İyi günler bende 16 gb wifi ipad alarak aranıza katıldım. aynı zamanda iphone 4 e de sahibim. 1-ınternet paylastırmam halınde ıphone 4 sarjı kac saat gıdecektır ve kac gb lık bır ınternet paketi gerekir. 2-imessage a iphne dakıyle aynı maıl adresı gırersem mesaj hangı cıhaza gelır 3-jb'nın pek gelıcegı yok whatsapp ıcın bır cozum varmı tesekkurlerr
quote:
Orijinalden alıntı: revydy
İyi günler bende 16 gb wifi ipad alarak aranıza katıldım. aynı zamanda iphone 4 e de sahibim. 1-ınternet paylastırmam halınde ıphone 4 sarjı kac saat gıdecektır ve kac gb lık bır ınternet paketi gerekir. 2-imessage a iphne dakıyle aynı maıl adresı gırersem mesaj hangı cıhaza gelır 3-jb'nın pek gelıcegı yok whatsapp ıcın bır cozum varmı tesekkurlerr
İyi günler.
1- iPhone, interneti paylaştırmanız haricinde fazla kullanılmazsa 1 gün gider diye tahin ediyorum. (Tabiki kastım 24 saat gider değil.) 2- iMessage'a aynı mail adresini yazarsanız ve 2 side internete bağlı ise ikisinede gidecektir mesaj. 3- Whatsapp için sormak istediğiniz iPad'de nasıl kullanılacağı mı?
imessage aynı mailin aktif olduğu tüm cihazlara gider. Wifi hotspot için mümkünse 4 gb değilse 1 alın bence Ayrıca jbsiz whatsapp çözümü yok sanıyorum.jb olsa whatspad i kurup üzerine kurardınız whatsapp ı
teşekkürler, evet ipadde whatsapp ı sormustum.
JB yapmanız gerekcek whatsapp için :(
Whatsapp ipad icin destek verse artik guzel olacakta iste