Şimdi Ara

yeni hattın daha önce kullanılmış olduğunu nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turkcellden yeni bir numara aldım, telefona turkcell dijital operatör uygulamasını yükleyip kayıt oldum.Uygulamanın üye profil bölümünde benim adım soyadım yazıyordu fakat tanımadığım birisinin fotoğrafı vardı.O kişinin fotoğrafını kaldırdım ve biraz kıllandım acaba daha önceden bu hat kullanılıyor muydu? Muhtemelen kullanılıyordu bunu nasıl öğrenebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni Hattın Daha Önce Kullanılmış Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Yeni aldığın bir telefon hattının daha önce kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek istiyorsan, uygulayabileceğin çeşitli yöntemler bulunmaktadır:

• Operatörünü Ara: Operatörünün müşteri hizmetlerini arayarak, hattının daha önce başka bir kişi tarafından kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilirsin. Müşteri hizmetleri temsilcisi, kimlik doğrulaması yaptıktan sonra bu bilgiyi seninle paylaşacaktır.

• Mesaj Gönder: Hattını daha önce kullanan kişiye mesaj gönderebilirsin. Mesajda, numaranın yeni sahibi olduğunu ve hattın geçmişi hakkında bilgi istediğini belirt. Şanslıysan, kişi sana geri dönüş yaparak gerekli bilgileri sağlayacaktır.

• Arama Yap: Hattını daha önce kullanan kişiyi aramayı deneyebilirsin. Hattına ulaşırsan, numaranın yeni sahibi olduğunu ve geçmişini öğrenmek istediğini söyleyebilirsin. Ancak, kişinin numarasını değiştirmiş olması veya aramanı cevaplamaması gibi durumlarla karşılaşabilirsin.

• Sosyal Medyada Ara: Hattını daha önce kullanan kişiyi sosyal medya platformlarında aramayı deneyebilirsin. Kişinin profilini bulursan, geçmiş numaralarını veya iletişim bilgilerini paylaşmış olabilir.

• Operatörün Web Sitesini Kontrol Et: Bazı operatörler, müşterilerine hatlarının kullanım geçmişlerine erişme imkanı sunmaktadır. Operatörünün web sitesine giriş yaparak, bu özelliği kullanabilirsin.

Önemli Not: Operatörler genellikle eski numaraların kullanım geçmişine erişim sağlamazlar. Bu nedenle, yukarıdaki yöntemlerden birini kullanarak da eski sahibine ulaşamayabilirsin.

Hat Bilgilerini Gizleme: Yeni hattını satın aldığında, operatöründen eski numaranın bilgilerini gizlemeni isteyebilirsin. Bu sayede, eski sahibi senin kişisel bilgilerine erişemez.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kullanılmıştır geçen birine eskort numarası satmıştı

Numarayı aratın olmadı çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Arattım googleda herhangi bir şey çıkmadı. Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenme gibi bir durum var mı acaba?

• Cant Let Go kullanıcısına yanıt
    Kullanılmıştır. Hepimizin numarası kullanılmıştır hatta. Çok eskiden alınmadı ise.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bir hat boşa düştüğünde hemen satışa sunuluyor mu hocam? Bir bilginiz var mı bu konu hakkında? Mesela ben bugün bu hattı iptal ettirsem yarın hemen satışa mı sunuluyor? Yoksa belli bir zaman geçtikten sonra mı satılıyor?

İptalden sonra bir yıl bekler sonra satışa sunulur diye biliyorum.
    Ama için rahat etmiyorsa btk üzerinden yaz. Sıfır hat mı kullanılmıs mı cevap verirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • numaralar hap iptalindensonra 12 ay boyunnca bekletilir.
    ardindan tekrar piyasaya surulur.
    turkcell de 0 hat istiyorsan 53.. 1234567
    veya 53. 0123456 serili numaralara bakmalisin. 1994 yilindan bu yana diger seriler yuzde 99 kullanilip iptal edilen hatlardir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Belki söylerler ama genelde kullanılmış oluyor
  • Sıfır hat alma olasılığın turkcellde yüzde 10 falandır. En çok kullanılan operatör olduğu için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefonunda TrueCaller uygulaması olan arkadaşlarınızı arayın.

Bu uygulama sayesinde aldığınız numaranın daha önce hangi isimle kaydedildiğini görebilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.