Şimdi Ara

Yeni i30 satmaz (dizel manuel 52-55 aralığında) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eceliktenli

Bu fiyat konusunda nedense herkes Hyundai'ye laf ediyor. Geçen sene 41'e alınan araç 49 olmuş da üzerine binen ÖTV unutuldu sanırsam. Ayrıca geçen seneki fiyatlar ilk gelen araçların tanıtım fiyatlarıydı ki i30'un ilk gelenleri de gerçekten çok uygun fiyatlı verilecektir.
    Geçen sene arkadaşıma 48.000 liraya aldığımız dizel DSG VW Golf 59.000 lira bu sene, en boş araç hem de. Neden kimse VW'ye laf etmiyor da Hyundai pahalı geliyor insanlara.

Hyundai demek yumurta kasa Accent demek değildir, Alman da Alman diye gidip en boş Golf'e 55.000 TL verene kadar gidip seve seve i30 alırdım ben. Hepsini geçtim, o bayıla bayıla dünyanın parasını ödedikleri araç için 4 ay sıra var bir de.

Hocam ben elantrayı çok beğeniyorum hele i30 u keza ama elinizi vicdanınıza koyun 45 bine dizel golf olası, bunun cazibesi ortada. Benzinlisini 38000 bine alan ve 2 milyara navigasyon ekranı koyan arkadaşlarımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagnerx -- 18 Ocak 2012; 18:16:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Can39

Gereksiz bir konu gidin golf alin o zaman .. Oturup bunu mu arastirdiniz hyundai yi nasil elestiririm diye ?

size mi soralım beğendiğimiz aracın fiyatın düşük olması toplumsal çıkardır. Hatırlatırım. Biz markalara eşit uzaklıkta olup tüketici faydası gözetiyoruz. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

ne yazıkki i30 tahmin ettiğiniz fiyatlardan ( aşağı yukarı doğru tahmin etmişsiniz)gelirse hiç satamaz. 59-63 aralığında satılan sonata bile satılmazken, o fiyata i30 almaz hyundai müşterisi. yenisinin fiyatları aşırı olduğunu düşünen koreciler (fanatikler), çok daha ucuza mevcut kasa ceed alır diye düşünüyorum.

İnşallah değişir çünkü gerçekten çok güzel araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagnerx

quote:

Orijinalden alıntı: Can39

Gereksiz bir konu gidin golf alin o zaman .. Oturup bunu mu arastirdiniz hyundai yi nasil elestiririm diye ?

size mi soralım beğendiğimiz aracın fiyatın düşük olması toplumsal çıkardır. Hatırlatırım. Biz markalara eşit uzaklıkta olup tüketici faydası gözetiyoruz. Saygılar.

Teker teker diger markalarada yap o zaman yeri burasi degil o dediginin devleti muhattap al arabayi getireni al bize soyleyince bisi olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

ehh gene başladık kimse hyundai kötü araba yapıyor demiyor be kardeşim bakınız
    almanya hyundai sitesi vw

i30 fiyatları vw golfün 1000 euro altından başlıyor

ix20 fiyatları i30 dan düşük

ix35 ağzına kadar dolu dizel otomatik hali ile highline golf fiyatına düz benzinlisi comfortline golfle aynı

şimdi sen gelip doğuş gibi deli kazıkçı bir firmadan bile çok daha kazık şekilde satmaya çalışıyorsun. hayır iki sene önceki fiyatların belli eee demek ki bu fiyatlarla da kazanıyorsun. şu anda resmen bize kazık atıyorsun. vatandaşda farkında zaten kia ve hyundai satışları da durumu özetliyor daha da düşecek çaresi yok.

ha şimdi iki aklıevvel hemen almanya vergi diyecekler

aynı verileri ingiltere de a.b ülkelerinin tamamında kontrol edebilirsiniz biz hariç nedense hepsinde durum yukarıdaki gibi !!!!!

