hocam biraz abarti olmamis mi? insanlari oldurur ayva buyuklugunde dolu...
quote:
Orjinalden alıntı: Raja Clavata
ayva buyuklugunde dolu? ciddimisin
quote:
Orjinalden alıntı: wolfhonda
bende civic kullanıcısıyım 10 yıldır aracımdan çok ama çok memnunum tek hoşuma gitmeyen yönü kaportasının en ufak bir darbede bile göçük olması benim araca arkadaşım bu ne dandik araba deyip şaka mahiyetinde çok hafif yumruk attı attığı yer göçtü ama bizde passat ta var ona tekme atsan birşey olmuyor benim araçla doluya yakalandım birkaçkez ama çok korkmama rağmen bir hasar oluşmadı birazda şans kısmet işi işte ne kadar dikkat edip korumaya kalkarsam o kadar çok bela geliyor başına
heheheh evet haklısın bende çok severim hondayı fakat , bu kaporta hassasiyeti beni kızdırıyo gerçekten.. gerçi tüm araçlar hasar almış bu doluda ama , honda gerçekten dahada hassas bu konuda saolsun..
Toyota'da öyle sorun olabilir ince gibi geldi
Hondanın boyasının biraz ince olduğunu bende baya yerde okudum ve duydum hele ki bu dolu muhabbeti ilk zamanlarda baya tartışılmıştı.Ama şansa da inanırım açıkçası bende volkswagen vardı allaha şükür zerre kadar hasar olmadı...
Geçen yıl bir palio almıştım.. Doludan dolayı tavanı değişmişti.. Satarken tavanının dolu nedeni ile değiştiğine kimseye inandırmak mümkün değildi. Değerinin en az yüzde 30 eksiğine ancak satılabildi..
hiç merak etme... kaskosu olan içinde zor
quote:
Orjinalden alıntı: 23;59
kaskosu olmayan icin cok kötü bir durum gercekten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme