Şimdi Ara

Yeni IPAD 32GB wi-fi mi 16 GB 4G mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni ipad almak istiyorum ama 2 tercih arasında kaldım. Şu performans aklıma takıldı.

Iphone 4 kullanıyorum, Yeni Ipad 32 GB wi-fi alıp dışardayken telefona bağlayıp kullanmak yeterince performanslı olur mu?

Yoksa 16 GB Yeni Ipad 4G mi almamı önerirsiniz.

Kullananlar ve fikir verebilecekler varsa çok sevinirim.

• kullanıma bağlı biraz.eğer aşırı seyahat edip seyahat sırasında,şehirden uzak yerlerde yüksek internet performansı istiyorum dersen 4g modelini alıp turkcell internet kullan geniş bant var.ama evde internetim var,uygulama v.b. ordan indiririm genelde,günde 2,3 saat dışarda kullanırım,çokta yükleme yapmam dersen fazlasıyla 32gb wifi almanı öneririm. wifi üzerinden bağlantı sorun çıkarmaz.genişbant kadar hızlı olmaz ama internette dolaşmak v.b. için yeterlidir.çok büyük uygulama indirme v.b. işleride evden yaparsın.tabi söylediğim gibi bu kullanımına bağlı.16 gb yeni ipad'e göre küçük bir alan. 32 gb ideali.şahsen bana göre 32 gb wifi modeli alınılası model. tabi birçok kişiden fikir almadan karar verme,ayrıca bir ipad'e wifi üzerinden internet aktarıp dene memnun kalırsan al.
  • 32 wifi
  • Wifi olmayan ortamlarda bulunmuyorsan 4g ye gerek yok. 16 yetmez ya 32 ya da imkanın varsa 64gb al
  • Yorumlar için teşekkür ederim.

Sanırım 32 GB wifi olanı tercih edeceğim : )
  • Hocam Yeni İpad Wi-Fi + 4G 16GB modelini tercih etmelisin. Bir sorunla karşılaşırsın telefonu kullanamazsın lazım olur gücün varsa 32 tercih et.
  • Benim şahsi düşüncem ama evde ve ofisteki wifi yi kullanmak için laptop almak daha mantıklı. heryere taşımak için çok kullanışlı ipad ve heryerde internet wifi bulamicağınız kesin. artık eskisi gibide değil. alış veriş merkezlerinde bile heryer şifreli yada sadece müşterilerine izinli. sürekli yanınızda internet olması çok büyük kolaylık.

Ayrıca şundan pek bahsedilmemiş sadece wifi modellerinde GPS yok.
  • Haftasonu bir arkadaşımın 32 gb wifi yeni ipad'ini kullandım. Kendi iphone 4'üme bağladım ve sadece yarım saatlik bir hotspot kullanımı ile şarjım 50den 19'a düştü. Bunun sonucunda kafamda ciddi bir soru işareti oluştu.

Bütçem maks 1500 tl olduğu ve yurt dışından arkadaşım getireceği için 16 GB 3G'yi mi alsam acaba diye düşünüyorum. Evet farkındayım hafızası yarı yarıya olacak birçok uygulamayı aynı anda kullanamayabilirim ayrıca ben yurt dışına çıkmadığım için pasaport kayıt sorunuda yaşayacağım.

Son olarak ne söyleyebilirsiniz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

@yahyahuryildiz gps özelliği olmadığını bilmiyordum bilgi için teşekkür ederim.
  • Bende 16Gb 4G var pasaport kaydını yaptırdım kafam rahat 16 Gb da gayet yetiyor 104 uygulama var suan da gta 3 asphalt 6 gibi büyük boyutlu oynlar dahil 1 adet de film var tek sıkıntı burda olur film fazla atamazsınız sadece o da zaten internet üzerinden cok rahat izleniyor ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tavsiyem heryerde kullanabilme imkanı olan 16 gb 4G.Piknikde ,tatilde,iş seyahatinde.

Bende hotspot uygulaması ile n82 telefonumun orjinal bataryasını mahvetmiştim.Onun için hotspot uygulamasına çok güvenmeyin.
  • Çok teşekkür ederim bilgiler için sizin yazdıklarınızdan sonra arkadaşıma mail attım ve 16 GB 4G olarak değiştirdim. Maalesef 32GB'ye çıkamadım ama bende yeterli olacağını düşünüyorum.

Telefon ile sürekli uğraşmaktansa kafam rahat olur dedim mkykal'ın dediği gibi. Çok dolarsa kullanmadığım şeyleri silerim.

tekrar teşekkür ederim bilgiler için.
  • Ona bir de 1gb ya da 4gb internet paketi almanız lazım yani hem iphone da hem ipad de internet olacak bir de evde wi-fi var ise 3 tane internet faturası ödeyeceksin. Bu insanı biraz sıkabilir.
  • Maalesef öyle. telefon 1gb ipad'ede 1gb almak lazım minimum.

İadere edeceğiz operatör 19 Tl'den devam eder diye umuyorum. Ayda 38 TL gidecek ikisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeus6

Yorumlar için teşekkür ederim.

Ben olsam 64 GB wi-fi tercih ederdim. Ama benim kendi butcem yeterli olmadigi icin mecburen 32 GB modelini almam gerek. Sizce bir ogrenciye 32 GB yeterli mi? Odev vb. indirmek icin. Yardimci olursaniz sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

quote:

Orijinalden alıntı: Zeus6

Yorumlar için teşekkür ederim.

Ben olsam 64 GB wi-fi tercih ederdim. Ama benim kendi butcem yeterli olmadigi icin mecburen 32 GB modelini almam gerek. Sizce bir ogrenciye 32 GB yeterli mi? Odev vb. indirmek icin. Yardimci olursaniz sevinirim...

hocam bence yeterli çünkü dökümanlar fazla yer kaplamaz hem bazı kişiler 100 küsür uygulama kuruyorlar merak ediyorum hepsini kullanıyorlar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.