ikide bir bu fiyatları yazıp duruyorsunuz.ne anlatmaya çalışıyorsunuz inanın anlamıyorum.yazdığınız fiyatlar TR dede aynen geçerli zaten

büyük ihtimalle burdada i30 fiyatları golf ün 1.000 tl civarı altından başlar

ix20 fiyatları i30la karşılaştırılamaz çünkü i30 burda listede yok.

dizel higline golf 66.500 (indirim yok) ( ix 35 style plus a göre boşline kalır)
    ix 35 style plus 62.500 (60bine çok ranat alınıyor)

yani hyundai ix35 gibi 100binlik donanıma sahip bir arabayı 60bine satıyor.ve kazıkçı oluyor öylemi hemde doğuştan bile kazıkçı ilginç düşünce tarzı

öncelikle süpermişsiniz
    highline ile aynı fiyata satılan 2.0 dizel otomatik full ix35 türkiye fiyatı 106.700 tl hadi bu vergi dolayısı ile normal diyelim(ki vergi ile bile anormal)

benzinli golf comfortline düz tr fiyatı 47000 tl hyundai ix35 62500 tl ee ne oldu şimdi 15000 tl fark var be

durun yetmedi ix20 fiyatı 47500 tl den başlıyor hatırlayanlar için i30 fiyatları ix20'den türkiyede daha düşüktü

şu anda golf türkiyede 38.000 tl den başlıyor i30 almanya başlangıç fiyatı halen golften ucuz
    bakın bakalım i30 kaç tlden başlayacak. 36.000 diyebiliyor musunuz ? nah size almanya fiyatları ix 20 den 800 euro daha pahalı i30'un en az 48.000 tlden başlayacak

hayır kazık atan bir firmayı bir insan nasıl bir mantıkla savunur bir anlasam hah bunu yazdım ya vw fanatiği sanacaklar hayır doğuş'dan bile daha kazık demeye çalışıyorum. acı ama tüketiciye normal fiyatla araç sunan fiat ve honda kalmış gerçekten sadece. onlarda elimizden giderse vay halimize. adamlar bizi beceriyor bir yığın marka fanatiği öbürü de beceriyor bu normal diyor oehh ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 18 Ocak 2012; 18:22:26 >

• Hyundai yeni araçlarıyla çok güzel atılım yaptı tebrik etmek lazım fakat bu fiyatlar neyin nesi?Her ne kadar arabalar güzel olsa da kusura bakmayın bir hyundai'ye 50 bin tl vermem.Fiyatları indirirse ciddi ciddi düşünürüm.
  •  Yeni i30 satmaz (dizel manuel 52-55 aralığında)

Bu araba 55.000 lira' mı

yolu açık satışları yüksek olsun ne diyelim : )
  • saçma sapan iş kim 55 bin tl ye , dizel astra ,golf,mazda 3,juke v.s alırken gidip i30 alırki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
    Arkadaş gidin alın o zaman, ama böyle tuhaf tahmini rakamla konu açıp birde üzerine daha gelmemiş incelenmemiş bir araç hakkında i30 satmaz diyede konu açmayın. O çok laf edilen elentra her zaman dediğim gibi dünyada satış rekorları kırdı ikinci oldu satışta üstelik daha fransa vs. gibi bir çok ülkede satışa çıkmadı dizel versiyonu gelmedi. Güvenliğe gelince Hondanın crashtestlerdeki puanlarıyla Hyundain kiler ortada. Artı olarak Honda civic in yerli olması nedeniyle bir sempatim olmasına rağmen Honda giderek satışlarda geriye düşüyor. Geçen sene seldi depremdi darbede aldılar ama genel çizgisi aşağıya doğru. Düşünün daha yeni çıkan cityi bile piyasan çektiler

Tamam alayım
    Elantra`nın güncel kasasının EuroNcap çarpışma testi henüz yapılmadı.
    Civic`in ise yapıldı ve 5 yıldız aldı.
    Açıkçası çarpışma testlerine EuroNcap`e daha çok güveniyorum, ABD`de vs yapılanlara göre.
    Kia Cerato başka bir testte 5 yıldız almışken NCap`ten 3 yıldız almıştı gibi hatırlıyorum.
    Sonrasında makyajlısı daha iyidir vs gibi tartışmalar olduydu ama bilemiyorum.
    Çarpışma testi sonuçlarını yorumlarken markaya değil modele bakmak lazım.
    Misal Toyota`nın da tüm araçları 5 yıldız alırken Urban Cruiser 3 yıldız mı ne almıştı.
    Çok satılan araç iyidir mantığı da ne kadar doğru sizce?
    En çok Albea satılınca en iyisi o mu oluyor?
    Depremde selde darbe almasının konuyla alakasını çözemedim doğrusu.

