Şimdi Ara

yeni hero mu yine saçmalık mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, yeni hero tr serverine de geldi. Benim sorum şu sizce gerekli miydi. ben müsabakara bakıyorum yok yani yeni herolardan alınan yok. hala daha eski her zaman oynayan herolar oynanıyor. sen hero ile uğraşacağına şu report ban sistemini düzenle her maç 1/20 giden 35 dakikada 7k hasar veren 20. dakikada 55 minyonu olan insanlar hala daha oynamaya devam ediyor. Bu oyuncuların maddi bir yararı yok. mehmet2574king nickli yeni hesap açmış oyuncu rp almıyor iyi de oynamıyor feedliyor bunları atmaları lazım. Bence ban sistemi şöyle olmalı:
    Oyun parçalara bölünecek: 10dk 20dk 30dk 40dk şeklinde. 10. dakikada 30 minyon alamayan bir mid top ve adc rolündeki oyuncu 1 gün ranked giremeyecek. 20. dakikada 70 minyon alamayan aynı rollerdeki oyuncu 1 gün ranked giremeyecek.
    Yine aynı şekilde 30. dakikalarda biten oyundan sonra şampiyonlara toplam hasarı 15k üstü olmayan bir mid oyuncusu 1 gün ranked giremeyecek. Bu sayede oyun rp almayan işe yaramayan milletin vaktini harcayan insanlardan kısa süre de olsa arınmış olcak. Aşağıdan sürekli küfür yazsalar flame yapsalar chati kapatır oynuma bakarım. Ama 1/20 giden yasuolar afk kalan supportlar ile oyun kazanamam isterlerse chatten sürekli şiir falan yazsınlar..

• Şöyle söyleyim o şikayet ettiğin tipler varya %90 ı gold -silver ve bronz yani bu liglerde oynuyorsan her türlü toxic oyuncu görürsün ve banlanmaz bu tipler her oyuna gelebilir.riot bunları banlamak istemiyor.Sorun bu peki ne yapacaksın yüksek liglerde oynayacaksın oyunu öğren çık güzel bir duo bul çık eloboost yaptır çık hesap al çık westde oyna mesela anladın mı belli bir oyuncu kitlesi var onlardan uzaklaşacaksın yoksa şikayet eder durursun.
  • Ben yeni hero görmek isterim açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.