Şimdi Ara

Yeni imkan LG CM1530BT MICRO HI-FI MÜZİK SETİ 99₺ Ücretsiz Kargo (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
6
Favori
9.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

Orijinalden alıntı: oymak.beyi

Bende teknosadan 86 liraya almistim. Attik bir kosede duruyor. Fena degil.
    Keske bir de radyo kanallarinin adlarini da gosterse.

Pek kullanışlı bir şey değil ozaman sanırım?

Cok kullanmiyorum ama bugun olsa yine alirdim. Kullanmamak benimle alakali daha cok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

quote:

Orijinalden alıntı: IIduayenaII

Buraya girince şeytan dürtüyor. Vodafone çekimde var lakin hiç ihtiyacım olmayan bir ürün. Bir an önce tükense iyi olur

aynı şeytan bana da dürttü
    sepete ekledim
    mobil11 kodunu girdim.
    ödeme yapacakken
    elimin tersiyle şeytana s.ktr dedim
    almadım

sonuç? gittimi bari şeytan.

Gitmiş şimdilik hocam

• Aldik bakalim. Belkim iyi birsey de cikabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin1831

arkadaslar kupon ihtiyacı olmayanlardan 1 adet alabilirim

öyle bi dünya yok burada 10 liraya zor bulduk paraynan hemşerim paraynan
  • ihtiyacım yok ama almamak için kendimi zor tutuyorum
  • İptal olursa çekle elde bumm, sonra kınayı getir aney
  • CD takıp dinleyecekler için ideal olabilir ama usb için alıyorsanız fazla büyük ve taşınabilir bir ürün değil. Evinizi elektronik çöplüğü yapmayın, basit bir bluetooth hoparlör ile aynı performansı alırsınız. Bkz:
    GittiGidiyor
    LG P5 NP5550 Musicflow Bluetooth Hoparlör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-p5-np5550-musicflow-bluetooth-hoparlor-238195383

• Aslında fiyat normal; çünkü müzik setlerinin popüler dönemleri artık bitti ve 10 wattlık bir değer için fiyat normal; 350 tl .lik değer şişirilmiş bayi fiyatı, hepimiz o setin o kadar etmeyeceğini iyi biliyoruz. o seti aldıktan sonra birçoğunz zaten telefondan veya b.sayardan müzik dinlemeye devam edeceksiniz .
  • sf ın tehlikelerinden biri...ihtiyacınız olmadığı halde aldırır....

sürü psikolojisi....
  • makelonur kullanıcısına yanıt
    Bu yuzden ceksiz aldim ben iptal olur kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

sf ın tehlikelerinden biri...ihtiyacınız olmadığı halde aldırır....

sürü psikolojisi....

hocam çobanlıgımda iyidir koyunlugumda iyidir. Burda her ikisininde hakkını veriyorum..

varsa 100/30 vodafon cekı hedıye edecek bi tane daha alıyımmeeeeeg
  • bluetooth ve cd sürücü var mı kesin?
  • satışa kapanmış, göndermez herhalde.
  • Siparişi onaylanan var mı?
  • tüh ya tam kupon satın aldım ki ürün satışa kapandı hay ben şansıma :)
  •  Yeni imkan LG CM1530BT MICRO HI-FI MÜZİK SETİ 99₺ Ücretsiz Kargo
  • Firma ile görüştüm bir kısmını göndereceğini söyledi, o zaman bende benimlini iptal edebilirsiniz 31 adet almıştım tek tek alan bireysel kullanıcılara gönderin dedim. Adam teşekkür ede ede kapattı ;) biz çeke çalışmış olduk
    0 (216) 574 35 37 Fitma telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babatolia -- 12 Ekim 2016; 10:04:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Aslında fiyat normal; çünkü müzik setlerinin popüler dönemleri artık bitti ve 10 wattlık bir değer için fiyat normal; 350 tl .lik değer şişirilmiş bayi fiyatı, hepimiz o setin o kadar etmeyeceğini iyi biliyoruz. o seti aldıktan sonra birçoğunz zaten telefondan veya b.sayardan müzik dinlemeye devam edeceksiniz .

bluetoothu olmasa haklısınız derdim ama millet avuçiçi kadar hoperlörlere 80-100 tl veriyor. bu küçük bir odada hem şık durur hem de iş görür canınız istediğinde cepten müzik dinlersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

quote:

Aslında fiyat normal; çünkü müzik setlerinin popüler dönemleri artık bitti ve 10 wattlık bir değer için fiyat normal; 350 tl .lik değer şişirilmiş bayi fiyatı, hepimiz o setin o kadar etmeyeceğini iyi biliyoruz. o seti aldıktan sonra birçoğunz zaten telefondan veya b.sayardan müzik dinlemeye devam edeceksiniz .

bluetoothu olmasa haklısınız derdim ama millet avuçiçi kadar hoperlörlere 80-100 tl veriyor. bu küçük bir odada hem şık durur hem de iş görür canınız istediğinde cepten müzik dinlersiniz.

bende böyle düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

quote:

bende böyle düşünüyorum.

bende..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.