EuroNcap in veya NCAP in işleyişiyle pek bilgili olmamakla beraber , ANCAP gibi bir kurumun daha olduğunu biliyorum , standartlar aynıydı sanırsam , Euro yerine Asia geliyor , Asya bölgesinde de faaliyet gösteriyorlar aynı firma olarak yani , hatta korenin KNCAP i bile varmış

http://www.ancap.com.au/results?make=11&model=69&vehicleyear=5

bakınız burda elantranın crash test sonuçları euroncap ile aynı formatta değerlendirilmiş

Yeni i30 satmaz (dizel manuel 52-55 aralığında)

5 yıldız almış

bu arada yeni i30 almaya saçma sapan iş diyen arkadaş , panoramik açılabilir cam tavan , çift kavramalı yeni şanzıman , direksiyon ısıtma , 4 koltuk ısıtması gibi oldukça donanımlı olan bir araç , niye alınmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: wagnerx

quote:

Bu fiyat konusunda nedense herkes Hyundai'ye laf ediyor. Geçen sene 41'e alınan araç 49 olmuş da üzerine binen ÖTV unutuldu sanırsam. Ayrıca geçen seneki fiyatlar ilk gelen araçların tanıtım fiyatlarıydı ki i30'un ilk gelenleri de gerçekten çok uygun fiyatlı verilecektir.
    Geçen sene arkadaşıma 48.000 liraya aldığımız dizel DSG VW Golf 59.000 lira bu sene, en boş araç hem de. Neden kimse VW'ye laf etmiyor da Hyundai pahalı geliyor insanlara.

Hyundai demek yumurta kasa Accent demek değildir, Alman da Alman diye gidip en boş Golf'e 55.000 TL verene kadar gidip seve seve i30 alırdım ben. Hepsini geçtim, o bayıla bayıla dünyanın parasını ödedikleri araç için 4 ay sıra var bir de.

Hocam ben elantrayı çok beğeniyorum hele i30 u keza ama elinizi vicdanınıza koyun 45 bine dizel golf olası, bunun cazibesi ortada. Benzinlisini 38000 bine alan ve 2 milyara navigasyon ekranı koyan arkadaşlarımız var.

Al benisini bilemiyorum, ben benzinli araçtan nefret ederim ve Doğuş Oto gibi rezil bi servis varken VW'den uzak durmak mantıklı geliyor bana.

• quote:

1600cc'ye kadar olan araçlara ÖTV zammı yapılmadı arkadaşım.

Geçen sene arkadaşınıza 48.000 liraya Golf-tdi-dsg trendline bile olsa mümkün değil kaldı ki 105hp lik dizel otomatik 57.600 şu anda, 90hp'lik düz vitesler geçen sene indirim döneminde 43.500'e verildi. Eğer, bilmemne tanıdık-filo cart curt varsa beni bağlamaz, ben forumda yalnızca liste fiyatlarına göre konuşurum.

• @Janjan, ÖTV indirimi hakkında ne demek istediğimi o mesajımdan bi sonraki mesajımda açıkça belirtmiştim keşke okuma zahmetine girseydiniz. Araç Trendlinedı zaten, kusura bakmayın da bugüne kadar liste fiyatı üzerinden araç alan 1 insan gördünüz mü ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

ehh gene başladık kimse hyundai kötü araba yapıyor demiyor be kardeşim bakınız
    almanya hyundai sitesi vw

i30 fiyatları vw golfün 1000 euro altından başlıyor

ix20 fiyatları i30 dan düşük

ix35 ağzına kadar dolu dizel otomatik hali ile highline golf fiyatına düz benzinlisi comfortline golfle aynı

