Şimdi Ara

YENİ İNSIGNİA 1.6 SIDI OTOMATİK Mİ DÜZ VİTES Mİ OLMALI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: muti1

quote:

Orijinalden alıntı: Arfagan

100 bin lira jetta ya passsata vverceğinimize 90 bin cosmo aldık . insignia ayrı bi dünya otomatik var bende hiç bi sorun yaşamadım arabanın içi de kaliteli ekran filan çok tatlı geçmişteki insignia larda eski turuncu ekran vardı şimdi araç tamamen değişmiş yalıtım da daha iyi şuan 1.6 cosmo manuel yok hatta 1.6 larda manuel kalktı biliyorum 2015 de yok yani bu arada alcak kişilere tavsiyem araç bas diyo yolların meleği resmen...

bende 1.6 170 hp manueli war ama busnene manuel i kaldırdıklarını heç duymadım okumamıstım garibime gitti simdi kaldırmaları otom. göre az tüketim yapıyor manuel

sanada hayırlı uğurlu olsun aracı kazasız belasız ağız tadıyla sürüşler gardaşım

saygılar

6. viteste yokuş tırmanışı nasıl?

kardesim ben aracı antalya fethiye ve kemere gitim uzun yol olarak bu yolları biliyosan sayet yokuslarda arac 6 vitesteyken hızım yerindeyse hiç düsürmeden dipgaz gidebiliyosun hatta hızlanması bile güzel sayılır düzlükte hızlanması kadar olmasada Ama 6 viteste yolus tırmanırken on tarafta hafif trafik yada virajl ise ağır tonajlı arac var ise istmemsende arac yavaaslattığın icin 3-4 vitese düsüre biliyorsun ( bütün araclar icin gecerli ) ben yüksek viteslerdede hızlanmasından memnunum saten aracı hızlı kullanamam aracı konforu icin aldım allahtan alırkende aynı sekmentte olupta fiyatları 120-160 bin olan araclara fazla para vermediğime sevindim insignianın konforu bana gayet yeterli ama bi S serisi değil tabi

+ 6 viteste yokus cıkarken aracı hızlandırmak pek akıl işi değil sebebi ise yakıt tüketimini normalden daha fazla artırır hangi arac olursa olsun sizde bu sçylediğime hak werirsiniz

sizde hangi arac vardır acaba

saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arfagan

100 bin lira jetta ya passsata vverceğinimize 90 bin cosmo aldık . insignia ayrı bi dünya otomatik var bende hiç bi sorun yaşamadım arabanın içi de kaliteli ekran filan çok tatlı geçmişteki insignia larda eski turuncu ekran vardı şimdi araç tamamen değişmiş yalıtım da daha iyi şuan 1.6 cosmo manuel yok hatta 1.6 larda manuel kalktı biliyorum 2015 de yok yani bu arada alcak kişilere tavsiyem araç bas diyo yolların meleği resmen...

bende 1.6 170 hp manueli war ama busnene manuel i kaldırdıklarını heç duymadım okumamıstım garibime gitti simdi kaldırmaları otom. göre az tüketim yapıyor manuel

sanada hayırlı uğurlu olsun aracı kazasız belasız ağız tadıyla sürüşler gardaşım

saygılar

6. viteste yokuş tırmanışı nasıl?

kardesim ben aracı antalya fethiye ve kemere gitim uzun yol olarak bu yolları biliyosan sayet yokuslarda arac 6 vitesteyken hızım yerindeyse hiç düsürmeden dipgaz gidebiliyosun hatta hızlanması bile güzel sayılır düzlükte hızlanması kadar olmasada Ama 6 viteste yolus tırmanırken on tarafta hafif trafik yada virajl ise ağır tonajlı arac var ise istmemsende arac yavaaslattığın icin 3-4 vitese düsüre biliyorsun ( bütün araclar icin gecerli ) ben yüksek viteslerdede hızlanmasından memnunum saten aracı hızlı kullanamam aracı konforu icin aldım allahtan alırkende aynı sekmentte olupta fiyatları 120-160 bin olan araclara fazla para vermediğime sevindim insignianın konforu bana gayet yeterli ama bi S serisi değil tabi

+ 6 viteste yokus cıkarken aracı hızlandırmak pek akıl işi değil sebebi ise yakıt tüketimini normalden daha fazla artırır hangi arac olursa olsun sizde bu sçylediğime hak werirsiniz

sizde hangi arac vardır acaba

saygılar

bende yok hocam ama babamda 98 vectra cd var, ara sıra sürerim, o bile konforlu ki insigniayı tartışmaya gerek yok
    sıfır araç almayı düşünüyoruz ama acelesi yok arabayı sürmüyoruz pek,ikinci ele kayıcaz gibi focusa 70-75 vermeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 11 Haziran 2015; 12:01:41 >

• BF033 kullanıcısına yanıt
    Sn. forumdaşım ,şimdi siz Active Select için tek kavrama diye yazınca bilmeyen okuyucularda kafa karışıklığına yol açacak..Tek kavrama deyince robotize şanzıman akla geliyor..Active Select klasik tork konvektörlü ve taş gibi sağlam bir şanzımandır
  • Öncelikle merhabalar 2 senedir 1.6 sidi otomatik insignia kullanıyorum ve sonundahttp://www.oto-farm.com/2016/08/test-simsek-etkisi-opel-insignia.html bu siteye detaylı incelemesini yazdım merak ettiğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.