
  • an itibariyle tel brick oldu daha doğrusu romu gitti orochinin paylaştığı stock romu kuruyorum :/
    cihaz 4 mu 16 mı ? umarım imei yedekleri vardır imei ler ucma ihtimali yüksek.
    16 gb imei yedekledim allahtan :S sorun olmaz inş ne dersiniz
    onu yüklerken onun ebr ve preloaderini kullanmayın. Şunu yap hocam; romu indir sp flash a yükle ama preloader ve ebr1 ebr2 dosyalarını 16gb rom un bu dosyaları ile değiştir. Merak etme soru yok az önce aynı süreçten geçtim muhtemelen de imei ile ucacak.

bize sağlam bir 16gb rom larım hocam. 4gb nin sistem alanı 670mb iken 16gb nin 1gb den fazla bu süs için değil 16gb daha cok yogun. ama yok işte el değmemiş stock rom. androidmeda nın 16gb rom u bozuk o yzden gitti bizim cihazlar yani o rom update almadı. bakalım nasıl bualcağız 16gb rom' u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 18 Kasım 2013; 20:13:23 >
  • Şu hatayı aşan arkadaş nasıl yaptığını sırası ile anlatırsa çok iyi olur. (16Gb)

hocam sizi beklemeden yükledim şu an sorun yok gibi tekrar dediğiniz şekilde yüklemelimiyim
    hocam dediğiniz olayı çok iyi anlıyorum şimdiki aklım olaydı ilk rootladığımda bi yedek alırdım 16gb cihazların derleme numarası 0202_v6171 tarzı birşeyken 4 gb cihazların 0101_v6172 dir çok aradım bende sizin gibi ama bulamadım :S
  • Çözüm yokmu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.