Şimdi Ara

Yeni Honda Civic Aşırı Yakıt Tüketimi Problemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
56.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: expli

İyi de şimdi ne alaka, Honda topiğinde Corolla'yı anlatıyorsunuz..Sizin gibi herkes biliyor Dizel araçların Benzinlilerden az yaktığını..Bunu burda belirtmenin ne anlamı var ki..Yoksa Civic içinizde ukte mi kaldı? Civic kullanıcıları hem arabalarından hem de yakıtlarından memnun kardeşim..Memnun olmayanlar da LPG taktırıyor ve yine de Civic binmenin ayrıcalığını yaşıyor..Size de tavsiye ederim..

Hem premium hem citro.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedim01

2009 corolla D 4D 17000 km de antalya şehir içi trafiğinde 5,8- 6,5 arası, şehir dışı trafikte 4,5 -4,9 arası yakıyor fabrika değil gerçek değer bunlar. araba alırken civic ve corolla arasında kaldım en az 10 civic kullanıcısıyla görüştüm yakıttan yana çok dertli olduklarını, corolla kullanıcılarının ise yakıt mı o ne yaa dediklerini duyunca corolla aldım. elegans benzinli fiyatı ile benim aracımın fiyatı aynı idi. civic kadar donanımlı değil ama iyi ki de corolla almışım şimdi yakıttan yana bir konu açılsa o na yaa diyorum. Antalya da hafta sonları 90 - 100 km keyfine geziye çıkıyorum. civici olanlar iki defa düşünüyor.

yine araba alacak olsam yine dizel corolla alırım. herkese de tavsiye ederim. zaman ekonomi devri...

Dizel ile benzini karşılaştırmak da efsane olmuş... İkisinin ne alakası var, nasıl karşılaştırıyosun diye sorarlar adama... Civic de dizel var sanki öyle karşılaştırıyor sanacak görende.

• civicle corolla en çok kıyaslanan ve bu nedenle de ikisi arasında tercih yapması zor olan iki model. ben de araç alırken ikisi arasında karar vermede zorlandım ikisine de defalarca bindim. sonuçta corolla tercihimin doğru olduğunu burada da görünce karar vermede zorlananlar için fikir vermek istedim. şimdi bile civiğe binince ne kadar dar (ön yolcunun bacakları iki büklüm oluyor), basık, bagajının küçük olduğunu, yakıt tüketiminin de kişiyi üzeceğini görünce corollanın üstünlüklerini görüyorum.
  • nedim benzinli corolla alsaydın da kıyaslasaydın neyse ))
    civic in tasarımı corosallaya fark atar.Corollanın bir sürü artısı var kabul ediyorum ama tasarımı değil o kesin.Dede işi,tasarımında heyecan verici hiç bir öge yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Hem premium hem citro.net

Hem Citroen, hem de Honda desek kafan karışmaz...

2007 Premium Civic'imi satıp Yeni C5 almıştım, Yeni C5'i satıp tekrar 2010 Premium Civic aldım.. Her iki araçtan da çok memnundum.. C5'im sayesinde Forum sitesi kurduk ve güzel arkadaşlıklar, dostluklar oluşturduk..Halen o bahsettiğin sitede Yöneticilik yapmaktayım..:) Bir ara gelip senin de göz atmanı isterim..

Şimdi tekrar Civic'i mi satıp, kısmet olursa 2011 model Dizel Yeni C4 almayı düşünüyorum..

Fazla kafa karıştırmadan söyleyeyim; kısacası gerek Citroen gerek ise Honda benim hayatımda önemli ve güzel bir yer kaplıyor..Marka fanatikliğim olmadığı için iki markanın da araçlarını seviyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expli -- 2 Haziran 2010; 16:28:49 >

• arkadaşlar şimdi ortalama kaç kuruş yakıyo bu alet son fiyatlara göre galiba 2€u geçti litresi
    bununla(2004-2006 1,6 vtec) corolla hb-seat toledo-astra h arasında kaldık bi fikir verin
    bi de bunda es-ls var galiba ne farkları vardır?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedim01

civicle corolla en çok kıyaslanan ve bu nedenle de ikisi arasında tercih yapması zor olan iki model. ben de araç alırken ikisi arasında karar vermede zorlandım ikisine de defalarca bindim. sonuçta corolla tercihimin doğru olduğunu burada da görünce karar vermede zorlananlar için fikir vermek istedim. şimdi bile civiğe binince ne kadar dar (ön yolcunun bacakları iki büklüm oluyor), basık, bagajının küçük olduğunu, yakıt tüketiminin de kişiyi üzeceğini görünce corollanın üstünlüklerini görüyorum.

