Şimdi Ara

Yeni honda civic hb mi sedan rs mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim burda birisi sedan rs almış. Kırmızı renk birde. Araba bağırıyor ben burdayım diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SayınOzi kullanıcısına yanıt
    Lutfen mesajima cevap yazmadan once yazdiklarimi dikkatli okur musunuz.

İyi forumlar

• almak için bir engelin yoksa ( tipini sevmeme vs gibi ) kesinlikle HB derim.
  • HB çok daha kaliteli, özenli ve sac daha kalın.
    HP Sport Plus imkanınız varsa kör nokta, elektrokrom iç dikiz, adapdif süspansiyon,
    Sedan'a göre + 5 hoparlör, kablosuz şarj gibi fazla donanımlara sahip.
  • Sport+ donanım seviyesinde alacaksanız HB tercih edilebilir ancak sport donanım almayı düşünüyorsanız sedan RS hem iç mekan genişliği hemde donanım fazlalığı ile ön plana çıkar.

İki aracın kullanımı açısından farkları da var.

Sedan daha az ses alırken HB'de özellikle arka koltukta daha fazla yol ve rüzgar sesi var.

Hb kasa geniş tabanlı yumuşak hamurlu Michelin lastiklerle yere çok iyi tutunurken sedan RS daha dar tabanlı kütük gibi sert Bridgestone Turanza lastiklerle yere tutunma sorunu yaşayabiliyor. Gaza bir anda yüklenince epey bir süre asfaltı kazıyor. Lastikleri hb kasadaki ile değiştirenler yere tutunmanın bariz şekilde fark ettiğini söylüyor.

Göçük sorunu 2017 Aralık ayı itibariyle büyük ölçüde aşıldı sedan kasa da gönül rahatlığı ile alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 8 Ağustos 2018; 2:11:25 >
  • Ben HB RS alırdım
    Bursa İnallarda Sonic Gray var bir tane cam tavanlı falan onu gördükten sonra bu arabaya ısındım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkahmet

şöyle bir ilan gördüm

2013 c180im var. satıp bu alınır mı mesela ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mazzini..sunroof..type-r-body-kit..dampayt-egzost..215-hp-593649592/detay/
    Sizdeki araç ile kulvarları çok farklı olduğu için mevcut aracınızı satıp Civic Rs'e geçmek ancak sizin insiyatifinizde bir durum. C180'i zaten kullanıyorsunuz bir de bayide Civic RS ile test sürüşü yapıp kendi kararınızı verin derim.

Linkteki araç için 215 hp denilmiş eğer hondata yazılımı yüklü ise düşünülebilir ama farklı bir yazılım yüklendiyse ne kadar güvenli bir yazılım olduğunu belli olmaz yani riskli bir durum demektir.

Body kit harika görünüyor ama Type-r body kitin ön tamponu tam oturmuyor deniyordu. Almaya karar verirseniz tamponun tam oturup oturmadığını dikkatle kontrol edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Sizdeki araç ile kulvarları çok farklı olduğu için mevcut aracınızı satıp Civic Rs'e geçmek ancak sizin insiyatifinizde bir durum. C180'i zaten kullanıyorsunuz bir de bayide Civic RS ile test sürüşü yapıp kendi kararınızı verin derim.

Linkteki araç için 215 hp denilmiş eğer hondata yazılımı yüklü ise düşünülebilir ama farklı bir yazılım yüklendiyse ne kadar güvenli bir yazılım olduğunu belli olmaz yani riskli bir durum demektir.

Body kit harika görünüyor ama Type-r body kitin ön tamponu tam oturmuyor deniyordu. Almaya karar verirseniz tamponun tam oturup oturmadığını dikkatle kontrol edin derim.

Alıntıları Göster
    kendi aracımı seviyorum. ama bunun da görüntüsü beni bi benden almadı değil hani. bir de 215 HP oluşu.

ama kaporta olarak albenisi var sağlamlığı pek yok diye düşünüyorum. kaportasının sağlam olduğuna güvensem alırım muhtemelen.

• Para sıkıntı değilse Rs tabiki

• bjkahmet kullanıcısına yanıt
    Kaporta arabanın elbisesidir. Güvenliğe en ufak bir etkisi yok. Güvenlik konusunda şasi önemlidir ki Civic bu konuda sizin aracınızdan daha kötü değildir.

İki araç arasında yalıtım, malzeme kalitesi, donanım, performans ve iç mekan genişliği gibi farklar var. Bunları kalem kalem değerlendirip çıkan sonuca göre kararınızı verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Kaporta arabanın elbisesidir. Güvenliğe en ufak bir etkisi yok. Güvenlik konusunda şasi önemlidir ki Civic bu konuda sizin aracınızdan daha kötü değildir.

İki araç arasında yalıtım, malzeme kalitesi, donanım, performans ve iç mekan genişliği gibi farklar var. Bunları kalem kalem değerlendirip çıkan sonuca göre kararınızı verebilirsiniz.
    anladım hocam.

teşekkür ederim aydınlattınız beni. tavsiyelere ihtiyacım vardı.
  • Nejoz kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam. Aracın gerçek yakıt tüketimini merak ediyorum. Kullanımınız nasıl?
  • Bence HB almalısın yani henuz almadıysan.
  • Hb çok daha güzel ve kaliteli duruyor. Sedan RS arka kısmını beğenmiyorum ama HB çok güzel duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sedan öneririm sedanlarda göçük standart ama hblerde opsiyonel

• Devir ekonomi devri , Hb kasada lpg taktırmak mantıklı , hb kasanın daha yakışıklı olduğuda naçizane fikrim

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkahmet

anladım hocam.

teşekkür ederim aydınlattınız beni. tavsiyelere ihtiyacım vardı.

Alıntıları Göster

Kendisi maalesef bir Honda fanatiğidir ve göçük sorununda dahi Honda'yı eleştirecek kadar objektif olamamıştır.Yeni honda civic hb mi sedan rs mi? 

• Civicteki motor 1.5 t 182
    Crv 1.5 t 190

Crv kütle olarak ağır ve 4x4
    Ikisini ayırt edecek bilimum zekaya dahi sahip olmayıp iki motor da aynıdır diye crvdeki sorunu ülkede tek bir tane civicte bile bu sorun yokken civice uydurup mal bulmuş magribi gibi ortalıkta gezinen kara cahiller ancak kendi ezik kişiliklerini sergilerler
    Sorun görmek isteyen vag grubuna baksin
    Bunlarin paralı trollerine degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 11 Nisan 2021; 11:23:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.