Şimdi Ara

Yeni Hero Adaletsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Riot yeni çıkardığı herolarda satış yapmak için fazla hasar koyar buna alıştık sonra nerf falan atar düzenler sorun yok ama gnar gibi yeni duyurulan azir gibi herolarda çok fazla avantaj var azirin ultisi resmen savaşın sonucunu belirliyebilcek bi ulti gnar desen mega hali ölümsüz sersemletme var stack var q bekleme süresi kısaltma var üstelik minyonlara çarpmıyo bunlarla hangi hero eşitlenicek solo top ve midde bunları almayan sadece mao alıp tanklıcak ve oyun yeni heroları almayanlar için sıkıcı olucak para kazanmak için oyunun dengesini bu derece bozmak saçma değilmi

• rencırın ilk halini görsen ne derdin acaba
  • Yaw he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çıkan bi heroyu IP kasıp alamıyonmu da para para diyosun anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Yeni çıkan bi heroyu IP kasıp alamıyonmu da para para diyosun anlamadım ?

oyunu ip içinmi oynamak istiyosun zevk almak içinmi ben günde 1-2 oyun girip stres atıyorum tek işim lol değil
  • Sadece hasar olarak degil skillseti olarak da adaletsiz, hadi sonradan nerf geliyor da skillsetler aynen kaliyor ozellijle supportlarda bu cok hissedilen birsey, braum ile taricin skillset kalitesi bir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultisi TF'nin kaderini değiştiren 50den fazla şampiyon vardır ama kullanılanı en fazla 2-3 tanesi,top lane böyle daha iyi eskiden shyvana renekton ikilisini izleyip uykumuz geliyodu şimdi alistar maokai ikilisi izlemek kat kat daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Sadece hasar olarak degil skillseti olarak da adaletsiz, hadi sonradan nerf geliyor da skillsetler aynen kaliyor ozellijle supportlarda bu cok hissedilen birsey, braum ile taricin skillset kalitesi bir mi ?

aynen anlatmak istediğim bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.