Şimdi Ara

Yeni Inwin Kasam ve Güç kaynağım (amatör test)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu forumu oku oku oku sonra git bilgisayarcının ısrarlarına dayanamayıp kasa ve güç kaynağı al ben de ilgincim aslında.
    Aldığım kasa markası in-win araştırdığım kadarıyla yurtdışında iyi bilinen bir marka, türkiyede de dergilerden ödül falan almış. Commander serisi 650W bir power ile birlikte aldım. geldim kurdum ve ilk izlenimlerimi yazıyorum. 4 sene sonra ilk defa kasa ve power aldım o yüzden heyecanla kurup çalıştırdım.

Öncelikle cihazın kasası çok güzel fakat bu benim zevkime göre tabiki, genişleme yapısı oldukça iyi üzerine 3 yeni disk takıp bunu içerde ki plazmaya mediaplayer vasıtasıyla bağlama planıma oldukça uygun bir ürün.
    vidasız kurulumu oldukça rahat hızla söküp takabiliyorsunuz.
    biri yan panelde oldukça geniş diğerleri ön arka ve üstte toplam 4 Tane fanı var içerisi buz gibi
    Ön panelde ki genişleme yuvaları yanlarda ki klipsler vasıtasıyla açılıyor o açıdan çok rahat. fakat rahat olsun diye biraz gevşek yapmışlar sanırım pantolonumun pacası çekince bir tanesi yerinden çıktı. ama kırılacak kadar çürük değil. bu arada ızgaralı bir yapıları var tüm önden bu şekilde hava alabiliyor
    Cihazın kasası çelik yığını gibi duruyor üstüne otursanız eğimeyecek türden
    Power alttan bağlanıyor, bu bir avantajmı dezavantajmı bilemedim ama 650w powerda sağlam ağır hakikaten
    Cihazın ön panelinde 2 USB, ses giriş çıkışları ile bir e-sata portu var. bu noktada biraz yetersiz birkaç tane daha USB olsaymış keşke
    Power çok sağlam duruyor çok geniş bir pin desteği var. internetten register ederseniz ömür boyu garantiliymiş. henüz register etmedim
    Yeni takacağım 3 diske rahatlıkla yetecektir, bilgisayarda ki 4890 ekran kartına da oldukça yeterli geleceğine inanıyorum. 80+ bir power ilk defa kullanıyorum verimliliğini göreceğiz. çok profesyonel olarak test edemeyeceğim için power konusunda biraz yetersiz kalabilirim. ama test programı falan bileniniz var ise ve bana buradan bilgi verirseniz test edip size sonuç bildirebilirm bu sayede ben de öğrenmiş olurum.
    Fotoğrafları çektim aşağıda yayınlıyorum. ama tasarımı hem sade hemde farklı oyüzden çok hoşuma gitti diyebilirim.
    Sonuç olarak oldukça sağlam ve güzel bir ürün ama bir iki haftalık testten sonra tam olarak ne kadar memnun kaldığımı yazabilirim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadak -- 29 Temmuz 2010; 15:25:39 >

• hem kasa hemde psu güzel seçim olmuş..
    kasanın tasarımı farklı..psu olaran belki başka markalar da alınabilirdi fakat
    bu marka da sana başka psu aratmayacaktır..hemde kasanın içinde güzel bir renk uyumu olmuş..
    hayırlı olsun ..güle güle kullan

• hepsiburada da toplam 410 liraya falan geliyor
    ben kadıköyden 370 liraya aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadak

hepsiburada da toplam 410 liraya falan geliyor
    ben kadıköyden 370 liraya aldım

anladım iyi fiyata almışsınız hayırlıs olsun
  • Güzel fiyat ve parçalar.güle güle kullan.kasanın birkaç resmini daha koyarmısın
  • Gayt güzel olmuş hocam incelemen ellerine sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.