Şimdi Ara

Yeni Hero Rengar TÜRKÇE AÇIKLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar heroyu oynadım ve aramıza yeni bi op hero daha katılıyo desem yeridir çalılara girdiğinde 600 range lik bi zıplama pasifi var iyi jungle olduğundan çok rahat gank a çıkar.Q su attack vuruo ve attack speed verio W su magic resist ve armor veriyo kullanırken oda vuruyo ama W su ap ye göre E si ise adama slow atıyo bazende durduruyo yerinde Ultisi zaten Harika görünmez olup 2000 range lik bi alanda zıplayabiliyosun adama hız da veriyo itemleri ben jungle ww gibi gittim daha ilk kez oynadığımdan Ama bi sorun varki viktor gibi özel itemi var özel itemde adam kestikçe çoğalıyo tıpkı Mejai's Soulstealer gibi ama öldüğünde 1 azalcağını yazıyo öyle olmuyo herhalde o itemde sorun var 3-4 flan azaldığı oluyo ultisi 3.seviye olduğunda bi 40 sn bi 30 sn flan oluyo 1.seviyede 120 sn bilmiyorum mana sorunu yok trynd. gibi fury gibi bişi var 5 kısımlık her skilinde 1 doluyo 5/5 olduğunda skilin atağı artıyo dicem bu kadar bi yerde yanlış yapmışsak k.b başka oynayanlarda fikirlerini yazabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRenovatio -- 10 Ağustos 2012; 13:16:50 >

•  Yeni Hero Rengar TÜRKÇE AÇIKLAMA
  • Mavili sen misin pampa ?

Yeni Hero Rengar TÜRKÇE AÇIKLAMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Agony [PS4 ANA KONU] - Türkçe
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.