O karşılaştırmayı benzinli corolla ile yapabilirsin dizel ile değil.

bagajının küçük olduğu doğru, diğer herşey uydurmasyon. heleki civic gibi gayet geniş iç mekana sahip bir araba için "daracık" demek için heralde 150 kilo falan olmak lazım.

• Madem citrocusun bir taraftan, o zaman şunu sorayım:

HB C4'lerin ön göğsün orta-üst kısmında dijital bir göstergesi var hani. Bunun aydınlatması da park lambalarına bağlı. Parkları açınca, göstergenin ön cama bakan yüzü de ekranlı olduğu için orada da ışık yanıyor ama herhangi bir display yok tabii olarak. Bunun maksadını hala çözmüş değilim. Ön cama bakan taraf niye ekranlı ve aydınlatmalı???

Yeni Honda Civic Aşırı Yakıt Tüketimi Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 4 Haziran 2010; 2:53:50 >
  • .

Yeni Honda Civic Aşırı Yakıt Tüketimi Problemi
  • quote:

Madem citrocusun bir taraftan, o zaman şunu sorayım:

HB C4'lerin ön göğsün orta-üst kısmında dijital bir göstergesi var hani. Bunun aydınlatması da park lambalarına bağlı. Parkları açınca, göstergenin ön cama bakan yüzü de ekranlı olduğu için orada da ışık yanıyor ama herhangi bir display yok tabii olarak. Bunun maksadını hala çözmüş değilim. Ön cama bakan taraf niye ekranlı ve aydınlatmalı???

onu bende hep merak etmişimdir, güzel soru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Madem citrocusun bir taraftan, o zaman şunu sorayım:

onu bende hep merak etmişimdir, güzel soru.

Gece park lambalarıyla devreye giren ancak gündüzleri, şeffaf aydınlatmalı gösterge paneli, ön göğüsün orta kısmına yerleştirilen özel aydınlatmalı gösterge paneli, dıştan (yani ön camdan) gelen ışığa karşı değişiklik göstererek her açıdan ve her şartta araç ve seyahat bilgilerinin kolayca okunabilirliğini sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expli -- 4 Haziran 2010; 15:11:07 >

• Karanlıkta parkları açınca ordan ön cama yansıyan ışık da şöförün dikkatini çekmez mi? Harbi çok tuhaf bir tasarım...
  • Bilmiyorum C4 ile gece yolculuğu yaptınız mı hiç ama ön cama yansıma yapmıyor..Öyle bir tasarım yapmışlar ki ne yansıma yapıyor ne de şoförü rahatsız ediyor..Çünkü göstergenin yansıma yapabilecek üst kısmı kapalı, ancak dışardan görülebiliyor ışık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr
    arkadaşlar şimdi ortalama kaç kuruş yakıyo bu alet son fiyatlara göre galiba 2€u geçti litresi
    bununla(2004-2006 1,6 vtec) corolla hb-seat toledo-astra h arasında kaldık bi fikir verin
    bi de bunda es-ls var galiba ne farkları vardır?
    teşekkürler

?
  • En son TL ya da krş üzerinden tüketim değeri veriyordu arkadaşlar. Honda yakıt tüketimi başlığına bakıp tüketim değerlerini TL den Euro cinsine çevirebilirsiniz...
  • TiesTorN'a

neden benzinliyle yapacak mışım ikisi arasında herhangi bir fark göremiyorum. 33 yaşında üst düzey kamu görevlisiyim. öyle 9 10 saniyede 100'ü göreyim diye bir amacım hiç yok. aracı sakin kullanırım. yetişkin 4 kişiyle ve ful bagajla torosları defalarca aşarak yaptığım yolculuklarda dizelin torkunun yüksekliği nedeniyle aracım rampalarda hiç boğulmadı. 175 hızında gittiğimi benim dışımda araçta bulunanlar hiç hissetmedi bile öyleyse bu otomobilin benzinli corolla ya da civicten farkı ne. ses diyorsanız emin ol kapalı otoparkta bile çalışıp çalışmadığını camı açıp iyice dinleyerek duyuyorum.
    diğer dizellerle çok bariz farkedilir bir ses farklılığı var.
    diz mesafesi basıklık konusunda da corolla ile karşılaştırdım. git bir corollaya bin ve o zaman haklılığımı gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedim01 -- 7 Haziran 2010; 14:09:12 >
  • o na yaa?
  • iyi de ben ne diyorum bu arkadaş ne diyor... olay yakıt tüketiminden açıldı, nerelere gitti, ne alaka...
  • he de geç

üst düzey kamu görevlisine "he" deme keyfini yaşa

ne oluyorsa üstü düzey kamu görevlisi olunca.. napalım pardon abi ben ettim sen etme, ne kadar ezik hissettim kendimi mi diyelim.. oof of.. egoları olan insanlarrrrrr
  • Üst düzey ne arar la bazarda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.