Şimdi Ara

Yeni havalimanında ortalık yerde ibadet (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
11.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Cuma namazi olduğunu tahmin ediyorum. Vakit namazlarinda bu kadar cemaat olmaz. İşin şovla ne alakasi var, mescitler dolmuş belli. Cuma gunleri bu tip manzalara metrolarda ,her yerde rastlmak normal. Bu ulkede büyük çoğunluğunun musluman olduğunu unutmayın ve İslam düşmanlığinızi da bu kadar belli etmeyin.
    Hala bu ülkede çoğunluğun müslüman olduğunu sananların bulunması gerçekten ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Hala bu ülkede çoğunluğun müslüman olduğunu sananların bulunması gerçekten ilginç

Alıntıları Göster
    Ülkenin çoğunluğu tabiki musluman bunda tartısma yok, oran olarak 90 mi 99mu tartışilir. Ben ülke derken beni yanlış anladınız.Bu forumun ulke gundemini anladiysaniz siz haklısinız, çoğunluğu müslüman olmadığını söyluyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence kilmalarina da gerek yok. Kalben dileseler o da yeter. Kılmış kadar olurlar.

S60 ve volvo ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Cuma namazi olduğunu tahmin ediyorum. Vakit namazlarinda bu kadar cemaat olmaz. İşin şovla ne alakasi var, mescitler dolmuş belli. Cuma gunleri bu tip manzalara metrolarda ,her yerde rastlmak normal. Bu ulkede büyük çoğunluğunun musluman olduğunu unutmayın ve İslam düşmanlığinızi da bu kadar belli etmeyin.
    Adamsın

• Neden orada kılmışlar? Bunun cevabı belli olmadan boşa yorum yapılmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Bu mesaj silindi.
    Yeni havalimanında ortalık yerde ibadet

• quote:

Orijinalden alıntı: Championship_

Adamsın

Alıntıları Göster
    Yan hesabı misin?

• Gozleri kor olan dindarlara sadece sunu soyluyorum. Bu insanlar budist olsa ve bu sekilde ibadet ettiklerini gorseniz icinizden ne gecer. 100 turkun 99 unun icinden “ ne pis insanlar ne bu ya “ dusuncesi gecer. Ama ibadeti yapanlar kendi dininizden olunca ve yillardir cevrenizde bu insanlar oldugu icin alismissiniz. O budist adamlarda alismis iste. Inege tapan adamlarda alismis. Yurdun disina adimini atmadiklari icin baska bisey gormemisler.

Ulan bunlarin ayagi kokuyo be ayagi. Ne kdar igrenc ve cag disi bi din oldugunu artik gorun. Merak etmeyin inkar edince gokten yildirim carpmiyo. 6 senedir ateistim ve hayatim cok daha guzel. Herseyin farkinda olarak dogruyu yanlisi beyin suzgecinden gecirerek yasiyorum. O haram bu haram diye degil yanlis veya dogru oldugu icin yapiyorum veya yapmiyorum.

Neyse yillardir inandiginiz inanci yikmasi zordur. Bi anda olmaz. Sadece dusunen ve arastiran insanlar buna erebilir. Zaten hakikate boyle ulasmakta en mantiklisi , dogustan elinde olmadan inandirildigin dinde hakikat olmasindan cok daha mantikli hemde..

• quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Seferi olmak namaz kılmaktan mahrum bırakmaz. Çok basit bir google araması yapılarak ulaşılacak bilgiye neden yanlış şekilde aktardın ve bu 8 kişi de cahil cahil neyi beğendi te Allahım akıl fikir ver.

Alıntıları Göster
    Kusura bakma oraya yayılmacı bir şekilde oturup seferi gibi görünmedikleri için özür dilerim o zaman

Hele hele 33 tane mescid varken oraya yayılmaları ve seferi gibi görünmemelerine hiç ama hiç değinmiyorum bile (anlamazsın diye yazıyorum "ironi").

Kaldı ki ben namaz kılmaktan mahrum bırakır diye bir şey demiş miyim de gelip bana saçma sapan konuşuyorsun?

Yanlış bilgi neresinde söylediğimin göster bakalım.

Ekleme: 33 tane mescidi hızlı bir şekilde doldur-boşalt şeklinde kullanabilirler. Çünkü bu insanlar "SEFERİ"dir.

Hala anlamadıysan orada seferi ve 33 mescit konusunu az daha irdele bakalım neler türeteceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 13 Nisan 2019; 20:39:45 >

• Reisleri bunlarin ipini ceker ama simdiden soyleyelim. Abiler 30 tane mescidi doldurmuslar da disari tasiyorlarmemleketteki camilerin doluluk oranlarini bilmesek inanacagiz.

Ataturk ve Cumhuriyet dusmani pislikler show yaptiklarini sanmis iste. O havalimani da en kisa zamanda Ataturk havalimani adini alacak zaten. 2023’e bile kalmaz bence

• Ölüm ile hallendiğinde,gassallar makatına pamuk tıkayacak ey fani.

Ibadet etmesen bile,edenlerle dalga geçme

selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne dalgasiymis ey cani.

Malumcularin kilmasina bile gerek yok. Adamlarin kalbi temiz. Ne olmus kilmamissa. Kalben kiliyorlar hepsi musluman senden benden iyi.

Pamuk ve parmak ile

• Kızılay metrosunda cuma namazlarında hep böyle olduğu için normal görüyorum
  • Farz ibadetin gösterişi olmaz. İsteyen araştırabilir. İnsanların ortalıkta namaz kılmasını elbette uygun bulmuyorum ama aklıma şu takıldı acaba günlerden Cuma olabilir mi ? Eğer mescidler dolduysa böyle bi çözüm bulmuşlardır ? Genelde camiler dolduğundada bu gibi durumlarla karşılaşıyoruz. Bi araştırmak gerekiyor bence. Yorumların bi kısmını okumadım belki bu konuyla ilgili açıklama vardır yükselmeyin boşuna..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Muharrem ve ekrem yandı o zaman ,

Ama diğer büyükler kurtardı. Malum onları ibadet ederken gören yok :))

Aklıma demirtaş geldi.

Ermeni ama namaz kılıyor , kürtçe bilmiyor ama tüm kürtlerin lideriyim diyor, hatta CB adayı olup (başkası gibi hayal de kurmuyor ! esahtan hem de ) 81 milyonu kucaklıycam diyor .

Buna SP lideri yorum yapsın , ben çıkamadım işin içinden :)))
    Ne güldüm kardeşim ya ağzına sağlık

Ama işlerine gelmez bunların

• ECDAD_OSMANLI kullanıcısına yanıt
    Allah biliyor ya !

Mustafa kemal , ismet inönü , yada bugün ki kemal ( kendisi malum seyid soyundan geliyor ve ne hikmetse dersimli ) biraz HALKTAN olsalardı işte o zaman yanmıştık !

İnanç ,kültür , gelenekler , aile yapısı bize o kadar uzak ki bu örneklerin....

Ülkenin her köşesinde şükür namazı kılmak gerek ki ! Bunlar bu topraklardaki islam inancına olan bağlılığı ve silinemeyeceğini anlasınlar ,

Cumhuriyeti kuran kişiye bir fatiha okumaktan aciz hatta bundan toplum için de korkan nesil bıraktılar !!! Zihniyeti tarif etmek bir o kadar güç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.