Şimdi Ara

yeni ipad 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aranizdan biri ipad 3 ün nezaman piyasalara gelecegini bilen varmi?

• Amerikada cikti ben kullaniyorum
  • Benim de duyduğuma göre çıkmış Doğu Eyaletlerinde, hatta ntv radyo'da da altyazı geçti 'şu anda biz kullanıyoruz etik olmadığı için göstermiyoruz' diye..
  • türkiyede de çıktı bende kullanıyorum
  • Ya apple in sitesinde yayinladi mi? Hayir yayinlanmadi o zaman o her zamanki iphone 5 cikti kullaniyorum falan diyenlere bakma apple in sitesinde yayinlandi mi hayir o zaman cikmadi ayrica bi konferansta tanitilmadan nasil ciksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

Ya apple in sitesinde yayinladi mi? Hayir yayinlanmadi o zaman o her zamanki iphone 5 cikti kullaniyorum falan diyenlere bakma apple in sitesinde yayinlandi mi hayir o zaman cikmadi ayrica bi konferansta tanitilmadan nasil ciksin

millet dalga geçmiş zaten ?
  • Apple websitesinde an itibari ile ne görüyosaniz son cihaz odur yani iPad 2 dir iPhone 4s dir vs vs..haricinde cikti diyende, kullaniyorum diyende ya yalancidir yada Android dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV ve iPhone 5 iOS 8.1
    10 yıl önce açıldı
    Apple iPad 10.Nesil [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

Apple websitesinde an itibari ile ne görüyosaniz son cihaz odur yani iPad 2 dir iPhone 4s dir vs vs..haricinde cikti diyende, kullaniyorum diyende ya yalancidir yada Android dir

yada gunde iki uc tane olmiyan cihazin konusunun acilmasindan forumun kirletilmesinden sikilmis bilincli kullanici dir ....!
    saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Apple websitesinde an itibari ile ne görüyosaniz son cihaz odur yani iPad 2 dir iPhone 4s dir vs vs..haricinde cikti diyende, kullaniyorum diyende ya yalancidir yada Android dir

yada gunde iki uc tane olmiyan cihazin konusunun acilmasindan forumun kirletilmesinden sikilmis bilincli kullanici dir ....!
    saygilarimla

Şerif inan benim kadar sıkılmış olamazsin bu tarz konularin acilmasindan..Ama bu tarz konulari acanlarin bilinclenmesi gerekiyo bizlerden ziyade..
    arti hemen kizma sakin sakiinn :)

• quote:

quote:

quote:

saygilarimla

Şerif inan benim kadar sıkılmış olamazsin bu tarz konularin acilmasindan..Ama bu tarz konulari acanlarin bilinclenmesi gerekiyo bizlerden ziyade..

kizmadim bakin mesajimin sonunda saygilar yaZmisim kizan insan saygilimi olur yanliz sunu belirtmek isterim forumda o kadar sacma gereksiz bosu bosuna acilan konu varki delirmemek icin zor tutuyor insan kendini ornek su anda a5 cihazlar icin jail break cikti kac tane konu var bir bak anlarsin ne demek istedigimi saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 22 Ocak 2012; 0:57:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

saygilarimla

kizmadim bakin mesajimin sonunda saygilar yaZmisim kizan insan saygilimi olur yanliz sunu belirtmek isterim forumda o kadar sacma gereksiz bosu bosuna acilan konu varki delirmemek icin zor tutuyor insan kendini ornek su anda a5 cihazlar icin jail break cikti kac tane konu var bir bak anlarsin ne demek istedigimi saygilar

Sonuna kadar katiliyorum sana ...

• mart ayinda cikacak diye soylentiler var
  • Jobs'un Dogum Gününde Çıkacagı İddiaları da var...
  • şubat 2.haftası ..
  • Birazdan kutu açılımı videosunu koyarım buraya merak etme siri de var üstelik ios 6.1 le birlikte geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.