şimdi sen gelip doğuş gibi deli kazıkçı bir firmadan bile çok daha kazık şekilde satmaya çalışıyorsun. hayır iki sene önceki fiyatların belli eee demek ki bu fiyatlarla da kazanıyorsun. şu anda resmen bize kazık atıyorsun. vatandaşda farkında zaten kia ve hyundai satışları da durumu özetliyor daha da düşecek çaresi yok.

ha şimdi iki aklıevvel hemen almanya vergi diyecekler

aynı verileri ingiltere de a.b ülkelerinin tamamında kontrol edebilirsiniz biz hariç nedense hepsinde durum yukarıdaki gibi !!!!!

ikide bir bu fiyatları yazıp duruyorsunuz.ne anlatmaya çalışıyorsunuz inanın anlamıyorum.yazdığınız fiyatlar TR dede aynen geçerli zaten

büyük ihtimalle burdada i30 fiyatları golf ün 1.000 tl civarı altından başlar

ix20 fiyatları i30la karşılaştırılamaz çünkü i30 burda listede yok.

dizel higline golf 66.500 (indirim yok) ( ix 35 style plus a göre boşline kalır)
    ix 35 style plus 62.500 (60bine çok ranat alınıyor)

yani hyundai ix35 gibi 100binlik donanıma sahip bir arabayı 60bine satıyor.ve kazıkçı oluyor öylemi hemde doğuştan bile kazıkçı ilginç düşünce tarzı

öncelikle süpermişsiniz
    highline ile aynı fiyata satılan 2.0 dizel otomatik full ix35 türkiye fiyatı 106.700 tl hadi bu vergi dolayısı ile normal diyelim(ki vergi ile bile anormal)

benzinli golf comfortline düz tr fiyatı 47000 tl hyundai ix35 62500 tl ee ne oldu şimdi 15000 tl fark var be

durun yetmedi ix20 fiyatı 47500 tl den başlıyor hatırlayanlar için i30 fiyatları ix20'den türkiyede daha düşüktü

şu anda golf türkiyede 38.000 tl den başlıyor i30 almanya başlangıç fiyatı halen golften ucuz
    bakın bakalım i30 kaç tlden başlayacak. 36.000 diyebiliyor musunuz ? nah size almanya fiyatları ix 20 den 800 euro daha pahalı i30'un en az 48.000 tlden başlayacak

hayır kazık atan bir firmayı bir insan nasıl bir mantıkla savunur bir anlasam hah bunu yazdım ya vw fanatiği sanacaklar hayır doğuş'dan bile daha kazık demeye çalışıyorum. acı ama tüketiciye normal fiyatla araç sunan fiat ve honda kalmış gerçekten sadece. onlarda elimizden giderse vay halimize. adamlar bizi beceriyor bir yığın marka fanatiği öbürü de beceriyor bu normal diyor oehh ya.

çok ciddiyim ne demek istediğinizi anlamıyorum.acaba bende okuma problemi mi var diye tekrar tekrar okudum.yani bir insan comfortline golf ile ix 35 style plusu neden-nasıl karşılaştırır. yada almanyada satılan bir aracın fiyatıyla Tr de satılan bir aracın fiyatını yada almanyada arabaların arasındaki fiyat farklarıyla Tr de fiyat farklarını neden karşılaştırır. zaten yazınızda betimleme problemi de var.

yani yapmanız gereken çok basit mesela tiguanla-ix 35 i karşılaştırabilirsiniz.aynı sınıftalar

Yeni Tiguan 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology-white night- 72.500 tl ( ix 35 style plusa göre boş oğlu boş kalır ve tasarımı iğrenc)

hyundai ix 35 style plus 1.6 gdi- 62.500 ( dediğim gibi 60bine alınıyor) ( arka koltuklarda bile koltuk ısıtma olan tasarımını thomas buerkle ve peter schreyer in yaptığı bol ödüllü bir araç)

soru basit yani 60bine ix 35 mi yoksa 72.500 ve tiguan mı bu kadar????(ikiside benzinli,ikiside aynı sınıf) ülkeler ve fiyatlar arasında kaybolmanıza gerek yok.

