Şimdi Ara

Yeni Hero KLEED (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Bilgewaterlı yordle gibi, çok sevdim ıssırırım

Noxus'tan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Müzik?

Bende arıyordum müziği,shazam sağolsun

Edvard Grieg:Peer Gynt Suite No.1
    https://www.youtube.com/watch?v=dyM2AnA96yE
  • ejderhanı nasıl eğitirsin 3 Rengarın yolu
  • Rengar Gnar'ın üstüne çıkmış sandım
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Nerden öğrendin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blade Waltz kullanıcısına yanıt
    riot kendi sayfasında paylaşmış kardeş bende orda gördüm
  • Gnar Rengar Gangplank harmanlanmış bu olmuş

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    herkes rengar mengar demiş bana daha cok orman cini kıvamında geldi şampiyon yeşilli bi canavar vardı yılbaşı filmi ona benzemıs bana sorarsanız adc veya mid olucak al babacım rezi çünkü kindred ilk cıktıgında mıllet sevdı adc felan denendi şimdi companionlı adc yapıyorlar kinred kuzu kurt bide bunlar sımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Nerden öğrendin

http://www.surrenderat20.net/2016/07/kled-teaser.html
  • Bune la böyle bebe gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

herkes rengar mengar demiş bana daha cok orman cini kıvamında geldi şampiyon yeşilli bi canavar vardı yılbaşı filmi ona benzemıs bana sorarsanız adc veya mid olucak al babacım rezi çünkü kindred ilk cıktıgında mıllet sevdı adc felan denendi şimdi companionlı adc yapıyorlar kinred kuzu kurt bide bunlar sımdı

ADC daha yeni çıkardılar, sanmam ADC olacağını

• Büyük bir ihtimal solo olur diye düşünüyorum son 3 heronun hiç biri solo değil
  • Rengarın soyundan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider Queen

quote:

Artık böyle düşünme aurelion solden sonra taliyah geldi. Ama adc olacağını ben de sanmıyorum güzel bir orman şampiyonu olacağa benziyor.

• ciddiyetsiz minyon tipli hero. bıktım bu türden. hero dediğin shen gibi jhin gibi 2 metre olacak. para verseler oynamam
  • Tasarım olarak başarılı ama Rengar tipi yüzünden başarısız. Başka şampiyonların özelliklerinden çakma olan işleri beğenmiyorum. Kindred mesela her yeteneği başka bir şampiyondan toplama gibi. Bunun da tipi öyle keza.

• Tasarımı çöp insan karizmatik bir şeyler yapar ki veletlerin ilgisini çeksin şampiyonların picklenme oranı yükselsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Orijinalden alıntı: Spider Queen

quote:

Artık böyle düşünme aurelion solden sonra taliyah geldi. Ama adc olacağını ben de sanmıyorum güzel bir orman şampiyonu olacağa benziyor.

Aurelion Sol Taliyah'a rağmen "Haydi oyuncular Ao Shin görsün" diye çıktı. Böyle bir düzen devam ediyor.

• Çok can yakacak gibi..
  • Az önce ben ne izledim köşesinde bugün bu var sanırm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.