i 30 geldiğindede golflerle karşılaştırırız.o.k.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 18 Ocak 2012; 22:46:16 >

• elentra görünüş itibariyle harika araç ama fiyat politikasından dolayı sanırım civic e binerdim.
  • Arkadaslar yeni Civic`i gidip inceleyen oldu mu. Icerdeki plastik kalitesi Cin mali oyuncak plastik kalitesi duzeyindeydi benim Amerikada inceledigim aracin. Turkiye`de acaba ic mekan kalitesi farkli mi pek ihtiaml vermiyorum ama olabilir. Biliyorsunuz Civic`in HB`si Avrupda icin sedani Amerika icin dizayn ediliyor. Eski kasada da Hb`nin ic mekani Sedandan cok daha iyiydi. Benim gordugum araclar arasinda Elantra gerek ic mekan gerek dis tasarim olarak yeni Civicten fazla parayi hak ediyor.

Neyse asil konuya donersek ben de Hyunda`yinin fiyat politiaksini yanlis bulyorum. Elantra pazara cok pahali girdi. Turkiyede genelde sedanlar hb`den daha pahalidir. Bence i30`un fiyati Elantradan ucuz olabilir.
  • eger bu fıyatlarda olursa bizde gider golf alırız orjınali varken cakmasını nıye alıyım bu fıyatlara hyundai sinek avlar
  • Bu fiyatlarla değil Hyundai hiç bir sıfır araç alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Arkadaslar yeni Civic`i gidip inceleyen oldu mu. Icerdeki plastik kalitesi Cin mali oyuncak plastik kalitesi duzeyindeydi benim Amerikada inceledigim aracin. Turkiye`de acaba ic mekan kalitesi farkli mi pek ihtiaml vermiyorum ama olabilir. Biliyorsunuz Civic`in HB`si Avrupda icin sedani Amerika icin dizayn ediliyor. Eski kasada da Hb`nin ic mekani Sedandan cok daha iyiydi. Benim gordugum araclar arasinda Elantra gerek ic mekan gerek dis tasarim olarak yeni Civicten fazla parayi hak ediyor.

Neyse asil konuya donersek ben de Hyunda`yinin fiyat politiaksini yanlis bulyorum. Elantra pazara cok pahali girdi. Turkiyede genelde sedanlar hb`den daha pahalidir. Bence i30`un fiyati Elantradan ucuz olabilir.

Türkiye'dekilerin kalitesinde bir fark yok. EURO-Spec olması pek birşey değiştirmemiş anlaşılan, çok ufak tefek tasarım oynamaları var o kadar... Mesela US-Jetta ile Euro-Jetta arası epey fark var (kendim bizzat görmüştüm). Ama yine de Honda Türkiye'yi tebrik ediyorum çünkü gerçekten rakiplerine göre çok uygun fiyatlarla çıkarttılar aracı.

• bu ödül işleri hyundainin bi tarafını iyice kaldırmış anlaşılan. ödül ödül ödül ne ödülmüş arkadaş bizden başka herkes arabanın kıymetini anlayıp kendi arasında ödül yarışına girmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Arkadaslar yeni Civic`i gidip inceleyen oldu mu. Icerdeki plastik kalitesi Cin mali oyuncak plastik kalitesi duzeyindeydi benim Amerikada inceledigim aracin. Turkiye`de acaba ic mekan kalitesi farkli mi pek ihtiaml vermiyorum ama olabilir. Biliyorsunuz Civic`in HB`si Avrupda icin sedani Amerika icin dizayn ediliyor. Eski kasada da Hb`nin ic mekani Sedandan cok daha iyiydi. Benim gordugum araclar arasinda Elantra gerek ic mekan gerek dis tasarim olarak yeni Civicten fazla parayi hak ediyor.

Yeni civic'i inceledim ve kapora verdim.Ön konsolda kullanılan malzeme kalitesiz fakat kapılara daha özen gösterilmiş gibi geldi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.